donderdag 08 oktober 2015
  17 Replies
  7.1K Visits
  Subscribe
Wij gaan eind april naar Thailand.Nu ben ik een beetje de tickets in de gaten aan het houden en ze zitten rond de 624.Weet iemand of dit een goede prijs is,of nog wachten.Het gaat om een rechtstreekse vlucht,we hebben niet veel dagen dus willen geen tijd hier aan verliezen.We gaan eilandhoppen,Koh Samui-Koh Phangan-Koh Tao iemand nog leuke tips!!(reizen met oudere kinderen).
Waardeer dit bericht:
8 jaar geleden
·
#19722
In je verhaal heb je het erover dat je niet veel tijd hebt. Mag ik dan aannemen dat je in het weekend moet vliegen?
Meestal is een vertrek op bv een woensdag of donderdag voordeliger als rondom het weekend. Maar dan moet je natuurlijk wel kunnen.

Dus wat lastig in te schatten zo zonder wat meer info maar het is mijn inziens zeker geen verkeerde prijs voor een rechtstreekse vlucht.
Als je erg beperkt ben in wanneer je kan zou ik het gewoon doen voor dit geld.
8 jaar geleden
·
#19723
We hebben maar 16 dagen en gaan we weg op vrijdag(kan niet anders i.v.m.school nou pik ik al een dagje :).Ik had tickets gezien voor 624 met China Airlines rechtstreeks.Het is altijd zo moeilijk in te schatten nog ff wachten of doen.
8 jaar geleden
·
#19724
Dat vind ik wel een acceptabele prijs...

... wellicht dat het nog ietsie goedkoper zou worden, maar je zou ook het risico lopen achter het net te vissen.
En als je het in dat daglicht zet en op de grote hoop die een hele vakantie toch al kost zou ik het risico niet willen lopen.
Niet om die paar tientjes.
8 jaar geleden
·
#19725
Inderdaad, als je zo vast zit aan deze tijden dan meteen boeken.
Is een fair price en voor die mogelijke paar tientjes besparing kan wellicht de hele planning om zeep geholpen worden.

Dus boeken en lekker aan je reisplanning werken :-)
8 jaar geleden
·
#19726
Op welke datum vertrek je?
8 jaar geleden
·
#19727
vrijdag 22 april t/m 7 mei
8 jaar geleden
·
#19728
Kijk eens even op http://www.skyscanner.nl hier zie ik vluchten, met een korte overstap voor maar €536 pp. Je vliegt dan Qatar maar da's ook zeker geen verkeerde airline.
Wij vinden een stop over niet echt heel erg vervelend, volgens mij sta je bij deze vlucht hooguit 2 uurtjes aan de grond, ik vond het ook zeker geen verkeerde vluchttijden, toch een verschil van een kleine €100 pp.
8 jaar geleden
·
#19729
dankjewel ga gelijk ff kijken...
7 jaar geleden
·
#19730
Op dit moment nog steeds op zoek naar tickets naar BKK of Phuket.
Greenwoodtravel biedt een ticket vanaf Dusseldorf-BKK aan voor 690 euro, incl 2 overnachtingen en transfer.
Vertrek 13 juli. Denken jullie dat dit een redelijke prijs is of is goedkoper ook mogelijk?

Overnachting in het Prince Palace hotel. Weet iemand of de Southern busterminal makkelijk te bereiken is vanaf het Prince Palace Hotel. Is dit met openbaar vervoer te doen?
Bevinden er zich eetkraampjes in de omgeving van dit hotel? Of restaurants?
Is Chinatown lopend te doen?

Ik lees dat er niet veel te doen is in de omgeving van dit hotel, is dit echt zo? Is het overal erg ver vanaf. Ik wil liever niet met Tuktuk en taxi reizen maar geef de voorkeur aan het openbaar vervoer of boot (is dit in de buurt van dit hotel)

Bedankt voor jullie reactie.
7 jaar geleden
·
#19731
Hoi Irma,

Het hangt ook van de vluchttijden, de maatschappij en een eventuele overstap af... Als dat allemaal ok is, dan denk ik dat dit voor het hoogseizoen en vrij kort van tevoren een prima prijs is. Wij vliegen altijd stukken goedkoper, maar boeken lang van te voren en gaan niet in de zomervakantie (heb je nu niks aan :-)).
7 jaar geleden
·
#19732
Heb je voor tickets al bij momondo of skyscanner gekeken? Je hebt er dan wel geen overnachtingen bij maar die kan je gewoon goedkoop via booking.com boeken voor het prince palace betaal je voor 4 personen €56 per nacht incl ontbijt.

Prince palace is bij veel mensen, ook bij ons, wel het favoriete hotel dus daar zou ik me echt geen zorgen om maken, het is misschien ietsje verder van bepaalde dingen maar er is in de omgeving nog steeds genoeg te doen, daarbij moet je, je ook afvragen of je midden in de drukte wil zitten zodat je misschien geen oog dicht doet.
Uiteindelijk wil je toch heel Bangkok verkennen en hiervoor zul je altijd een vervoersmiddel nodig hebben, wat dit dan ook is.
7 jaar geleden
·
#19733
@ Irma, kan je iets meer info geven?

Vertrek 13 juli, maar op welke datum is terugreis?
Met welke maatschappij vlieg je?
Rechtstreeks of met tussenstop? Hoe lang is je tussenstop?

