zondag 11 september 2022
  1 Replies
  1.9K Visits
  Subscribe
Volgend jaar zomer willen we met onze pubers naar Thailand.Het wordt onze eerste keer Thailand. We zijn 5 jaar geleden met ze naar Maleisie/Borneo geweest en daarna nog 2x naar de VS. Nu willen we weer naar Azie!
We willen eind juli gaan voor 3 weken en in een rustig tempo reizen en niet teveel verkassen.
Idee is nu:
Vliegen naar Bangkok; 2 nachten daar blijven en o.a. de Co van Kessel fietstour doen
Daarna met minibusje (?) naar Kanchanaburi voor 3 nachten; River Kwai, Erawan watervallen etc
Daarna met minibusje (?) naar Ayutthaya voor 1 nacht
Daarna willen we naar Khao Yai National Park (met minibusje?) 2 of 3 nachten, met overnachting net buiten het park (willen niet zo primitief namelijk)
En daarna willen we naar een eiland voor een dag of 10; ik denk gezien het regenseizoen aan Koh Samui; hier is ook nog best wat te doen zie ik, dus meerdere eilanden hoeft voor ons niet, scheelt weer reistijd.

Om van Khao Yai naar Samui te kunnen zullen we eerst naar Bangkok moeten en dan moeten vliegen naar Surat Thani of Samui; nachttrein willen we niet. Vliegen op Surat Thani is veel goedkoper, maar duurt natuurlijk langer ivm de ferry. Wat raden jullie aan?

En welk hotel op Samui raden jullie aan? Willen graag direct aan het strand, liefst kamer op het strand (zoals we op de Perhentians hadden in Maleisie). Ook is een zwembad een must, mooi strand en liefst niet te massaal/druk.

We twijfelen of we Khao Sok nog willen toevoegen; ik heb gelezen dat je meer kans op dieren hebt in Khao Yai; is Khao Sok dan toch een aanrader? En hoe plan ik die dan het beste in? Ten koste van een paar dagen Samui.

Ik hoor graag of deze route een beetje logisch is; en tips voor tours (waar boeken, welke) en accomodatie is ook welkom. Dank!
Waardeer dit bericht:
1 jaar geleden
·
#30255
Hi!

Hoe is het met de planning? Ben je al iets verder en kun je nog ergens hulp bij gebruiken?
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!