1. Joyz
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. maandag 15 juli 2019
 4.  Abonneer via e-mail
Ok, wij willen eind oktober-begin november 3 weken naar Thailand. Ik zou graag richting Koh Lanta gaan, en daar een tijdje zitten. Wat zouden we best als "base" nemen? Ik ben naar vluchten aan het kijken en ik zie 2 opties:
Vanuit Brussel rechtstreekse vlucht (12u) naar Bangkok met Thai Airlines, en daar overstappen naar lokale vlucht Krabi - daar zouden we dan enkele nachten kunnen blijven voor we naar Koh Lanta gaan. Anderzijds is het ook mogelijk om met Qatar naar Phuket te vliegen, weliswaar met 2 vluchten van ongeveer 6u en een transfertijd van 4u. Zou een lange transfer en iets kortere vluchten met babywiegje beter zijn met baby? of toch opteren voor de korte pijn, en onmiddellijk de lange vlucht kiezen, zonder babywiegje (bij Thai kan het maar tot 6m) en doorvliegen naar Krabi? in totaal zou deze optie 2u minder tijd kosten, maar wel lang op de vlieger zitten. Wat zouden jullie doen? Oh, en leuke suggesties voor ons verblijf ook zeker welkom!
Waardeer dit bericht:
Reageer
Er is nog geen reactie geplaatst.
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Ik zou voor de Qatar optie gaan. Hangt ook af van het prijsverschil.
Zonder kinderen lange en kortere reizen oa door Zuid-Amerika, Afrika, Azië, Midden-Amerika

Solo met dochters ('07 en '09) ver: Jamaica ('10), Bali ('14), Zuid-Afrika ('15), Panama ('16), Bali, Singapore en Australië ('17), Beijing en Australië ('18), Thailand, Oman ('19), Sri Lanka, Kaapverdië ('20)
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 1
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
De prijs is eigenlijk niet heel veel verschil. Is Phuket een grotere aanrader t.o.v. Krabi? Ik las dat er nog wel kans is op hevige regenbuien eind oktober. Het zuiden is me volledig onbekend, vroeger gebackpacked maar enkel noorden en koh Chang gedaan wanneer komende van cambodja
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 2
 • Pagina :
 • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!