1. MarielleH
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. zaterdag 26 september 2015
 4.  Abonneer via e-mail
Ja hoor weer een nieuw topic over de beste route! In dit geval de Mae Hong Son Loop.

Na een fantastische reis dit jaar hopen we volgend jaar weer naar Thailand te gaan. Origineel was het plan "alleen" het zuiden te doen. We hopen vier weken te gaan (waarom doen die werkgevers er zo lang over om te bedenken of dat kan!?!?) maar na verschillende routes te hebben gemaakt kwamen we tot de conclusie dat er toch wel heel erg veel strand zou zijn. Drie weken zou voor die periode wellicht beter zijn.
Als we vier weken krijgen, doen we dat uiteraard. Wat dan? We denken nu aan de Mae Hong Son Loop om vanuit daar naar het zuiden te vliegen.

In potlood is de route als volgt:
1 Amsterdam
2 Bangkok
3 Bangkok -> Phitsanulok (met de trein)
4 Auto ophalen in Phitsanulok -> Sukothai
5 Sukothai
6 Sukothai - > Mae Sarian
7 Mae Sarian
8 Mae Sarian -> Mae Hong Son ( of eventueel nav tips ergens op dit forum naar liddle eden guesthouse ca. 70 km verder)
9 Mae Hong Son
10 Mae Hong Son -> Pai
11 Pai
12 Pai - > Chiang Mai (auto inleveren), doorvliegen naar Surat Thani

In het zuiden denken we aan Kao Sok, Koh Pagnan en Koh Samui. Evt. de Monkey School nog ergens tussen (die is een beetje in het gedrang gekomen door deze plannen).

Chiang Mai zijn we dit jaar lang geweest en het is dan ook een bewuste keuze om daar niet heen te gaan.

Ben benieuwd wat jullie, en met name de ervaringsdeskundigen die de loop gedaan hebben van de route vinden.
Gedachten die bij mij nog spelen:
Is de verdeling qua dagen goed? Moet er in Phitsanulok een dag bij? Is het leuk/handig Mea Sot toe te voegen? Moeten er ergens dagen bij of af?
Meer dagen in het noorden is niet echt de bedoeling, er evt. een of twee dagen af is geen punt.

Wat we niet van plan zijn te doen is een olifantentrip, een hele dag trekking of bezoek aan hilltribes (tenzij iemand een goede tip heeft voor iets echt authentieks). Waar we wel van houden: natuur en cultuur. Dus tempelbezoek, struinen door mooie stukken stad, watervallen, grotten, hotsprings ed. Daarbij willen we her en der ook gewoon een paar uur kunnen relaxen.

Verder zouden we dit met de auto willen doen. We hebben op verre bestemmingen nog nooit zelf gereden dus dit vinden we best een dingetje. Tips en trucs waarop te letten bij de autohuur zijn dan ook welkom.
Daarnaast; welke ervaringen hebben jullie met de weg vinden? Lukte dat goed met een goede kaart of toch een navigatie bijhuren? Werkt dat een beetje in het Engels??
Waardeer dit bericht:
Zonder zoon: Dom. Republiek, VS (2x), Canada, Tunesie, Costa Rica, Maleisie, Sri Lanka

Met zoon ('11): Turkije ('12 en '13), Bali ('14), Thailand ('15 en '16),
Maleisie/Singapore ('17), Java/Bali ('18), VS ('19), Denemarken (‘21), Oost Europa (‘22)

http://www.hamakyreis.wordpress.com
Reageer
Er is nog geen reactie geplaatst.
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Wat betreft een auto huren is het even wennen om links te rijden... zo zit je de eerste paar dagen regelmatig je ruiten te wissen in plaats van te knipperen en de eerste rotonde is ook best spannend, gaat allemaal prima, maar wel iets om in je achterhoofd te houden. :) Navigatie: wij hebben nog zo'n oudere versie van TomTom, zo'n handig klein dingetje, zoals ze een paar jaar terug waren. Daar zetten we dan steeds thuis de kaart op van het land waar we heen gaan. Misschien kun je zo'n tomtom op marktplaats nog vinden voor een paar euro... navigatie huren is vaak prijzig. Wij vinden het altijd wel heel fijn om navigatie bij ons te hebben.

