maandag 11 september 2017
  13 Replies
  4.5K Visits
  Subscribe
Bij AirAsia is het weer BIG Sale. Flinke kortingen op tickets voor 2018 (1 maart - 21 november).

Zelf heb ik al tickets Bangkok - Siem Reap en Phnom Penh - Bangkok voor een goede prijs kunnen kopen.
Waardeer dit bericht:
6 jaar geleden
·
#25195
Dat is rap.... ik moet eerst nog eens heel goed nadenken wat ik eigenlijk komend jaar wil!
6 jaar geleden
·
#25196
Dat is rap.... ik moet eerst nog eens heel goed nadenken wat ik eigenlijk komend jaar wil!


Eerlijk gezegd weet ik niet hoelang de aanbieding loopt. Zelf had ik ze al een dag eerder gekocht, als member had je 24 uur voorrang. Waren nu per vlucht voor 3 personen ongeveer €100 kwijt ipv €200
6 jaar geleden
·
#25197
Hmmmm, zo ver is mijn planning nog niet.
6 jaar geleden
·
#25198
Er komen altijd nog wel meerdere sales, al is mijn ervaring dat in september de beste deals voor de zomervakantie te halen zijn.
6 jaar geleden
·
#25199
Hele mooie aanbiedingen! Wij willen deze zomer naar Java en Bali. Met start in Kuala Lumpur waarschijnlijk. Zoeken nu naar goede tickets op Kuala Lumpur (Of Den Pasar) of heen Op KL en terug vanaf Den Pasar /Singapore. Zijn flexibel wat betreft vertrek luchthaven. Idealiter toch vertrek vanaf Amsterdam. Maar wij hebben nog niet echt goede deals gevonden. Turkish tot op heden het best met €3341 vanaf Düsseldorf voor ons zessen (2 volwassenen, 3 kinderen, 1 baby). Maar dat moet volgens mij nog wel wat beter kunnen ;-)Wie heeft er al wel wat moois gezien. Onze kinderen krijgen 13 juli vrij en vanaf dan hebben we ruim vier weken de tijd voor een mooie route.

Groeten Arien
6 jaar geleden
·
#25200
@ Arien; wij kijken ook naar Indonesie. Idealiter heen op Jakarta en terug Denpaser. Retour Jakarta kan ook (vlucht Dps-Jakarta zit trouwens niet in de AA sale...).
Wij zijn niet flexibel qua data en luchthaven (wonen in het westen) en ik droom van jouw prijs:-)

Voor onze retourvlucht zijn nog niet alle aanbieders beschikbaar maar ik kom sowieso nog ruim boven de achthonderd pp uit:-(
6 jaar geleden
·
#25201
Ik geloof dat Singapore airlines 3X per week vanaf Groningen naar Singapore gaat vliegen, heb ik ergens gelezen volgens mij....
Niet dat je daar in het westen iets aan hebt maar iemand anders misschien wel.
6 jaar geleden
·
#25202
Hoi,

@Mariëlle. Ja, wellicht is het ook nog niet zo slecht. Mijn referentiekader is Bangkok en daar zijn we afgelopen zomer voor €2750,- met zijn zessen heen gevlogen (BA), vanaf Schiphol. Ik twijfel ook een beetje over Turkish Airlines, heb er geen ervaringen mee overigens. Düsseldorf is voor ons iets meer dan 1,5 uur rijden, parkeren is er goedkoper dan op Schiphol en met het prijsverschil in tickets, maakt dat het langere ritje wel waard. Voor jullie nog steeds niet?
Ik vind bij Turkish nu goedkopere tickets; heen op KL en terug vanaf Singapore met een avondvlucht en met een mooie prijs Air Asia van Den Pasar naar Singapore. Wie kiezen Kuala Lumpur om een paar dagen in de stad te blijven, te landen in een ruim appartement met zwembad, en vandaaruit naar Yogjakarta door te vliegen. Java is voor ons te groot om in drie weken te doen (plus week Bali), vandaar dat we denk ik halverwege aanvliegen.

Succes met zoeken, én de voorpret natuurlijk.

Groeten Arien
6 jaar geleden
·
#25203
Ik kan je redenering totaal volgen. Op basis van onze eerdere ervaringen vallen de prijzen ons ook niet mee.

