zaterdag 15 oktober 2011
  2 Replies
  2.4K Visits
  Subscribe
Het is zaterdagmorgenvroeg. Dochterlief en moi zitten met de iPad op de bank en zij wil graag iets delen:

Ik vind Tioman een heel leuk eiland. Je gaat er naar toe met de boot. Je kunt er duikles doe en er is ook een nederlandse leraar. Je mag al duiken vanaf 8 jaar. Wel niet zo diep, maar wel met alle echte luchtflessen, maskers en apparaten. Zorg wel dat je een niet te grote duikbril krijgt. Je kunt ook gewoon snorkelen, zo van het strand voor het hotel. Voor de kust zwemmen allemaal visjes. Ons hotel heette Panuba Inn en heeft een eigen baai en steiger. En een lekker ressuran met pannekoeken.;-)
Waardeer dit bericht:
12 jaar geleden
·
#9732
Beste Marit,

Wow, dat klinkt lekker joh! Wij zijn ook op Tioman eiland geweest, maar niet op het plekje waar jullie waren. Super zeg, dat je gedoken hebt. Wat is het mooi daar onder water, he. Hebben jullie op Tioman geen last van zandvlooien gehad? Leuk dat je het met ons wilde delen. Mocht je nog meer kwijt willen over wat je het allerleukste en -fijnste vindt als jullie op reis zijn, dan lezen we dat heel graag.

Groetjes,
Els

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

12 jaar geleden
·
#9733
Dag dochter van Hans,

wat leuk om te lezen dat jullie ook ooit op Tioman zijn geweest...wij zijn vandaag terug gevolgen naar van Tioman naar Kuala Lumpur.

Weet je, de duikschool van Panuba Inn is afgelopen week afgebrand. Er was 's nachts een ontploffing en 4 huisjes erom heen zijn afgebrand. Gelukkig was niemand gewond, maar er moesten wel veel mensen geevacueerd worden. Die kwamen toen op ons strand.
(Wij zaten inmiddels op het ABC strand ernaast (ABC-Chalets), niet meer op Melinabeach...)

Wij vonden Tioman ook heel mooi...wij konden lekker snorkelen tussen ABC en Panuba...Dat stuk zul jij ook wel kennen dan..

groetjes, Mijke
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!