New

Sri Lanka

  maandag 18 maart 2013
  10 Replies
  5.8K Visits
  Subscribe
Ja, we hebben geboekt voor deze zomer. En we gaan er een zeer ontspannen vakantie van maken. Tips voor villa's en bungalows zijn dan ook van harte welkom. Alle tips eigenlijk. Aankomsthotelletje in Negombo, of meteen door. Culturele driehoek of eerst naar het zuiden. Duiken anyone? Nou, laat maar weer komen.
Waardeer dit bericht:
11 jaar geleden
·
#12901
Oh gaaf plan Hans, ik heb de LP ook al binnen.
Heb je goede tickets kunnen bemachtigen?
Wij zijn intussen met z'n 5en dus even meer organiseren.....
Heel veel plezier met voorbereiden.
Groet Marjan
11 jaar geleden
·
#12902
Tsja, wat zijn goede tickets. Ethihad geboekt, maar heen via Abu Dhabi per klm en srilankan en terug idem, maar dan met ethihad. 14 uur onderweg, dus dat valt mee.
We zijn nu op zoek naar accomodatie. Prijzen vallen wat tegen vergeleken met thailand en Indonesie, maar het is maar een keer crisis.
10 jaar geleden
·
#12903
Ik ben erg benieuwd naar Sri Lanka in de zomer. Wij denken erover om in 2014 een combi te maken met de Maledieven. Sri Lanka heeft overigens nog concurrentie met Sumatra.

Groet

Christel
10 jaar geleden
·
#12904
Wij zijn vorige zomer naar Sri lanka geweest en het is ons erg goed bevallen.
Het OV is best goed geregeld en de guesthouses zijn goed betaaalbaar.
Onze favorieten waren ; Waterfalls homestay (Ella), golden coconut cabanas (rekawa), Ging oya lodge (waikkal) en samantha's folly (Arugam Bay)
Mocht je vragen hebben kan je ze natuurlijk altijd even stellen :-)
Groetjes
linda
10 jaar geleden
·
#12905
Iemand nog tips voor kaartjes voor de perahera? Zevragen 80-90 dollar voor zitplaatsen.....
10 jaar geleden
·
#12906
Wij zitten er ook tijdens het festival maar ik heb juist gelezen dat ze daar last minute nog wel kaarten aanbieden voor wat minder.. Ik weet dat jullie er zitten, volg jullie blog! Maar dat is dus niet zo???
10 jaar geleden
·
#12907
Uiteindelijk heb ik 's morgens 22000rs betaald voor prima plekken op het balkon van midlands. Totaal 120 euro. Alternatief is om 1600 uur op straat gaan zitten....
10 jaar geleden
·
#12908
Wij hebben vanaf 17.00 uur op straat gezeten en het was genieten op de 1e rang. Nadat we een plastic zeiltje gekocht hadden lieppen we te zoeken naar een plaats. Een Sri Lankaanse familie nodigde ons uit om voor hun winkel te gaan zitten. We kregen broodjes en mochten gebruik maken van het toilet. Wij persoonlijk hadden het festival op geen andere manier mee willen maken. Het was een lange zit maar wel heel erg bijzonder om dit samen zo met de familie mee te maken. Echt op de Sri Lankaanse manier! Wat wij betaald hebben: 100 roepies voor het zeiltje....
10 jaar geleden
·
#12909
@ Pollies; spekkoper ;-) .
10 jaar geleden
·
#12910
Qua relaxed hadden wij een privéchauffeur die ook de accomodatie regelde. Chaminda heet hij en je vindt m hier: http://www.kansarmensrilanka.nl/prive-reizen.html
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!