Waarom zou je in Phitsanoluk een dag extra willen hebben?

De Mae Hong Son loop enkele jaren geleden gedaan, maar zonder kids en ook zonder auto, dus heel anders. :) Wat wij erg leuk vonden was bij Mae Hong Son in Ban Rak Thai een tochtje op een (muil?-) ezel langs de Birmese grens. Weet niet hoe oud je kinderen zijn?

Veel plezier met de voorbereidingen,
Yvonne
http://yvonnevanderlaan.nl
..over onze reizen in Europa, Azië, Afrika,
Midden-Oosten en Zuid-Amerika (vakanties met en zonder kinderen en een lange reis van 18 maanden)..
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 1
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Leuk hoor!

Afhankelijk van wat je verwacht te zien kan je ervoor kiezen de route hierop wat aan te passen. Bijvoorbeeld wil je een bergstam bezoeken of juist liever rondhangen in Mae Hong Son en Pau. Hierdoor is het misschien handig wat flexibiliteit in je schema te bouwen en nog niet alles vast te leggen. Reistijden in de bergen zijn wel langer als je gewend bent. Bijvoorbeeld Pai-Chiang Mia is voor ons een dagtrip.

Auto huur hebben wij vaak gedaan en is prima te doen. Zorg dat je via een gerenormeerde organisatie boekt en dan komt het wel goed. Wij hebben ervaring met Budget en Hawk en die zijn prima maar gebruik de zoek functie in het forum en dan zal je er nog wel een paar goede vinden.
Zonder kinderen: Singapore, Thailand, Bali, USA, Marocco, Turkije, Egypte, Gambia
Met kinderen: Canarische eilanden, Tunesië, Singapore, Thailand, Maleisië & Borneo (2015), Singapore & Maleisië (2017), Boedapest (2018), Vietnam (2019)
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 2
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Yvonne, waren dat ritjes langs de grens op een ezel?? Klinkt wel leuk voor onze (tzt) 5 jarige....
Die tip van de tomtom neem ik mee! Misschien hebben mn schoonouders nog wel zo'n ding liggen.

Mtouw, een hele dag over Pai-CM? Ik neem aan dat dat dan in een superrelaxed tempo is met veel stops? Ik snap uiteraard dat je geen 100 kunt rijden op deze routes maar ik had 3 a 4 uur in gedachten voor die trip. Is dit naief als je op een normaal, cq. veilig tempo wilt rijden en af en toe even de benen strekt (uiteraard geen uren durende stops om dingen te gaan doen of zien)?
Omdat we in CM de auto in moeten leveren en een vlucht te halen zullen hebben is juist deze route er wel een waar ik een reel beeld van de reistijd moet hebben. Dat zal in dit geval vermoedelijk betekenen geen stops, anders dan de benen strekken.

Een van jullie ervaring met Mae Sot, is dit een leuk stadje, de moeite waard om een stop te doen (evt. ten koste van verblijf in Mae Sarian)??
Zonder zoon: Dom. Republiek, VS (2x), Canada, Tunesie, Costa Rica, Maleisie, Sri Lanka

Met zoon ('11): Turkije ('12 en '13), Bali ('14), Thailand ('15 en '16),
Maleisie/Singapore ('17), Java/Bali ('18), VS ('19), Denemarken (‘21), Oost Europa (‘22)

http://www.hamakyreis.wordpress.com
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 3
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Het waren inderdaad muilezels, bij meneer Jatta (een Chinees, met ook een restaurantje) in het kleine plaatsje Ban Rak Tai, met af en toe flinke hellingspercentages er naartoe (wij waren op motorbikes en dat was af en toe best pittig. Het tochtje ging langs de grens en duurde een drie kwartier ofzo, vlgs mij perfect voor een 5jarige!

3 tot 4 uur is volgens mij prima voor Pai-CM of vice versa hoor.

