donderdag 27 augustus 2009
  1 Replies
  1.6K Visits
  Subscribe
In oktober beginnen we onze wereldreis in Vietnam. Om bij te komen van de verhuizing, afscheid, jetlag etc, willen we met onze 4 kinderen eerst een week aan het strand zijn. We zoeken een strand in Noord (Hanoi/Halong Bay) of Zuid (Mekong)-Vietnam, dat kan een eiland zijn maar hoeft niet. We houden het graag eenvoudig, liever geen 5-sterrenhotel of resort. Wie heeft goede ervaringen?
Margot
Waardeer dit bericht:
14 jaar geleden
·
#5723
Beste Margot,

Wat een heerlijk vooruitzicht, jullie wereldreis. Starten in Vietnam, en dan...? En hoe oud zijn jullie kinderen? Kunnen we jullie reis ergens volgen? (Wat een vragen!)

Ik was net bezig met het verslag van de familie Bosch en genoot echt met volle teugen van die prachtige foto's. Vietnam is zo ontzettend mooi. Het is het land waar ik me het meest verbaasd heb. Waar ik dagelijks met grote ogen rondliep en me verwonderde over zoveel. Wij zijn helaas niet naar Sapa geweest omdat we destijds verwachtten dat de reis er heen te heftig zou zijn voor onze kinderen. Achteraf heb ik daar natuurlijk spijt van. Waarschijnlijk had het prima gekund. Staat dus nog op ons (lange) verlanglijstje.

Maar stranden in Vietnam. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: Phu Quoc. We hebben daar twee weken gezeten met kerst en Oud & Nieuw 2007/2008. Heerlijk eiland. Wij zaten in het Seastar Resort (http://www.seastarresort.com). Helemaal goed. Pretentieloos, bescheiden maar vriendelijk personeel, schoon en aan een heerlijk strand. Vanuit Saigon was het een uurtje vliegen met Vietnam Airlines. (Vooraf geboekt bij ivivu.com).

We zijn naar meer strandbestemmingen geweest in Vietnam. In Halong Bay, bij Hoi An heb je ook strand, Nha Trang, Mui Né... Maar het meest relaxed, en waarschijnlijk het meest geschikt om te acclimatiseren is Phu Quoc. Juli/augustus is minder geschikt vanwege de regentijd. Maar oktober is het weer goed te doen.

Heel veel plezier!

Groeten,
Els

Ps. Ons reisverslag over twee maanden Vietnam staat op: http://www.verrereizenmetkinderen.nl/No ... -0708.html

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!