1. stippelsokken
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. zondag 19 mei 2019
 4.  Abonneer via e-mail
Hoi

weer lekker laat beslist waar we heen gaan dit jaar (man wilde eerst niet...) en het zal naar alle waarschijnlijkheid Thailand worden in augustus met 2 kinderen van 10 en 13.
veel tijd hebben we niet meer dus ben volop aan het zoeken.

we hebben tijd van 3 - 20/8, niet heel lang dus.
wij zijn al 2 x in Thailand geweest zonder kinderen en hebben al veel van de gekende highlights gezien en zouden daarom graag wat "anders" reizen. Wat ik absoluut nooit meer wil: mensen bekijken zoals in de longneck village, drijvende markt (was 15 jaar geleden al een overrompeling), manufacturen, kwai, de brug en de spoorlijn (2 maal is genoeg) en mishandelde olifanten . Ayutaya hebben we ook al gehad en khao sok + samui ook. Onze kinderen kunnen niet goed tegen veel drukte en chaos (Kuala Lumpur was een hel vorig jaar...) , nu is BKK wel een heel ander soort stad dus misschien dat we er een paar dagen blijven. we houden van natuur, kinderen zijn gek op snorkelen, kunnen wel wat wandelen maar een lange trekking van meerdere uren is aan hen niet besteed.

het noorden hebben we een deel van gezien in 2002 maar dat was toen een georganiseerde reis met enkel "highlights"en ik denk dat er nog wel meer te beleven valt.

we moeten nu in augustus gaan, regenseizoen dus wat de route wel wat zal beïnvloeden.

ik dacht aan het Noordoosten - isaan, Phimai tempels - eventueel naar het Noorden en dan Koh Tao en / of Koh Phangan .

* De combi Camboja/ Angkor trekt me ook aan maar is dat te doen met kinderen?

* wie heeft ervaring met noorden en noordoosten in de zomer qua weer?
nog dingen die we zeker niet mogen missen?

* mijn grootste zorg is het vervoer al zou dat geen probleem mogen zijn las ik?
we willen niet zelf rijden, liefst flexibel zijn en liefst privé vervoer hebben behalve misschien de nachttrein. Vroeger ( 2004) namen we in BKK wel eens een taxi maar ik heb geen idee van de evolutie hierin en de prijzen alsook het is soms wel een avontuur :)

is grab / uber in thailand een optie (in Maleisië was dit ideaal)?
hoe geraak je dan in de minder toeristische regio's ?
is privé vervoer betaalbaar?

* is het in augustus te riskeren om enkel de eerste dagen vast te leggen en dan ter plaatse te boeken i.f.v waar we zin in hebben? vorig jaar in Maleisië had ik wat spijt van onze strakke schema omdat ik soms graag ergens langer was gebleven.

* ik las dat Bangkok soms onder water loopt in het regenseizoen. Dat wil ik liever niet.
is dat enkel de stad of ook risico in de omgeving, zoals de chao praya?
ik wilde nl graag gaan fietsen in de groene jungle rond bangkok :D

* hoe is de kwaliteit van de nachttrein naar het Noorden intussen? 17 jaar geleden heb ik geen oog dicht gedaan, de trein leek steeds bijna te ontsporen, het licht bleef de hele nacht aan dus ... :)

er zal vast nog wel wat volgen maar als iemand hierin al raad kan geven,bedankt :)
Waardeer dit bericht:
Reageer
Er is nog geen reactie geplaatst.
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hoi,

Ja, wij hebben ervaring. Vorig jaar drie weken rondgereisd door Isaan in juli-augustus met twee kids van 8 en 11 jaar.

Het noordoosten is best groot. En rustig. Wij vlogen vanuit Bangkok naar Nakhon Phanom. Daar hadden we een auto gehuurd. Wij wilden maximale flexibiliteit en waren blij met die auto. Alles is afgelegen. Maar we hebben ons niet verdiept in het Ov. We zijn langs de Mekong gereisd helemaal naar het noorden en toen door naar Nong Khai. Daar zijn we weer zuidelijk gegaan naar Nong Hin, een dorpje vlak onder Loei. Vanuit daar zijn we naar Udon Thani gegaan en met de nachttrein terug naar Bangkok.