Zat te denken: misschien leuk om wat lokale dorpjes te bezoeken in de buurt van Soppong. Je kunt daar heel gemakkelijk zelf lopen of rijden naar Black Lisu en Lahu dorpjes. Voor meer info zou je ons reisverslag hier kunnen bekijken: http://www.magicphotoworld.com/foto-ove ... north~west Mocht je geïnteresseerd zijn kan ik het guesthouse in de natuur bij Soppong nog voor je achterhalen qua naam en adresgegevens.

groetjes,
Yvonne
http://yvonnevanderlaan.nl
..over onze reizen in Europa, Azië, Afrika,
Midden-Oosten en Zuid-Amerika (vakanties met en zonder kinderen en een lange reis van 18 maanden)..
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 4
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hoi Marielle,

Leuke plannen zeg! Wij hebben al een aantal keer een auto gehuurd in Thailand via Budget Car. Prima ervaringen mee, snel in contact, professioneel en bij het af- en inleveren altijd keurig volgens afspraak.
We hebben in 2011 ook een deel van de 'loop' gereden zoals je zelf voorstelt. Daarom wat ervaringen van onze kant.
Wij hebben destijds onze auto, een Toyota Hillux 4x4, afgehaald in Phitsanulok. Vervolgens doorgereden naar Mae Sot. Vanuit deze plek wilden we een dagje naar Birma, maar door onrust aan de andere kant van de grens kon dat niet. We hebben er wat rondgekeken, de grensmarkt scoorde goed bij onze kinderen en wat tempels bezocht. Niet heel spectaculair, wel leuk voor een volle dag. De route van Mae Sot naar Mae Sariang is wel indrukwekkend.
In Mae Sariang zijn we met een hele leuke gids, Piak, op pad geweest. Zijn contactgegevens zijn Piak <!-- e --><a href="mailto:piak1003@hotmail.com]piak1003@hotmail.com[/url]<!-- e --> en hij kan jullie meenemen in het lokale leven met in zijn toertje veel aandacht voor de kinderen. Op Tripadvisor scoort hij ook goed onder Piak Private Tours. Van harte aanbevolen dus.
Mae Hong Son vonden wij ook erg mooi. We sliepen bij het Fern Eco Resort aldaar; absolute aanrader wat ons betreft. Paradijselijk gelegen even buiten het plaatsje.
Wij hebben op de weg naar Pai, onze volgende plek, een omweg gemaakt via het Chinese dorpje Mae Aw. Route er naar toe is prachtig, bochtig en waar je terecht komt lijkt een ander land. Laat de theeschenkerij maar beginnen...

Mocht je wat meer context en beeld willen bij onze ervaringen, kun je eens kijken op: http://bit.ly/1YIMpvb

Veel succes en plezier bij de voorbereidingen.

Groeten Arien
Verre reizen met 4 kids: Zuid-Afrika ('08),Thailand, Maleisië en Bali ('10), Sri Lanka ('12), Thailand ('14), Thailand ('15), Zuid-Afrika (Kerst '15), Thailand ('16), Thailand ('17), Nepal (2017/2018), Thailand ('18), Indonesië ('19).
Blog: http://zusenzon.wordpress.com/
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 5
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation


Mtouw, een hele dag over Pai-CM? Ik neem aan dat dat dan in een superrelaxed tempo is met veel stops? Ik snap uiteraard dat je geen 100 kunt rijden op deze routes maar ik had 3 a 4 uur in gedachten voor die trip. Is dit naief als je op een normaal, cq. veilig tempo wilt rijden en af en toe even de benen strekt (uiteraard geen uren durende stops om dingen te gaan doen of zien)?
Omdat we in CM de auto in moeten leveren en een vlucht te halen zullen hebben is juist deze route er wel een waar ik een reel beeld van de reistijd moet hebben. Dat zal in dit geval vermoedelijk betekenen geen stops, anders dan de benen strekken.
/quote]

Inderdaad is een uur of 3-4 een goede inschatting van de route. Dan ben je wel heel de tijd in de auto en dit stuk route heeft extreem veel bochten. Quote uit een van de vele reisverslagen "drive from Chiang Mai to Pai and conquer all 762 winding, hairpin, narrow turns through the mountains… "
Dit en plus dat de kindjes er wel eens uit moeten bij ons is een hele dag. Wij vertrekken vaak pas om een uur of 10:00 - 11:00 en als je dan ook nog een lunch neemt onderweg dan is het al gouw 16:00 voordat je aankomt. Ja ik weet het, wij zijn erg luie reizigers..

