woensdag 12 maart 2014
  3 Replies
  3.4K Visits
  Subscribe
Hoihoi,
We zijn intussen alweer een paar maanden verder na mijn laatste posting hier. Inmiddels is de voorpret weer in volle pret opgeladen…!

Wij gaan in juli/augustus dit jaar dus 5 weken naar Indonesie, Java en Bali. We zijn net te lang in Indonesië om de visa on arrival te gebruiken. De boete betalen bij vertrek betalen is een optie die we niet willen nemen ivm mogelijke vertraging daardoor en de aansluiting missen op onze vlucht in KL. We willen dus van tevoren visa aanvragen om van het visum-geregel af te zijn.

Nu zie ik alleen dat we daarvoor een 'sponsor letter' moeten aanleveren (http://visa4indonesia.nl/wp-content/upl ... Letter.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;). Iemand hier ervaring mee? Letterlijk staat er als een van de benodigde documenten: A Sponsor Letter from an institution in Indonesia or from applicants family member or friend in Indonesia with his/her ID (KTP) attached.

Ik hoor heel graag wat en hoe… Ons mailbericht naar de ambassade wat en hoe heeft voor alsnog (2 weken) niets opgeleverd ;)
Waardeer dit bericht:
10 jaar geleden
·
#15324
Niemand…?
10 jaar geleden
·
#15325
Neen hoor, niet nodig voor een toeristenvisum. Je moet wel wat andere dingen regelen:

http://reisfamilie.wordpress.com/2012/0 ... reidingen/" onclick="window.open(this.href);return false;
9 jaar geleden
·
#15326
Ai Hans, dat belooft wat… :)) 4 formulieren en 4 afspraken dus. Zijn we alvast voorbereid… Dank voor je bericht en de lach nav jullie blog weer.

Vorige week naar de ambassade gebeld (ook een hele belevenis; enorm vriendelijk en daarbij een potje omslachtig!) en begrepen dat die sponsor letter alleen voor zakelijke bezoek is. We gaan het de komende weken in orde maken…
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!