vrijdag 03 juni 2011
  7 Replies
  3.4K Visits
  Subscribe
Jan 2012 gaan we voor 4 maanden naar Vietnam, Cambodja en Laos. Vliegen op vietnam blijkt behoorlijk prijzig. We hebben nu het plan om heen en terug naar Bangkok te vliegen, daar kort wat rond te kijken en dan met een ander ticket door naar Ho Chi Minh. Een retourtje Bangkok staat nu op z'n 650 euro (met air egypt). Lijkt mij al heel aardig, of denken jullie dat het nog wel goedkopere aanbiedingen gaat geven?

groetjes Saskia
Waardeer dit bericht:
12 jaar geleden
·
#9116
Wij zijn in oktober met Air Berlin vanaf Dusseldorf gevlogen. Was toen 1500 euro voor 3 tickets en 1 baby. Mijn vriendin gaat nu met Aeroflot via Moskou naar Hanoi voor E 500 geloof ik. Kijk eens op <!-- w -->http://www.killroy.nl<!-- w -->
12 jaar geleden
·
#9117
Hallo Saskia,

Wij hebben destijds via <!-- w -->http://www.duesseldorf-international.de/<!-- w --> geboekt, een vlucht met austria air. Hadden destijds hele goede aanbiedingen, misschien de moeite om daar eens te kijken.

Groetjes Mariska
12 jaar geleden
·
#9118
<!-- w -->http://www.chase.nl<!-- w --> combineert een hoop bookingssites.
12 jaar geleden
·
#9119
bedankt allemaal! Dit gaat lukken!!!

groetjes Saskia
12 jaar geleden
·
#9120
hoi hoi, zoals je misschien hebt gelezen reizen wij met "Air Asia"; die vliegen vanuit Londen standsted en sinds dit jaar vanuit Parijs (gaan wij ook doen) Alleen vliegen ze op KL, Maleisie en niet op Bangkok. Misschien is een binnenlandse vlucht met hun goed betaalbaar....succes verder, leuk en lastig he die voorbereidingen.
Marjan
12 jaar geleden
·
#9121
Wij hadden vorig jaar een vlucht met Egypt Air naar KL (wel vanaf Londen) voor 370 euro/persoon. Zelfs met de Eurostar naar Londen erbij was dat toen veruit het goedkoopste. Geboekt rechtstreeks bij Egypt Air (maar de aanbieding in eerste instantie gevonden via cheapflights.nl)
Egypt Air viel overigens best mee qua maatschappij. Alleen jammer dat ze wel individuele schermpjes hadden op het stuk Londen-Caïro en niet op het traject Caïro-KL (maar dat was een nachtvlucht en gelukkig hebben de kinderen geslapen).
Vanuit KL ben je voor geen geld weer weg met Air Asia.
12 jaar geleden
·
#9122
Wij vliegen 6 oktober van A'dam naar Bangkok en de tickets geboekt bij BMAIR.nl en vliegen met Eva Air rechtstreeks. Ze hebben regelmatig aanbiedingen dat de kinderen 50 % korting krijgen op de ticket (niet op de belasting). Wij vliegen nu met 2 volwassenen en 2 kids (beide 4 jaar) voor € 2425. We zaten ook te denken om met Egypt Air te vliegen, maar daar waren we misschien iets goedkoper uit geweest (scheelde verhoudingsgewijs niet veel), maar nu vliegen we en van Amsterdam en rechtstreeks en we hebben tv schermpjes aan boord. Dit was tijdens onze vorige vlucht naar Australië via Kuala Lumpur echt super voor de kids en dus ook voor ons. Filmpjes kijken, spelletje spelen. Bij Egypt Air heb je dit niet. Het reisbureau bij ons vertelde me dat Eva Air een goede maatschappij is en adviseerde ons dan ook via hun te vliegen ipv Egypt Air.

Hier de link, even naar beneden scrollen tot je bij familie actie komt:
http://www.bmair.nl/Vliegtickets/Azie/V ... %20-%20BKK

groetjes Esther
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!