Maar net wat jullie willen en kunnen natuurlijk :-)
Zonder kinderen: Singapore, Thailand, Bali, USA, Marocco, Turkije, Egypte, Gambia
Met kinderen: Canarische eilanden, Tunesië, Singapore, Thailand, Maleisië & Borneo (2015), Singapore & Maleisië (2017), Boedapest (2018), Vietnam (2019)
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 6
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Ik ben na het lezen van jullie reisverslagen alleen maar enthousiaster geworden over de optie om de loop te doen! Sterker nog, misschien snoepen we toch nog wel een of een paar daagjes af van het programma in het zuiden om toch nog wat extra tijd te hebben.

Arien, weet jij (bij benadering) nog wat de kosten van de Piak waren? Hebben jullie hem van tevoren laten weten wat je graag wilde? Op basis van internet heb ik niet het idee dat hij standaart tours doet maar het afhangt van wat je wilt.
Wat was voor jullie de reden om een 4x4 te nemen qua auto? Vooralsnog denk ik aan een "gewone" auto maar ben wel benieuwd waarom jullie anders kozen en of je van mening bent dat het echt toegevoegde waarde was.

Ben ook wel nieuwsgierig naar de ervaring met Mae Hong Son zelf. Ik heb het gevoel dat de stad zelf wellicht niet zo bijzonder is, maar dat de omgeving het hoogtepunt is. Is dat terecht?

Wat betreft die laatste dag richting CM; mtouw, wij zijn net zulke luier reizigers, hahaha. Ergens staat het me ook een beetje tegen om het zo in een dag te proppen, echter het alternatief is dat we nog een nacht in CM doen wat ik ook een beetje "zonde" vind van de tijd aangezien het dan echt alleen om het slapen zou gaan. De vlucht gaat halverwege de dag dus die ochtend ben je dan echt kwijt. In m'n achterhoofd speelt de optie nog na Pai nog Chiang Dao te doen en daarmee de autorit naar CM te verkorten. Uiteraard kost ook dit tijd.

Helaas een vette teleurstelling hier vandaag. De werkgever van mijn man heeft besloten na twee weken "nadenken" dat hij nogmaals anderhalve week nodig heeft om te beslissen of hij die vierde week vrij krijgt. (Hoe moeilijk kan het zijn!?!?!?) We zitten dus nog minimaal die tijd af te wachten.....
Hoewel we er niet vanuit gaan wil ik er nog even niet aan denken dat we ook nog nee kunnen krijgen.....grrrrr.
Zonder zoon: Dom. Republiek, VS (2x), Canada, Tunesie, Costa Rica, Maleisie, Sri Lanka

Met zoon ('11): Turkije ('12 en '13), Bali ('14), Thailand ('15 en '16),
Maleisie/Singapore ('17), Java/Bali ('18), VS ('19), Denemarken (‘21), Oost Europa (‘22)

http://www.hamakyreis.wordpress.com
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 7
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hoi Mariëlle,

Het toertje met Piak is inderdaad helemaal op maat in te vullen afhankelijk van jullie wensen. Ons nam hij mee de jungle in en naar een schooltje. Hij heeft afgelopen voorjaar onze ouders meegenomen naar een traditioneel dorpsfeest en bij zijn ouders uitgebreid gegeten (zijn vader is de 'medicijnman' van het dorp). Hij weet veel van natuur, cultuur en politiek en spreekt erg goed Engels. Kosten heb ik niet meer scherp. Eerder tientjes werk. Hij reed met ons mee in de auto.

Wij hebben meerdere keren een auto gehuurd en zijn vooral om veiligheidsredenen altijd bij de Vigo Hillux uitgekomen. Robuuste auto met fijne hoge zit. In de ronde die jullie willen maken, zie je voornamelijk deze wagens op de weg. Een 'gewone' auto zie je amper. En het is ook nog eens de goedkopere categorie auto. Bijkomend voordeel is de zee van ruimte. De 4x4 heb je niet nodig. Wegen zijn prima.

Mae Hongs Son an sich is niet super spannend inderdaad. Mooie tempel op een berg en een leuk marktje langs een meertje. Vooral de omgeving is mooi en je kunt er verschillende dingen ondernemen. Daarbij vonden wij Fern Resort een heel fijn en relaxed plekje waar je ook gerust de kinderen een middagje kan laten spelen/zwemmen en door de mooie tuinen kan laten scharrelen.

