woensdag 20 februari 2019
  2 Replies
  2.5K Visits
  Subscribe
Van 18 mei tot 10 juni willen wij tijdens de laatste maand van ons ouderschapsverlof een voorlopig laatste verre reis te maken, dit keer met ons dochtertje van 5 maanden oud. We zijn , omdat we beiden er goede herinneringen aan over houden, daarvoor thailand aan het overwegen.
Ik ben op zoek naar reisverhalen, tips en trics:
- welke regio of plaatsen zijn tijdens deze, warme, periode (niet) aan te raden? Ik dacht momenteel aan enkele dagen chiang mai, phuket (spreekt me minder aan) en kao yao noi. Is np kao sak te doen met een baby? We willen niet te ver van een groot ziekenhuis reizen... maar willen misschien wel korte dagtrips/trekkings kunnen doen.
- is er momenteel nog steeds een mazelenuitbraak ib thailand? (ze is nog te jong voor de vaccinatie momenteel, ik geef wel bv)
- voor de verplaatsingen dachten we aan een combo tussen binnenlandse vluchten en taxi. Is het aan te raden deze op voorhand te boeken of is het voordeliger ter plekke?
...
Waardeer dit bericht:
5 jaar geleden
·
#29101
Tsja, nooit medisch advies geven of vertrouwen via internet, maar een beetje googelen levert voldoende verontrustends op.
5 jaar geleden
·
#29103
Dat is inderdaad zorgwekkend. We zouden Dan die regio ook wel vermijden... zijn er hier recente ervaringen van reizigers met een baby?
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!