zaterdag 03 april 2010
  4 Replies
  3.4K Visits
  Subscribe
Bangkok. Lamphu Tree House boutique hotel. 155 Wan Chat Bridge. Prachatipatai Road, Phranakorn, Bangkok. Tel. +66(0)2-282-0991-2, fax +66(0)2-282-0993. Website; <!-- w -->http://www.lamphutreehotel.com<!-- w --> e-mail; <!-- e --><a href="mailto:hotel@lamphutreehotel.com]hotel@lamphutreehotel.com[/url]<!-- e -->

Ontzettend gaaf hotelletje aan een oude klong (kanaaltje) op loopafstand (15 minuten te voet) van Khao San road. Lekker rustig, net iets buiten de drukte. Groot pluspunt is het zwembadje bij het hotel, omgeven door prachtig bloeiende orchideën. Gevonden via tripadvisor, dit hotel had heel veel positieve reviews, dus we besloten het er op te wagen. Gereserveerd via de mail. Wij hadden 2 standaard kamers voor 1200 thai bath per stuk. De kamers zijn niet heel erg ruim, maar wel comfortabel. Een lekkere douche met green tea shampoo, en een toilet in de badkamer. De wastafel is in de slaapkamer, een mooie vrijstaande waskom op een tafel. De boxspring bedden slapen fantastisch! Verder is er airco, een koelkastje, en een kluis. De standaard kamers hebben geen tv. Wel heeft elke kamer een balkonnetje. Onze kamers keken uit op wat armoedige huisjes aan de klong. Het hotel heeft mooie decoraties, een mooie lobby met heel veel houtsnijwerk en buddha beelden.Ook is er een lift en een mooi dakterrras met een schitterend uitzicht over de stad. Er is free wifi op de kamers. Beneden in de lobby staan 3 computers waarvoor je moet betalen om te kunnen internetten. Het ontbijt buffet is inbegrepen en is zeer uitgebreid met verse sappen, melk, granen en muesli.Ook zijn er warme gerechten, worstje en rosti, uitgebakken spek, diverse soorten eieren. Brood en joghurtjes, er is echt vanalles!! We hebben 2 keer gegeten in het hotel, dat was goed en goedkoop. De kipsaté is echt geweldig, in een soort kokos saus. Kleine menukaart, niet veel keus, maar alles smaakt gewoon supergoed.
Ik vind hotel echt een aanrader!
Waardeer dit bericht:
13 jaar geleden
·
#7023
Leuk om te lezen. Wij hebben hier net onze eerste paar nachten in Bangkok geboekt omdat we idd wel een beetje in de buurt van Koh San road wilden zitten, maar nu we met onze dochter van bijna 2 (dan) gaan, wilden we niet midden tussen het feest gaan zitten. Via internet boeken blijft altijd een gok, ook al zijn er recensies, de een zegt dit, de ander dat, maar dit klinkt leuk. We hebben er zin in!

Groetjes,Annemiek
13 jaar geleden
·
#7024
hoe was het anemiek??!

Wij gaan hier van 3 tm 7 jan heen
13 jaar geleden
·
#7025
@ Tusele

dan zien we jaar daar wrs. wij logeren hier op 6 en 7 januari as...
onze eerste dagen van 3 maanden weg...! het is gelukkig al heel dichtbij :)
13 jaar geleden
·
#7026
Het was echt ontzettend leuk, echt een aanrader als je reist met kids (en zonder trouwens ook). We sliepen hier de eerste paar nachten en hadden ook maar meteen de laatste paar nachten gereserveerd omdat het ons zo goed beviel. Je hebt er ook een storage room waar je gratis spullen kunt achterlaten die je teveel hebt meegenomen of even niet nodig hebt. Personeel is hartstikke aardig en doet alle voor je. de standaardkamers zijn prima. het verschil met de duurdere kamer is de tv (die bijna alleen maar thaise kanalen heeft, daar heb je weinig aan). De laatste dagen hebben ze er een extra bed bij gezet voor ons dochtertje die toch wel te klein was voor het reisbedje (de kiwitraveller) die we hadden meegenomen.

vergeet vooral niet naar het geweldige dakterras te gaan! Wij ontdekten dit pas op onze laatste avond, echt stom. als je een babyfoon bij je hebt, vraag dan om een kamer op de 1e of 2e verdieping bij voorkeur aan de voor/zijkant. Wij hadden daarmee beter bereik. Als onze dochter Fee 's avonds in bed lag, dronken wij beneden nog een drankje. We hebben ook een avond de babyfoon bij de receptie achter gelaten en zijn bij het kroegje op het hoekje wat gaan drinken. Was geen probleem. bij het zwembad liggen trouwens handdoeken die je kan gebruiken (vraag ernaar als ze op zijn).

Het is prima te lopen naar Koa San road, maar vaak namen we een tuctuc (buggy inklappen, en met zijn drietjes erin gaat prima). Neem trouwens als je op pad gaat een kaartje van het hotel mee, niet iedereen kent het en de taxichauffeurs verwarren het vaak met soi Rambuttri (verlengde van koa san road).

Als wij weer naar Thailand/Bangkok gaan, slapen we zeker weer daar.

veel plezier!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!