Vanaf Dusseldorf zie ik denk ik een iets goedkopere optie... (maar niet rechtstreeks...), ik heb gekeken voor 2 volwassenen en 2 kinderen (sorry ik weet je gezinssamenstelling niet):

Vertrek 13 juli, terug op 2 augustus dus 3 weken vakantie (maar ditzelfde ticket is er ook op 9 augustus, 4 weken weg):
Etihad: 633 euro per ticket, totaal 2529,- te boeken via skyscanner bij Gate1. Heenweg 16 uur vliegen, terug 16,5 uur. (beide keren heb je mooie overstaptijd van ongeveer 3 uur).

Misschien dat dit ook de vlucht is wat Greenwood voor je heeft, maar nu heb je zelf de mogelijkheid om te kijken waar je gaat overnachten. Daar heb je dan een budget voor van 230 euro. Daarmee kan je luxer zitten dan in Prince Palace of geld overhouden als je het zelf regelt...

Nog goedkoper is om met Air China te vliegen, dat kan voor 2100 euro (zelfde dagen als hierboven). De vliegtijd is dan echter heen 24 uur heen en terug 34 uur. (hele lange overstaptijden, respectievelijk 9 uur en 19 uur). Niet echt lijkt me....

Nu ik even heb rondgekeken, heb ik toch wel zo'n vermoeden dat Greenwood zelfde vlucht voor jullie heeft. Ik zou dan kijken of je in Prince Palace wilt zitten en welke kamer ze voor je hebben (en of dit inclusief ontbijt is). Kijk dan hoeveel dezelfde kamer op booking.com of expedia of op website van het hotel is. Is dit goedkoper boek je daar, zo niet dan neem je aanbod van Greenwood. Transfer van airport naar Prince Palace is niet zo duur als je gewoon de taxi neemt (is een vaste prijs). Je volgt gewoon de bordjes taxi standplaats en negeert alle mannetjes die 'taxi?' zeggen. Ik weet niet meer hoeveel het was maar het was de zeker de helft van een geregeld transfer... (
Wellicht dat iemand anders dit weet?)

Maar 2529 euro voor 2 volwassenen en 2 kinderen vind ik niet duur (zeker niet als je ziet dat je binnen 2 maanden van vertrek zit).

Succes met je keuze
7 jaar geleden
·
#19734
@ Moerkens, als ik nu van 14 juli - 16 juli kijk voor Prince Palace hotel komt bij mij geen 56 euro per nacht eruit... (ik kijk bij booking.com). Hoe krijg jij die?
7 jaar geleden
·
#19735
Bij mij komt het Prince Palace hotel er het goedkoopst uit bij hotels.com:
- Vier personen (2 volwassenen en 2 kinderen) inclusief ontbijt,
- 2 nachten (14 juli - 16 juli)
- te annuleren t/m 13 juli

Totaal prijs 141 euro.

Taxi bij de airport. Ik heb nog even wat info opgezocht wat de kosten nu zijn (wij zijn er toch alweer een tijdje geleden geweest). Het is niet een vast bedrag wat je betaalt maar op de meter. Onderweg moet je meestal de toll nog betalen (75 bath) en bovenop de meter moet je 50 baht airport toeslag betalen. 's Nachts is het niet druk en hoef je niet over de highway expres en kan je zeggen 'no express way' zodat je 75 baht bespaart.

Van tripadvisor:
Typical cost: 250 to 400 baht in total (including metered fare, surcharge and tolls) depending on distance and traffic conditions. The average seems to be around 300-350 baht to most inner city destinations. Average Time : About 30 to 45 minutes.


Dus in het ergste geval betaal je 400 baht, omgerekend 10 euro, voor je taxi rit naar hotel.

Totale kosten 2 nachten + transfer: 150 euro (hou je toch nog 80 euro over tov Greenwood)
7 jaar geleden
·
#19736
Bedankt voor jullie reactie's. Helaas konden wij niet eerder boeken ivm ziekte. Het ziet er naar uit dat we toch naar Thailand kunnen.
Het gaat inderdaad om dezelfde vlucht, met Ethiad. We zijn flexibel in de vertrekdatum (in de week van 13 juli) en dan ongeveer 28 dagen.
Onze kinderen zijn alleen niet meer zo jong, 16+17 jaar dus betaal ik 4x een volwassen ticket. Als ik dit invoer dan kom ik volgens mij op een bedrag van 2698 euro uit. Dan is de aanbieding van Greenwood waarschijnlijk nog niet zo slecht.
Het liefst vertrekken wij vanuit Nederland maar dan zijn de ticket helaas erg duur.

Nogmaals bedankt voor het meedenken.
7 jaar geleden
·
#19737
Ik was onderstaande aan het typen toen ik een aanbieding binnen zag komen van Air Berlin:

met Air Berlin vanaf Keulen (die komt opeens ook tevoorschijn terwijl ik Dusseldorf had aangegeven) naar BKK, kost 2511 euro voor 4 volwassenen. Reistijd is iets langer: heen 18 uur, terug 19 uur.

Ik weet niet of dit nog een optie is en anders zou ik zeggen (wat ik net al aan het typen was):

Dan zou ik gewoon boeken!!!

Ik weet niet waar jullie vandaan komen (wij komen uit regio Den Haag) maar dan is naar Dusseldorf rijden goed te doen. En het is een heel relaxed vliegveld.

Vergeet niet om parkeerplaats voor auto te reserveren.
7 jaar geleden
·
#19738
Ik heb nog een boeking staan bij prince palace, ik weet nog steeds niet of we daar nu gebruik van gaan maken, en dat is voor 1 nacht €56, ik heb deze nacht al wel in oktober of zo geboekt, misschien dat de goedkopere kamers vol zijn?

Wat de transfer betreft, dat is inderdaad iets van 370 of 380 Bht, dit hebben wij vorig jaar nog betaald dus dat zal nog wel ongeveer hetzelfde zijn.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!