maandag 26 mei 2008
  8 Replies
  6.8K Visits
  Subscribe
Thailand, Omgeving Chiang Mai, olifantenkamp: http://www.maesaelephantcamp.com/" target="_blank
Bezocht: 23 december 2006 en 3 januari 2007
Entrée: een paar honderd Bath

Erg leuk olifantenkamp op ongeveer 15 km van Chiang Mai, midden in de jungle. Een prachtige omgeving. Na de eerste keer zijn we nog een keer terug gegaan en hebben toen naast de olifantenshow (voetbal, schilderen etc.) bekijken ook een ritje op een olifant gedaan. Het wandelingetje op de rug door steil en ruig terrein vonden we erg spannend. Je hebt in het kamp ook de mogelijkheid een training als ‘mahout’ (olifantentrainer) te volgen.
Waardeer dit bericht:
14 jaar geleden
·
#3931
leuke tip ga ik eens naar kijken!
14 jaar geleden
·
#3932
Wij zijn hier ook geweest en de kinderen (en wij) vonden het een hele leuke dag! Olifanten voeren en op olifanten rijden! Inderdaad mooie omgeving en hele leuke show met veel humor! Dieren zagen er goed verzorgd uit, ook niet onbelangrijk.

Groetjes Diana
14 jaar geleden
·
#3933
Wij zijn hier ook geweest eind februari, inderdaad een leuk uitstapje!
De show was leuk, iets te circusachtig voor ons maar ons dochtertje van 2,5 van het prachtig. Het voeren van de olifanten was eigenlijk het leukste, je kon zo echt heel dichtbij komen. Voor de show gaan de olifanten baden in de rivier, ook heel mooi om te zien! En begin februari is er een babietje geboren, daar kun je ook gaan kijken. Wat ons betreft wel een aanrader.
13 jaar geleden
·
#3934
Hallo allemaal,

Idd door ons ook bezocht afgelopen December. Heel gaaf om ene ritje te doen, wij mochten met het hele gezin op 1 olifant (een 48 jarige dame) en maar een half uurtje, want dat leek (en bleek) wel genoeg. dat scheelde ook baths. De prijs viel mij een beetje tegen, ik weet alleen het bedrag niet meer.

Ook onze kinderen van 2,5 en 4 vonden de show gaaf. Kunstig hoe die dieren echt een mooi schilderij maken [i:1dgjyjj4](die kun je ook kopen trouwens, voor 15/25 euro als ik het goed heb)[/i:1dgjyjj4] en hoe ze voetballen en muziek maken op een mondharmanica.

Dat 'olifantentrainer 'worden lijkt me leuk als je wat grotere kinderen hebt, die van mij waren te jong.

Vlakbij is de tijgershow, wij hebben de jonge tijgertjes geaaid...

heel leuk uitje dus, en goed te doen vanuit Chiang Mai met de tuk tuk.
13 jaar geleden
·
#3935
Wij mochten niet met het hele gezin op de olifant en moesten er dus twee "huren". Het was een duur geintje, maar wel erg leuk en een mooie omgeving. Wij hadden het al eens met onze oudste in Bali gedaan. Maar hier was het veel natuurlijker om een ritje te maken. Ook een stukje door het water heen. Wel jammer dat de Mahout geen engels spreekt, waardoor je niets kan vragen over de olifant.
Overgens was het onzin om niet met zijn 4en op een olifant te gaan. Kon makkelijk. We hebben kleine kinderen van 1 en 3. Dus gewoon onderhandelen als je daar staat. Wel makkelijk om foto's van elkaar te maken als je 2 camera's mee neemt en dat hadden wij gelukkig.
13 jaar geleden
·
#3936
Het was een duur geintje, .....


Weet je nog ongeveer hoe duur het was?
13 jaar geleden
·
#3937
2640 bath, ongeveer E 66 voor een uurtje, dan wel op 2 olifanten, maar zou het weer betalen. Maar eerst proberen om op 1 olifant te gaan!
13 jaar geleden
·
#3938
Dank je.

Wij zijn met z'n drieën, dat moet dan wel lukken, op 1 olifant.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!