Voor ons spelen er een aantal zaken mee; geen parkeerkosten op Schiphol en ons naar Dusseldorf laten brengen gaat uiteraard niet gebeuren. Voor ons is Dusseldorf 3+ uur rijden en terug vind ik zelf rijden uit veiligheidsoverweging echt een slecht plan. Wij slapen beiden slecht in het vliegtuig dus dan nog zo'n stuk rijden vind ik niet echt safe. Ik voorzie dat we terug zeker niet rechtstreeks vliegen dus dan ben je al zo'n 24 uur onderweg. Alternatief is de trein maar dat kost natuurlijk ook een lieve duit. Plus de extra reistijd die best fors zal zijn want hoe langer je reist hoe meer marge je moet inbouwen ivm verraging.
Kortom; het aanbod moet wel heeeeeeel geweldig zijn om ons over te halen.
Voor de grap even gekeken en feitelijk schieten we er nu qua prijs nauwelijks wat mee op dus voor nu is dat geen optie.
Brussel zou ons wel wat opleveren financieel. De reis is, denk ik, korter maar ook dan blijft het de vraag of het de extra reiskosten en de reistijd waard is.

Wij zijn afgelopen zomer in KL en Singapore geweest (beide super!) waardoor een stopover voor ons nu niet echt aan de orde is. We willen de tijd echt in Indonesie besteden. Wat nog wel een optie is, is echt de volle tijd op Java te besteden maar van oost Java terug naar Jakarta is logistiek ook niet echt heel erg handig.

Maar dan kom je dus op het punt dat je niet zo flexibel bent en dat is voor de prijs natuurlijk niet zo handig. We gaan nog sowieso afwachten tot alle aanbieders de terugvluchten ook aanbieden en hopen op een goeie deal.
6 jaar geleden
·
#25204
Wij zijn destijds via Bangkok naar Jakarta gevlogen: het stuk naar Bangkok met BA en dan een uur of 3 à 4 later met Air Asia door naar Jakarta.
Op Indonesië hebben we dan nog 2 binnenlandse vluchten gedaan (naar Yogyakarta en dan naar Denpasar) en dan weer met Air Asia naar Bangkok vanuit Denpasar en terug naar huis. Dat was toen veel goedkoper dan vanuit hier een vlucht naar Indonesië boeken.

O, en wat Turkish Airlines betreft: wij zijn er vorig jaar mee naar de VS gevlogen en ze zijn echt prima, hoor. Nooit zo lekker eten gehad aan boord als met Turkish. Dit jaar hadden we Qatar en die mogen dan al 's werelds beste luchtvaartmaatschappij zijn, qua eten doen ze toch serieus onder voor Turkish.

Veel plezier met plannen allemaal!
6 jaar geleden
·
#25205
Overigens is Düsseldorf zeker niet altijd goedkoper. Paar jaar geleden was het voor ons ook goedkoper, zelfs inclusief een overnachting (met gratis parkeren) in een hotel dichtbij het vliegveld. Nu ook naar Düsseldorf gekeken, maar was ongeveer €500 duurder voor ons 3-en dan Schiphol.
6 jaar geleden
·
#25206
Wij kijken sowieso ook naar vluchten naar KL en Singapore. Bangkok vind ik zelf niet zo aantrekkelijk om over te stappen omdat je dan door de stad naar een andere luchthaven moet maar ook daar kijk ik met een schuin oog wel naar.

Het enige wat ons nu financieel iets zou opleveren is via Chiangi maar dan moeten we drie keer overstappen. Ik geloof dat ik dat echt niet zie zitten.....

Garuda komt er voor nu het beste uit. Als ik m'n retourdatum fictief twee weken naar voren haal nog altijd (voor die datum is volgens mij alles open qua vluchten). Heen direct op Jakarta en terug met twee overstappen van Dps. Of met een (dus twee omdat we zelf een binnenlandse vlucht moeten doen) vanuit Jakarta. Een dag eerder terug, wat ik geen onoverkomelijk bezwaar vind, levert ook terug een directe vlucht op vanaf Jakarta. Daar zijn dus wel wat opties.

Ik wordt niet heel enthousiast van Garuda zonder dat ik echt weet waarom. Op internet vind ik veel revieuws, maar voornamelijk van binnenlandse vluchten. Zijn er hier mensen met ervaring met Garuda voor lange vluchten?
6 jaar geleden
·
#25207
Wij zijn met Garuda naar Indonesie gevlogen, heen via jakarta naar yogjakarta, terug vab Bali via Jakarta.
Ik vond het echt een prima maatschappij. Zou er zo weer voor kiezen.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!