Nauwelijks toeristen, soms waren we echt de enige. We hebben toeristen gezien in Nong Khai en in Udon. Onze blonde kids waren echte bezienswaardigheden. Nauwelijks Engels sprekende mensen dus veel handen en voeten communicatie.

Wij vonden het onze mooiste Thailand ervaring. Zo gaaf daar. Prachtige regio, en bekijk de foto’s in het blog maar goed. Supervriendelijke mensen en alles veel ontspannender als in de toeristische gebieden. Hier vinden ze het echt nog leuk dat je er bent. En alles is er supergoedkoop. Veel goedkoper als de rest van het land.


Ik stuur je mijn blog mee.

Het weer was erg warm. Heel erg warm. Maar airco helpt, ‘s avonds koelt het goed af. En zwembaden niet overal voorhanden al waren we soms creatief en hebben we in riviertjes of meren gezwommen. En een keer naar een ander hotel om daar te zwemmen.

Het regende soms wel. De Mekong stond ook heel hoog en op het punt te overstromen. We hebben een keer een hachelijk avontuur beleefd met de auto toen de weg plotseling overspoelde met regen. Maar verder niet echt last gehad van het weer. We waren daarvoor ook al in Khao Sok geweest en daar was het puur erger, daar werd alles vochtig na een paar dagen.

Kortom, een dikke aanrader. Zo genoten daar en echt voor herhaling vatbaar.

Groetjes Dionne

https://www.pindat.com/reis/dagboek/familiejillings/15362/2018-04-12/2018-08-30
Zonder kinderen: Canada, Ecuador en Galapagos, Zuid Afrika (2x), Namibie, Zimbabwe, Botswana en delen Europa.
Met kinderen: Denemarken, Canarische Eilanden, Oostenrijk, Azoren, Slovenie, Thailand 2*, Sri Lanka, Japan, Costa Rica, Polen, Noorwegen. 2020 Zuid Afrika!
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 1
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
hallo, bedankt! ik ben al eens door je foto's gegaan, mooi!!

Wij zijn nog geen ervaren reizigers met kinderen (Thailand vroeger was met reisbureau). Maleisië vorig jaar is vlot gegaan maar er is toch wel een verschil met Thailand , in die zin dat de Thaise chauffeurs vaak geen engels kennen / zelf niet altijd de weg weten / …
ik heb echter gelezen dat auto rijden levensgevaarlijk kan zijn en daar ben ik dan toch wel wat bang voor. Hoe was het op de weg in die regio? veel verkeer?
zijn er daar andere vervoersopties dan zelf rijden?

het "hoe geraak ik van A naar B" verhaal is wat me het meeste zorgen baart momenteel.
Dit omdat onze kinderen toch wel snel panikeren en snel oppikken wanneer ik zelf niet helemaal gerust ben (beiden ASS).
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 2
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hoi,

Het was superrustig. Wel links rijden maar weinig verkeer. We hebben het zelfs, met heel goed opletten, aangedurfd om in het donker te rijden. Er rijdt wel veel langzaam verkeer maar dat rijdt goed aan de kant. Maar alles wat wielen heeft mag de weg op. En bij drukkere stukken was er gewoon een middenberm.

Rustig rijden, goed opletten en rekening houden met onverwachte zaken. En dat ging goed. Het is vele male rustiger dan Bangkok en daar zou ik zelf nooit gaan rijden. Maar in Isan is het zo rustig.

Het absolute voordeel van zelf rijden is dat je heen kunt waar je heel wilt en kunt stoppen wanneer je wilt. En bijv genoeg eten en drinken mee kunt nemen.

Echt waar, het is prima te doen. Ik weet niet wat voor ov er is. Heb er niet op gelet en weinig gezien.

Maar ook in bijv hotels spreken ze lang niet altijd Engels. Dus dan lijkt me een taxi regelen we lastig en zodat het rustig is, zie je ze op straat niet veel.