Wij zijn vorig zomer ook bij Chiang Dao' Nestgeweest. Prachtige omgeving met karstformaties. Ook erg mooi ;-)
Verre reizen met 4 kids: Zuid-Afrika ('08),Thailand, Maleisië en Bali ('10), Sri Lanka ('12), Thailand ('14), Thailand ('15), Zuid-Afrika (Kerst '15), Thailand ('16), Thailand ('17), Nepal (2017/2018), Thailand ('18), Indonesië ('19).
Blog: http://zusenzon.wordpress.com/
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 8
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Gelukkig, verlof was ok en de tickets zijn geboekt!
Dus nu concreet volgende stappen bekijken.....
Qua route hebben we inmiddels Mae Sot toegevoegd en besloten Pai over te slaan en Chiang Dao aan het einde te doen. Dat geeft op de laatste dag wat meer rust en daarnaast stond Chiang Dao op ons verlanglijstje.
Een dag met Piak gaan we ook zeker verder onderzoeken.

Nu de auto; Arien, jij schrijft over een 4x4, iemand ook ervaring met een "gewone" auto? Ik lees op internet dat dit prima te doen zou zijn mits je niet offroad wilt natuurlijk.
Wij twijfelen nogal. Qua kosten scheelt het iets maar niet genoeg om een doorslaggevend argument te zijn maar een 4x4 lijkt me zo groot! We zijn maar met z'n 3-en dus de ruimte hebben we niet nodig. En aangezien het rijden natuurlijk al anders is voelt het "veiliger" om een auto te kiezen die meer lijkt op die van thuis. Offroad ligt niet in de planning dus ook dat is geen reden anders te kiezen.
Maar het argument van veilig en hoog zitten zit wel in m'n achterhoofd.....

Iemand met ervaring die iets zinnigs kan roepen?
Zonder zoon: Dom. Republiek, VS (2x), Canada, Tunesie, Costa Rica, Maleisie, Sri Lanka

Met zoon ('11): Turkije ('12 en '13), Bali ('14), Thailand ('15 en '16),
Maleisie/Singapore ('17), Java/Bali ('18), VS ('19), Denemarken (‘21), Oost Europa (‘22)

http://www.hamakyreis.wordpress.com
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 9
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Wij hadden een voorwiel aangedreven pick-up gehuurd. (Toyota)
Was volgens mij dezelfde prijs als een kleine personen auto.
Grote voordeel was de bodemvrijheid en bladveren achter waardoor je niet snel last had van kuilen, stenen etc.
Zijn in op de echte modderpaden geweest maar wel op onverhard. Dus wellicht is dit ook voor jullie het idiale compromis?
Zonder kinderen: Singapore, Thailand, Bali, USA, Marocco, Turkije, Egypte, Gambia
Met kinderen: Canarische eilanden, Tunesië, Singapore, Thailand, Maleisië & Borneo (2015), Singapore & Maleisië (2017), Boedapest (2018), Vietnam (2019)
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 10
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Weet je toevallig nog bij welk bedrijf jullie die gehuurd hadden? Ik heb echt al van alles bekeken, maar deze optie nog niet gezien. Begrijp ik het goed dat dit wel wat kleiner is als een 4x4 maar je wel een aantal voordelen hebt?
Geen last van stenen/kuilen (of althans, minder) had ik nog niet zo bedacht. Weer een argument om niet voor een "gewone" auto te kiezen....
Zonder zoon: Dom. Republiek, VS (2x), Canada, Tunesie, Costa Rica, Maleisie, Sri Lanka

Met zoon ('11): Turkije ('12 en '13), Bali ('14), Thailand ('15 en '16),
Maleisie/Singapore ('17), Java/Bali ('18), VS ('19), Denemarken (‘21), Oost Europa (‘22)

http://www.hamakyreis.wordpress.com
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 11
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Bij Budget. Kan de directe link niet zsm vinden maar wel via deze tussenpersoon.
http://www.chiangdao.com/chiangmai/budgetcarrental.htm

