vrijdag 27 november 2009
  2 Replies
  2K Visits
  Subscribe
Binnenkort vertrekken wij met onze 5 maanden oude baby naar Thailand. Wie heeft voor ons goede tips om het tijdsverschil (6 uur) voor onze kleine man zo makkelijk mogelijk te maken?

Vr. gr. Caspe
Waardeer dit bericht:
14 jaar geleden
·
#6345
spannend op reis met een 5 maanden oude baby, maar vele verhalen op dit forum laten zien dat dat ook prima te doen is.....
ik heb niet specifiek een tip voor een 5 maanden oude baby, maar wij proberen altijd het ritme meteen aan te houden van het land waar je naartoe gaat.
Wij gaan dan bijvoorbeeld bij aankomst nooit naar bed als het daar nog middag is, maar proberen het dan nog een paar uurtjes vol te houden en dan volgens de
plaatselijke tijd aldaar het ritme van onze kinderen thuis weer op te pakken, meestal gaat dat goed en vrijwel nooit last van jetlagachtige verschijnselen.
14 jaar geleden
·
#6346
Hallo Casper,
Met een kleintje en tijdsverschil heb ik geen ervaring. Onze ervaring was dat het vorig jaar eigenlijk 'vanzelf' opgelost was, zie ook mijn stukje bij 'Thailand again' in 'even voorstellen'. Onze kinderen zijn 4 en 6 dus wellicht is dat anders dan met een babytje. Wat zijn je vliegtijden?
Succes met de voorbereidingen!!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!