De wegen zijn over het algemeen wel goed. En alles stond verbazingwekkend goed aangegeven, niet alleen in Thais maar ook Engels. En wij hadden een kaart van die regio gedownload dus de navigatie ging ook goed. Geen problemen gehad.
Zonder kinderen: Canada, Ecuador en Galapagos, Zuid Afrika (2x), Namibie, Zimbabwe, Botswana en delen Europa.
Met kinderen: Denemarken, Canarische Eilanden, Oostenrijk, Azoren, Slovenie, Thailand 2*, Sri Lanka, Japan, Costa Rica, Polen, Noorwegen. 2020 Zuid Afrika!
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 3
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Om het gedoe rond "van en naar" te omzeilen heb ik onze laatste vier trips naar Thailand een auto gehuurd. Ook dit jaar huren we weer een auto. Als je defensief rijdt (de max snelheid is 90km uur) is zelf rijden geen enkel probleem. Prettiger zelfs dan in Nederland. Niemand heeft haast en geen opgefokte figuren achter het stuur. Het advies is wel om na zonsondergang niet te rijden. Er wordt nl. op grote schaal met drank op gereden.

Er zijn voldoende internationale verhuurbedrijven op de vliegvelden en dat gaat gewoon goed, Avis, Budget, Sixt, Eurocar etc. Ik heb alleen maar goede ervaringen. En zoals al gezegd, alles staat goed aangegeven en met google maps kan het niet fout gaan. Vergis je alleen niet in de afstanden want die zijn behoorlijk. Daarintegen kan je stoppen waar je wilt. Overal zijn wel koffieshops en grote supers.

De trein van CM - BKK of andersom is prima te doen. Zorg wel dat je een eigen coupe reserveert en vergeet niet een extra deken want de airco is ijskoud. Maar vliegen is veel sneller en als je een beetje shopt nog goedkoop ook.

Ik zou me niets aantrekken van het regenseizoen. Daar valt geen peil op te trekken. Het kan met bakken uit de lucht komen en 100 meter verder kan het kurk droog zijn(zelf mee gemaakt). Over wateroverlast in BKK zou ik me niet druk maken. Wij zijn altijd de eerste paar dagen in BKK en hebben nooit natte voeten gehad.

In het noorden is de Mae Hong Son loop erg leuk(met eigen auto). Van CM naar Mae Sariang(boottocht over de Salween rivier), Mae Hong Son en een paar dagen in Pai en dan weer naar CM of eerst nog even naar Chiang Dao. Zelf gedaan in het het regenseizoen. Maar het gebied rond Nong Khai is ook erg leuk, genoeg keus dus.

Maar zoals je al oppert kan je ook vanuit BKK naar Siem Reap vliegen. Dat doen wij de komende vakantie. Leuk om Cambodja weer eens te zien.

Succes en stel gerust meer vragen.

Jan
Zonder kind: Thailand, Vietnam, Laos, Cambodja(2001-2005), Indonesie, Egypte-Jordanie, Guatamala-Costa Rica-Honduras-Nicaragua.

Met kind:
Thailand: 2011, 2012(jan), 2012(nov), 2013, 2014, 2015, 2016, Spanje 2017,
Thailand 2018,
gepland: Thailand/Cambodja
aug 2019
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 4
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
hoi, bedankt al voor de reacties!

ben wat aan het puzzelen en geraak er nog niet zo goed uit.
auto is dan toch overwegen waard.
- nemen jullie er altijd de volledige bescherming bij? dan gaat de prijs x 2 en dan zijn we dik 400 of meer kwijt aan autohuur
- mag je met de auto de grens over naar Cambodja? en is dat aan te raden of niet?


- Ik zoek ook een betaalbaar hotel met zwembad omgeving Bangkok maar niet in de drukte maar liefst wel op doenbare afstand van openbaar vervoer en taxi's.
wie heeft tips ? welke regio / ligging is dan best?
er moeten 2 aparte slaapkamers zijn of een appartement of aparthotel.
wil niet met 4 in een kamer.

- zou er ook een paar dagen eiland bij willen én ook naar Khao Yai. Hoe plakken we dat best aan elkaar?

nu hebben we ook de pech dat de full moon net midden in onze reis valt en dan wil ik daar écht niet zijn.heb je op Koh Tao of Phangan op het hele eiland last van drukte en herrie? en is dat maar één dag of moeten we zorgen dat we eerder maken dat we weg zijn?
we komen aan op 2 of 3/8 in Bangkok en vertrekken de 20e. full moon is 15/8.

