woensdag 09 november 2016
  1 Replies
  3.3K Visits
  Subscribe
Iemand ervaring met de Singapore pass??
Ik heb het uitgeplozen en heb het idee dat het wel aantrekkelijk voor ons is / zou kunnen zijn.
Omdat er vooraf geboekt en betaald moet worden en het best een bedrag is hoop ik dat hier ervaringsdeskundigen zijn die mij kunnen vertellen hoe zij de aanschaf en het gebruik van de pass ervaren hebben.
Waardeer dit bericht:
6 jaar geleden
·
#22743
Geen reacties......wij hebben de pass ondertussen gebruikt dus ik reageer zelf nog even voor eventuele andere geinteresseerde.

Wij hebben pass gekocht met vijf topicks erop. Onbeperkt leek ons (los van de hoge aanschaf) het niet waard omdat we dan alles op een heel hoog tempo zouden moeten doen om de kosten eruit te krijgen. De lunches die je kunt nuttigen bij de onbeperkte variant zitten allemaal op heel onhandige plekken waar je dus nooit in de buurt bent rond lunchtijd.

De vijf topicks was voor ons aantrekkelijk. Het leverde in totaal een korting op. Indien je meerdere dierenparken bezoekt is het ook mogelijk om bij de Zoo een combikaart te kopen wat ook interessant kan zijn. Wij bezochten alleen de dierentuin zelf.

Wij kochten de pass bij de kaartverkoop van Ducktours. Ging makkelijk. Wanneer je een attractie bezoekt koop je geen kaartje maar laat een topick van de kaart afschrijven. Ging eenvoudig.
Wij bezochten de zoo, flyer, ducktours, aquarium en het waterpark. Dat laatste zou ik overigens niet opnieuw doen, ik denk dat er andere opties zijn die het meer waard zijn.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!