1. Els
  2. Accommodatie
  3. dinsdag 20 mei 2008
  4.  Abonneer via e-mail
http://www.viengtai.co.th/en/" target="_blank" target="_blank

Vlakbij Khao San Road, redelijk groot hotel (152 kamers) mét zwembad maar niet chic. Voor een standaard kamer betaalden we inclusief ontbijt 2200 Bath. Ruime kamers waar onze twee extra kinderbedjes goed inpasten. Het hotel heeft ook triple rooms of family-suites beschikbaar. Het hotel staat centraal gelegen, iets rustiger dan op Khao San Road, maar nog steeds midden in de drukte. Vanuit Cambodja, was dit wel een grote overgang. Het zwembad was leuk voor de kinderen. In het hotel hebben we diverse andere Europese gezinnen met kleine kinderen gesignaleerd. Het personeel reageerde vriendelijk op de kinderen.
Waardeer dit bericht:
https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.
Reageer
Er is nog geen reactie geplaatst.
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Wij hebben in december 2007 drie nachten in het Viengtai hotel doorgebracht met onze twee kinderen van 1,5 jaar en 4 jaar. Het verblijf in het hotel was prettig. De kinderen werden warm onthaald. De ligging van het hotel ligt een straat achter Khoa San Road, dus inderdaad vlakbij de echte drukte. In de straat van het hotel is een gezellige drukte.

TIP:
De eerste nacht hadden wij een kamer aan de straatkant. Wij hadden veel last van de geluiden van buiten (luide muziek). De volgende dag zijn wij verkast naar een kamer aan de kant van het zwembad. Erg rustig. Een overweging waard om specifiek te vragen naar een rustige kamer.
  1. meer dan een maand geleden
  2. Accommodatie
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!