Heb begrepen dat alleen die 2 eilanden dan ok zijn qua weer en de rest een te groot risico (zeker als we het op voorhand zouden boeken), of zijn er toch alternatieven waar je goed kan snorkelen?
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 5
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
nog aanvulling

wat zouden we overigens best doen / wat is het meest de moeite?
ik wil het niet te vol duwen, vorig jaar Maleisië was leuk maar net iets te vol, véél tijd verloren aan reistijd. dochter ook mega wagenziek geworden ...

Khao Yai - als het te doen is van weer

of
Noorden regio Chiang Rai (highlights zoals doisutep - gouden driehoek - mae hong song gezien,
activiteiten zoals longneck village wil ik nooit meer!)
of
Noordoosten maar dan moeten we zelf met de auto en ik moet dat er ergens tussen krijgen dan
of
aantal dagen uitwijken naar Cambodja

snorkelen is een must, maar dit is zie ik helemaal aan de andere kant :(

zuid Thailand - Kao Sok hebben we ook al gedaan.
dus die kant uit is denk ik minder een optie.
of zijn daar andere, minder bekende pareltjes te ontdekken?
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 6
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Dag Stippelsokken
Wat jammer dat je zo veel beren.op de weg ziet. Ik denk dat je je veel te druk maakt over alles, het gaat over een vakantie he ;)

Je kunt prima de drukte van de fullmoon party ontlopen. Koh tao heb je echt minder drukke plekken, hebben we nog nooit last gehad van fullmoonparty. En anders ga je naar prachuap khiri khan of chumpon oid.

Het noorden kun je prima bezoeken zonder longnecks ed te hoeven bezoeken. Je kunt bijv. V chisng mai nr chiang dao naar thaton en met de boot naar chiang rai.

Zoals mensen al eerder schreven hoeft autorijden in thailand niet erg eng te zijn. Een alternatief is auto met chauffeur of natuurlijk, wat wij altijd doen, met ov. Meer smaken.zijn er niet.

Mensen spreken best beetje engels en anders kom je er met wat creativiteit wel uit.

De volheid of drukte van je reisschema heb je zelf in de hand. Je hoeft niet als n malle t land door te crossen.

En t weer... tja dat is altijd onvoorspelbaar maar onze vakantie heeft t nooit bedorven.

Ik hoop voor je dat je je iets minder druk maakt. Succes met t plannen van je reis.
Meerdere keren Thailand,
Cambodja, Maleisië, Vietnam, Laos, Sardinie, China, Israel,Corsica
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 7
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hoi,

Ik denk ook dat je je te druk maakt. Thailand is zo prachtig, je hoeft niet als een malle het land door, er is overal zoveel te zien. Thailand het noorden, bkk en het zuiden is toeristisch Thailand. Prachtig maar zo anders dan de Isaan. Bedenk dus goed wat je wilt. Isaan is prachtig maar meer afzien. Minder vervoer, minder zwembaden enz. Maar daar krijg je dan wel weer veel voor terug.

Ook de autohuur scheelt per regio. Wij waren voor 11 dagen 215 euro kwijt. Benzine kost nauwelijks iets en vergis je niet dat de hotels echt goedkoop zijn. Ook de uitstapjes kosten niets of weinig. In tegenstelling tot de 60€pp die we betaalden voor een dagje Khao Sok. Ook het eten is echt goedkoop. Wij aten makkelijk voor een tientje voor ons vieren incl drinken. Vaak was het nog goedkoper. En superlekker.

Wellicht vanaf bkk naar het noordoosten. Daar een auto huren. Na twee weken terug naar bkk en mss aan het strand bij hua

Denk eraan, je kunt niet alles in een vakantie proppen en een rustig tempo aanhouden. Onze ervaring is ongeveer 3 nachten op een plek. Soms een keer minder en soms een keer meer. Dat betekend dat je bij 21 dagen ongeveer 7 plekken kunt aandoen voor een lekker tempo.

Succes met kiezen.

