woensdag 12 november 2008
  3 Replies
  2.1K Visits
  Subscribe
Mae Hong Son: 1500 BHT (30€) ruime dubbele kamer douche, toilet, terras

Zeer mooie tuin met prachtige kamers verspreidt in de mooie natuur. Lekker ontbijt, kindvriendelijk, leuk groot zwembad met springplank, wel geen kindergedeelte aanwezig.

Wel een 7 tal Km verwijderd van het centrum, maar er is een gratis shuttle busje die meerdere malen per dag op en neer rijdt naar het centrum van Mae Hong Son.

http://www.fernresort.info" target="_blank
Waardeer dit bericht:
15 jaar geleden
·
#4588
Weer zo'n geweldige tip van Kelly. Dit Fern Resort behoort echt tot de top tien (waarschijnlijk zelfs top 5) van onze favo's in Thailand. Een heerlijk zwembad met precies de goede temperatuur :-). Gewoonweg prachtig gelegen. Luxe, maar midden in de jungle. Wij waren wat huiverig voor de eco-ambities van het resort. Maar daar was geen enkele reden toe. Er is ook gewoon patat en bier verkrijgbaar. (En, heerlijk koude witte wijn!) Enne... een paar weken geleden verbleven Brad & Angelina hier ook nog...

Tijdens ons verblijf hier kwam er ook een buslading Nederlanders aan. Jente en Imme vonden het zo grappig dat ze 'Hallo meneer' konden zeggen. Tijdens het rondscharrelen (wat de kinderen hier heerlijk konden doen) was Imme de weg kwijt. Ze klampte een Nederlandse vrouw aan en vroeg of die haar naar mama kon brengen. Voor kinderen moet dat heerlijk zijn om verbaal begrepen te worden door vreemden.

De werknemers van het bedrijf behoren allemaal tot dezelfde Karenstam. Een aantal vrouwen loopt in kleurige traditionele kleding. En er zijn ook kindjes genoeg om mee te spelen. Jente was leuk bevriend geraakt met Tim (5), het zoontje van werkneemster Nouría. Met onze reserve 'vleugeltjes' kan ook hij nu in het zwembad spetteren. Hij genoot ervan.

Nadeel van dit resort is dat het 7 kilometer van het stadje verwijderd is. In de buurt zijn geen mogelijkheden voor boodschappen, Laundry of informatievoorziening. De was wordt hier per stuk afgerekend. (Is dus stukken duurder, maar dan krijg je wel zeer strakke vouwen in je t-shirtmouwen!) Het shuttlebusje reed, toen wij er waren, zo'n vier keer per dag heen en weer. Toen wij informatie in het resort vroegen over een bezoekje aan het Ban Noi Sai Longneck-camp, werd ons verteld dat dit gesloten was. We moesten vooral maar het door hun georganiseerde (boot)tripje naar een ander kamp boeken. We geloofden het niet, en hebben de volgende dag in de stad het bewuste tripje geregeld.

We zijn hier drie nachten geweest in maart, maar we hadden het er zeker langer uitgehouden. Wij betaalden overigens ook 1500 Bht voor een ruime kamer waar met gemak twee travelbedjes bij pasten.

Els

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

14 jaar geleden
·
#4589
Bedankt voor het compliment, inderdaad een pracht resort!

Geniet nog van jullie reis!

Kelly
13 jaar geleden
·
#4590
Wij hebben hier ook pas een aantal nachten verbleven.
Een fantastisch resort, prachtige tuin, mooie rijstvelden en prima service.
Er zijn mooie trektochten vandaan te maken en ze serveren prima eten
echt een aanrader.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!