Anders even een mailtje naar het Budget kantoor sturen in Chiang Mai.
Toen wij gingen was het net regenseizoen geweest. Veel stukken weg beschadigd dus waren blij met de hoge zit. Is wel een grote auto hoor denk niet kleiner als een 4x4 maar het meeste is laadbak.
Zonder kinderen: Singapore, Thailand, Bali, USA, Marocco, Turkije, Egypte, Gambia
Met kinderen: Canarische eilanden, Tunesië, Singapore, Thailand, Maleisië & Borneo (2015), Singapore & Maleisië (2017), Boedapest (2018), Vietnam (2019)
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 12
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Thnx! Die Hillux neem ik aan??? Ze geven aan twee personen, vandaar dat we die afgedaan hadden.... Zag elders geloof ik wel ergens twee volwassenen en een of twee kids voor zo'n model.

Budget had ik wel al bekeken maar die optie kwam niet boven. Wellicht wegens de ophaallocatie (Phitsanulok), merk dat dat de opties voor sommige bedrijven wel beperkt of zelfs uitsluit. Had Budget (Nederland) deze week al een mail gestuurd met wat vragen. Nog geen reactie gehad.....

Je reactie draagt wel bij aan het gevoel dat we ons over het gevoel van een "grote auto" heen zullen moeten zetten omdat het nou eenmaal veel voordelen heeft.
Zonder zoon: Dom. Republiek, VS (2x), Canada, Tunesie, Costa Rica, Maleisie, Sri Lanka

Met zoon ('11): Turkije ('12 en '13), Bali ('14), Thailand ('15 en '16),
Maleisie/Singapore ('17), Java/Bali ('18), VS ('19), Denemarken (‘21), Oost Europa (‘22)

http://www.hamakyreis.wordpress.com
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 13
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hai MArielle,
Wij hebben afgelopen zomer 7,5 week door Thailand getrokken met onze dochters (toen bijna 2 jaar en bijna 5 jaar). Wij hebben ongeveer 4 weken Noorden gedaan en 3,5 zuiden.
We hebben ook de Mae Hong Son loop gereden met huurauto, via Budget cars een 4x4 Vigo. Ook in Chiang Mai opgehaald en in Phitsanulok ingeleverd.
Wij kozen voor de 4x4 ivm hoog zittten, overzicht en mogelijke regenval. Onze ervaring is dat de wegen van de loop ongelooflijk goed zijn! Echt een aanrader hoor! Voor onze bagage had het niet gehoeven; 2 backpacks een buggy en 2 dagrugzakken, maar het was een fijne auto.
Wij hadden een wegenkaart, onze telefoons voor routeplanning, maar de auto bleek ineens toch navigatie te hebben. Ging goed.
Chiang dao vonden we fantastisch mooi!
Hier dit kleine deeltje van onze reis, vertrokken uit Chiang Mai:
07-07 08-07 Mae Sariang Above the Sea
08-07 10-07 Fern Resort Mae hong son
10-07 11-07 Pai Iyara Resort,
11-07 12-07 Chiang Dao Hut
12-07 15-07 chiang Rai Foreste Resort&Spa
15-07 18-07 Sukhothai TR guesthouse


Mocht je geinteresseerd zijn in ons reisverslag, laat het me even weten, dan mail ik je de link.

Groet, Elise
Zonder kinderen; Egypte 2005, Kenia 2006, Mexico 2007, New york en West Amerika 2009, Lapland 2010. Met 1 kind: IJsland, Amerika, Canada 2012.
Met 2 kinderen: Marokko 2014, Thailand 8 wkn 2015.
Alle jaren ertussenin Europa.
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 14
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hoi Elise,
Ik vind het leuk om jullie verslag te lezen!
Stuurje een pb met m'n mailadres.
Zonder zoon: Dom. Republiek, VS (2x), Canada, Tunesie, Costa Rica, Maleisie, Sri Lanka

Met zoon ('11): Turkije ('12 en '13), Bali ('14), Thailand ('15 en '16),
Maleisie/Singapore ('17), Java/Bali ('18), VS ('19), Denemarken (‘21), Oost Europa (‘22)

http://www.hamakyreis.wordpress.com
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 15
 • Pagina :
 • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!