1. Rilt
  2. Algemeen
  3. zondag 16 juni 2019
  4.  Abonneer via e-mail
Tien jaar geleden zaten we nu in zuidelijk Afrika om daar 3 maanden rond te trekken. Hier ontstond de droom om met auto van Nederland naar Zuid-Afrika te reizen. Ondertussen zijn we twee kinderen verder en hebben we de gedachte dat dit waarschijnlijk nooit gaat gebeuren opzij gezet. De gedachte is nu, het gaat gebeuren en als we niet helemaal naar Zuid-Afrika kunnen, dan maar zo ver als we kunnen komen. Geld zal waarschijnlijk het grootste probleem zijn, maar we gaan zien wat gaat lukken.

Het idee is er dus, maar daarmee zijn we er nu ook. Er zijn nog geen concrete plannen en het is zelfs nog niet geheel duidelijk wanneer we zullen gaan. We denken aan een jaar of vijf, zodat we tijd hebben om te organiseren, te sparen en de kinderen zijn dan wat ouder, maar zitten nog wel op de basisschool (lijkt ons prettiger voor hen).

Aangezien het nog zo lang duurt kan er nog veel veranderen en daarmee is het wellicht nog niet zo handig om concrete acties te ondernemen voor de reis. Echter lees ik graag allerlei informatie en tips, bijvoorbeeld over welke auto (bedoeling is zoveel mogelijk kamperen), moeilijkheden onderweg, waar aan denken in de voorbereidingen, ervaringen over het van school halen van kinderen en tips voor verhalen en blogs van mensen die vergelijkbare reizen hebben gemaakt (met of zonder kinderen). Met andere woorden, er is behoefte aan informatie om meer ideeën te krijgen en zo langzaam concrete plannen te kunnen maken.
Alvast bedankt!
Waardeer dit bericht:
Reageer
Er is nog geen reactie geplaatst.


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!