Groetjes Dionne
Zonder kinderen: Canada, Ecuador en Galapagos, Zuid Afrika (2x), Namibie, Zimbabwe, Botswana en delen Europa.
Met kinderen: Denemarken, Canarische Eilanden, Oostenrijk, Azoren, Slovenie, Thailand 2*, Sri Lanka, Japan, Costa Rica, Polen, Noorwegen. 2020 Zuid Afrika!
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 8
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
hoi,

ik ben niet aan het stressen hoor, maar wil gewoon te veel :) ik kan niet kiezen, en we zouden het budget ook willen beperken dus veel heen en weer vliegen ed wil ik niet. Maar het is zo'n mooi land !!!

we hebben vorig jaar in Maleisië echt veel problemen gehad, wat een schaduw heeft geworpen over een deel van de reis, en voor zover dit mogelijk is wil ik dit nu voorkomen.
was de eerste verre reis die we zelf hadden geregeld en met kinderen, véél van geleerd :)


ik dacht te starten in een rustig hotel buiten BKK maar niet te ver van openbaar vervoer.
iemand tips?
van daaruit zien we dan wel verder, heb gezien dat bv Sunny cars gratis de wagen naar het hotel brengt als je niet te ver van de luchthaven bent.
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 9
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Stippelsokken, welke problemen heb je in Maleisië gehad dan?
En wat zou je nu anders doen dan?

Ik heb nog geen ervaring met reizen in Thailand, maar dit staat wel hoog op het lijstje en kans is groot dat dit onze volgende verre bestemming wordt (ook voor dit jaar namelijk naar gekeken maar toch gekozen voor Amerika. Een vd redenen was ook het vervoer waar man tegenop ziet terwijl je in Amerika makkelijk zelf rijdt, en hij dit niet zo ziet zitten in Thailand. Maar hoe dan wel....inderdaad....dus ik begrijp je zorgen goed hoor).
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 10
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Ik had niet gezien dat je reis iets meer dan twee weken is. Dat wetende zou ik zeker niet ook nog eens naar Cambodja gaan. Wij zijn ook een keer 2,5 week naar Thailand geweest en hebben het super simpel gehouden. Het tenslotte ook vakantie..!! Wij hebben toen BKK-CM-Hua Hin-BKK gedaan. Wij doen altijd de laatste 2 dagen in BKK maar daar ben je vrij in natuurlijk.

Je kan ook BKK-Kanchanaburi-Hua Hin doen, Dat kan makkelijk met een huurauto. Een hotel in BKK en dan op de dag van uitchecken terug naar het vliegveld en daar je huurauto halen en uiteindelijk brengen. Vanuit Hua Hin kan je ook snorkel trips boeken.

Persoonlijk zitten wij in BKK altijd in het hetzelfde hotel. Evergreenplacebangkok is een perfect hotel met alles er op en er aan. Het ligt midden in het centrum iets van de hoofdweg af, toch rustig en dicht bij de skytrain, metro, airportlink etc.

Een auto huren hoeft niet duur te zijn. Rentalcars heeft vaak goede deals maar afzonderlijk is ook de mogelijkheid(Budget, Avis, Eurocar etc.). Wat je wel moet selecteren is de optie SCDW, super collision damage waiver. Dat kost zeker niet 2x zo veel. Een internationaal rijbewijs is wel verplicht, vergeet dat niet. Kan je met een pasfoto direct halen bij de ANWB.

Laat maar weten of je nog hulp nodig hebt.

Jan
Zonder kind: Thailand, Vietnam, Laos, Cambodja(2001-2005), Indonesie, Egypte-Jordanie, Guatamala-Costa Rica-Honduras-Nicaragua.

Met kind:
Thailand: 2011, 2012(jan), 2012(nov), 2013, 2014, 2015, 2016, Spanje 2017,
Thailand 2018,
gepland: Thailand/Cambodja
aug 2019
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 11
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Het noordoosten is rustig en weinig toeristisch. De blanken die je ziet zijn farang met een Thaise vrouw. De zomer is goed te doen. Het regent altijd wel in Thailand. Wij laten de jassen thuis en nemen (of kopen) goedkope parapluutjes.

