dinsdag 28 februari 2012
  7 Replies
  4.1K Visits
  Subscribe
Als je een auto huurt, welk type hebben jullie dan gekozen?
Als de wegen goed begaanbaar zijn, kies je dan voor de goedkoopste?
Waardeer dit bericht:
11 jaar geleden
·
#10373
Ik hoorde laatst dat je voor Amerika voor de goedkoopste, kleinste auto moet gaan. Die hebben ze namelijk zo goed als nooit in stock waardoor je automatisch een upgrade krijgt. Weet niet of het klopt, maar toevallig hoor ik alleen maar verhalen van mensen die een upgrade kregen dus het kan kloppen.
Voor Mexico komende zomer heb ik ook gewoon de goedkoopste gehuurd. Wij geven niet zo om auto's. Als het rijdt, is het ok :)
11 jaar geleden
·
#10372
Europa, Noord-Amerika en bepaalde Afrikaanse landen (Marokko bijvoorbeeld) kan je met kinderen gemakkelijk verkennen door een auto te huren. Maar in landen met een chaotisch en gevaarlijk verkeer (zoals Egypte) is het toch veiliger om van het openbaar vervoer gebruik te maken. In veel Afrikaanse landen kom je dan ook nog de corrupte politie tegen!! Dat is met kinderen zeker geen mooie ervaring...
12 jaar geleden
·
#10371
Zoek naar een soort gelijke auto dan dat jezelf hebt,
dan heb je een idee.
12 jaar geleden
·
#10370
We hebben altijd minimale bagage, de ruimte in de achterklep zou geen probleem kunnen zijn.
De prijzen hakken in op ons budget dus ik zit er aan te denken om een kleine auto te huren. Ik twijvel omdat we soms wel 5 uur in de auto zitten of het voldoende is voor op de weg. Airco is een must de rest maakt mij niet zo veel uit.
12 jaar geleden
·
#10369
Ik heb begrepen dat je moet opletten of dat je bagage wel in de achterklep past, stel dat je bagage op de achterbank hebt staan en je maakt onderweg een stop en verlaat de auto dan zou je voor diefstal niet verzekerd zijn.
Ga je van hotel naar hotel en ben je steeds bij de auto dan kan je gewoon proppen.
12 jaar geleden
·
#10368
Hallo,

de grootte van de auto hangt wat mij betreft af van je reisbestemming en de afstanden die je er mee gaat reizen.
een grote kofferbak is wenselijk als je een rondreis maakt, zodat grote bagage en buggy achterin kunnen. Koeltas hadden wij vaak achter een stoel staan, mochten we echt iets willen hebben op een plaats waar stoppen moeilijk was.
Ik zou dus zeggen een middenklasse sedan; in zuid-afrika hebben we een keer een VW polo sedan en een toyota corolla sedan gehad, nou daar paste onze bagage ruim in voor 2 volwassen en een kind en buggy!

veel plezier met voorbereiden verder, groet Ilse
12 jaar geleden
·
#10367
Wij hebben vorig jaar in West Amerika (goede wegen dus), gekozen voor een intermediate. Wij waren met twee volwassenen en een dochter van net drie. Dit jaar gaan we naar Nieuw Zeeland en nemen een fullsize. We hebben toch stiekem best veel zooi in de auto en willen dan voldoende ruimte hebben. We hadden o.a. een koelbox op de achterbank staan, de ''dagrugzak'', mijn handtas, speelgoed voor de kleine meid, pampers en doekjes. Dan staat het vrij ver vol hoor. Vandaar dit keer onze keus voor een iets grotere. Je brengt veel tijd door in de auto, dan is het dus wel zo fijn als je voldoende ruimte hebt.

Groetjes Sharon.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!