New

Sri Lanka

  dinsdag 22 juni 2010
  2 Replies
  2.8K Visits
  Subscribe
Hallo!

Aan het einde van het jaar willen mijn man, kindje van tegen die tijd 2 jaar oud en ik, 3 maanden gaan reizen door Azië. We willen beginnen in Thailand, vervolgens naar Sri Lanka, Bali en waarschijnlijk nog een land (we dachten aan Australie maar dat wordt te duur denk ik) en we eindigen weer in Thailand. Nu ben ik op zoek naar mensen die ervaring hebben met het reizen met jonge kinderen door Sri Lanka. Wat is de beste manier van reizen aldaar, een auto huren of met het plaatselijke vervoer van daar? Hoe is de hygiene en hoe zit het met eventuele malariaprofylaxe? (als dat nodig is gaan we niet)

Verder ben ik benieuwd of iemand weet welk ticket ik het beste kan nemen als mijn kind in die periode 2 jaar wordt. Op onze heen reis is hij nog net geen 2. Ik heb gezien dat een enkeltje bijna nog duurder is dan een retourtje. Of bestaan er andere voordelige tickets die we het beste kunnen nemen? Ons plan is nu om allemaal aparte tickets te kopen naar elk land.

Groetjes
Vanessa
Waardeer dit bericht:
13 jaar geleden
·
#7693
Hoi Vanessa,
ik ben benieuwd wat je inmiddels allemaal uitgevonden hebt.
Wij willen volgend jaar ook met onze kinderen van dan 5 en 7 door sri lanka trekken en sta helemaal aan het begin van de "uitvogelperiode"
Als je tips hebt hoor ik het graag
groetjes
Linda
13 jaar geleden
·
#7694
Ik heb in Sri Lanka gereisd voordat er kinderen waren. Lijkt veel op Zuid India en vooral de afstanden zijn kort dus goed te doen. Bussen of taxi's zijn beiden niet duur.

Je zult voor de vluchten een heleboel verschillende combinaties moeten proberen. Bijvoorbeeld London naar Bangkok via Colombo met Sri Lanka Air. Of boek een ticket AMS-BKK-CMB-AMS. Van Bangkok neem je vervolgens een low budgetretour BKK-DPS.

Of je vliegt met Air Asia van Londen STN naar Kuala Lumpur en vervolgens gebruik je KUL als hub. Air Asia vliegt woor weinig naar Sri Lanka, Thailand en Bali.

Zorg dat je qua datum niet te dicht op de Kerst vliegt, anders betaal je (overal) de hoofdprijs.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!