New

Sri Lanka

  zondag 13 januari 2013
  11 Replies
  7.9K Visits
  Subscribe
We hebben geboekt! Na 2 jaar geleden Zuid-Afrika gedaan te hebben en vorig jaar Vietnam wordt het aankomende zomer Sri Lanka met onze 2 kids.

Alle tips zijn dus welkom! Wie heeft er goedkope accomodaties? Tips over leuke stranden voor de kids en andere leuke dingen om te doen?!

Kom maar op!
Waardeer dit bericht:
11 jaar geleden
·
#12415
Ik lees mee, wij ziuden ook graag gaan, de lp heb ik binnen.
Groetjes Marjan
11 jaar geleden
·
#12416
Wij zijn ook van plan te gaan deze zomer, dus we lezen graag mee over tips etc !
We gaan van eind juli tot eind aug. moeten tickets boeken maar de prijzen verschillen per dag ?
Zag ze voor 615 Euro voorbij komen vanaf Dusseldorf, helaas toen niet meteen op in gegaan.....wat betaalde jullie ongeveer ?
11 jaar geleden
·
#12417
Oók wij hebben nu de tickets geboekt ! 4 weken dus ruim de tijd om te "backpacken" !
Vanaf Dusseldorf met Emirates, scheelt aanzienlijk in prijs !
Heb net een hotel voor 2 nachten in Kandy ( Days Inn, met zwembad ) via bookings.com geboekt nu ik weet wanneer dat festival is ( 11-20 aug )
En ben van plan hier geld op te halen voor het http://www.weeshuisinsrilanka.nl om daar langs te gaan en dat geld te overhandigen. Zo leren onze meiden ( 5 en 7 jaar ) ook meteen dat het niet allemaal luxe is op de wereld.............
Als we 's een bal of strandspeelgoed kopen onderweg, weten ze dat ze dit bij vertrek aan die plaats aan een lokaal kindje mogen geven !
Hoe staat het met jullie voorbereidingen ?
11 jaar geleden
·
#12418
Ook wij hebben ons oog laten vallen op Sri Lanka voor aankomende zomer. Eerst getwijfeld over Laos, maar na het lezen van info over Sri Lanka enthousiast geworden.
Wel veel vragen: budget, op de bonnefooi of niet (doen we normaal wel altijd), mijn eigen angst zwerfhonden (vergelijkbaar met Thailand?), vervoer ov of toch auto met chauffeur, hoop mooie en goede tips op te doen, LP besteld!
11 jaar geleden
·
#12419
Ik merk dat we moeite hebben Sri Lanka in het juiste forum te hangen ;-).
10 jaar geleden
·
#12420
Inmiddels tickets geboekt. ETHIHAD via ebookers.nl. Met KLM naar Abu Dhabi, dan door met Srilankan Airways naa Colombo en dezelfde weg terug met ETHIHAD.

Accomodatie blijkt behoorlijk duurder dan bv Thailand. We kiezen deze keer voor wat meer rust (vorig jaar was ren je rot in Indonesië). We beginnen eerst met een week in een mooie villa in Hikkaduwa en hebben op het eind ook een villa geboekt in Kandy. Tussendoor pakken we de gouden driehoek en mogelijk Trincomalee.

Tips blijven welkom.
10 jaar geleden
·
#12421
Visum aanvragen, wie heeft er inmiddels ook al een visa online aangevraagd. Krijg je hiervan nog een bevestiging via de mail ? ben de confimation-code kwijt en krijg géén contact met ze ?
Nu weet ik niet of we er van uit kunnen gaan dat alles straks ok als we aankomen.........:(
Hoop dat iemand van jullie hier al ervaring mee had ! Hoor het graag.
10 jaar geleden
·
#12422
Ik heb de visa ook online aangevraagd en bevestigd gekregen via de mail. Misschien is het goed je creditcardafschriften te controleren om te kijken of er geld is afgeschreven. Je gegevens zitten dan al in de computer in SL en die piepen op. Anders kun je altijd nog een visum on arrival kopen.
10 jaar geleden
·
#12423
Orienterend op sri lanka ben ik wel benieuwd naar de uiteindelijke prijzen waarvoor jullie je tickets hebt geboekt.
10 jaar geleden
·
#12424
Germanwings ik ben ook aan het kijken voor tickets naar Sri Lanka in de zomervakantie. Vanuit Dusseldorf en Brussel zijn interessante aanbiedingen bijv. via Emirates. Wij hebben ons oog laten vallen op tickets met Srilankan voor 2649 euro voor vier personen (2 kinderen van 4 en 6). Het is wel een stuk rijden naar Frankfurt maar we hebben dan wel een rechtstreekse vlucht. Mogelijk gaan wij dan met de rechtstreekse trein vanuit Utrecht naar Frankfurt. We hebben nog niets gekocht, goede tips horen wij graag!
10 jaar geleden
·
#12425
Wij wonen in Duitsland dus Frankfurt is niet zo veel verder voor ons als Schiphol en het liefst vlieg ik vanaf Düsseldorf, dat is onze thuis luchthaven.
KLM heeft soms ook aanbiedingen waarbij het paar honderd euro goedkoper is als je vanaf D'dorf vliegt.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!