Als je richting noordoost gaat kun je met dolfijnen zwemmen in Oasis Sea World. Wel de afweging hoe ethisch dat is (maar onze kids vonden het fantastisch).

Autohuur; alleen standaard opties nemen en dan een Allianz huurauto verzekering afsluiten in Nederland. Scheelt een heleboel.

Eilandje; onze favoriet is Koh Tao. Kun je ook duiken bij de geweldige Nederlandse Duikschool Impian Divers. Van full moon heb je geen last op koh tao of samui. Hoogstens is het de dagen ervoor en erna iets drukker als de feestgangers vertrekken of terugkeren.

Lees in ieder geval onze reisblog over de trip naar de Isaan.
Verwijzing
 1. https://reisfamilie.wordpress.com/thailand-2014/
 2. http://www.swimwithdolphinsthailand.com/
 3. https://www.allianz-assistance.nl/reisverzekering/eigen-risico-verzekering-autohuur.html?gclid=CjwKCAjwiZnnBRBQEiwAcWKfYu1-antDDkOaTVEJIF8e1HhJ4JTU9p76J5kAeWsQj8kri30g8DeAyRoCEV0QAvD_BwE
http://www.reisfamilie.nl
India* Thailand* Maleisië* Turkije* Laos* Singapore* Indonesië* USA* Baltics* Balkan* Sri Lanka* Nepal Marokko Egypte Israël Syrië Jordan Vietnam Taiwan China Korea (met * ook met kids)
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 12
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Man ziet het toch niet zitten om een auto te huren. En ik durf hier al amper lang rijden en al helemaal niet in de bergen.
Dus, moeten ander plan maken denk ik.
Ik heb khao yai echt in mijn hoofd.
Is dat echt zo de moeite?
Zou er aantal dagen willen blijven en evt omgeving pak chong bezoeken.

Wat doen we echter best aansluitend?

Terug bkk? Iets anders wat op openbare afstand ligt?

Heeft iemand ervaring met het huren van auto met bestuurder?
Hoe werkt dit, en wat kan dit per dag maximaal kosten?
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 13
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Combi BKK, Chiang Mai, Chiang Rai, Chiang Dao met evt. naar het zuiden naar een eiland? (Zou ik er persoonlijk uit laten ivm tijd maar dat hangt ook af van het gewenste reistempo).

Thailand is supermakkelijk zelfstandig te bereizen, ook zonder auto. Realiseer je echter wel dat hoe meer he buiten de toeristische highlights je komt, hoe uitdagender het zal zijn zonder eigen auto. Ik vermoed nog altijd wel te doen maar wellicht gaat het reizen en sich je dan wel veel tijd/energie kosten.

Afhankelijk van de route die je uiteindelijk kiest zou ik toch die auto in het achterhoofd houden.....

Wellicht heb je nog wat aan onze reisverslagen van Thailand.
Zonder zoon: Dom. Republiek, VS (2x), Canada, Tunesie, Costa Rica, Maleisie, Sri Lanka

Met zoon ('11): Turkije ('12 en '13), Bali ('14), Thailand ('15 en '16),
Maleisie/Singapore ('17), Java/Bali ('18), VS ('19), Denemarken (‘21), Oost Europa (‘22)

http://www.hamakyreis.wordpress.com
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 14
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Nog een aanvulling wat betreft accomodatie;
Wij hadden ook moeite om in BKK iets geschikts en betaalbaars naar onze zin te vinden omdat we graag een balkon oid hebben zodat wij ergens kunnen zitten als zoonlief slaapt.
Wij hebben uiteindelijk voor Air BNB gekozen en dat beviel prima. In Kuala Lumpur deden we daarna hetzelfde.
Zonder zoon: Dom. Republiek, VS (2x), Canada, Tunesie, Costa Rica, Maleisie, Sri Lanka

Met zoon ('11): Turkije ('12 en '13), Bali ('14), Thailand ('15 en '16),
Maleisie/Singapore ('17), Java/Bali ('18), VS ('19), Denemarken (‘21), Oost Europa (‘22)

http://www.hamakyreis.wordpress.com
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 15
 • Pagina :
 • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!