New

Rusland

  donderdag 18 april 2019
  2 Replies
  2.9K Visits
  Subscribe
Deze zomer gaan we met de trein via Berlijn, Polen, Wit Rusland naar Moskou en st Petersburg.
Het ministerie geeft voor Rusland een reisadvies met risico's . Zijn er hier gezinnen die al eens naar Rusland zijn geweest en mij wat meer informatie kunnen geven over de veiligheid in Rusland en eventuele risico's?

Alvast dank.
Waardeer dit bericht:
5 jaar geleden
·
#29199
Niet met het gezin maar wel alleen vorig jaar naar Moskou geweest voor een paar dagen. Voelde helemaal niet onveilig aan hoor. Hele mooie stad en super schone veilige metro.

Mensen ook heel vriendelijk ondanks de taalbarierre. Ik denk dat je uit moet gaan van de gebruikelijke maatregelen die je hebt bij iedere grote stad. Dus bepaalde wijken niet ingaan ‘s-avonds etc het niet bijzonder veel risico is.
4 jaar geleden
·
#29255
Wij zijn net terug van onze treinreis van Moskou naar Beijing. Op diverse plekken in Rusland uitgestapt en we hebben ons nooit onveilig gevoelt. De steden zijn schoon, mensen vriendelijk ( maar spreken idd vaak geen woord Engels) en OV is makkelijk. Onze kinderen (4 en 5) jaar hebben in Moskou genoten van de vele goed onderhouden speeltuintjes die we overal tegenkwamen. Veel plezier tijdens jullie reis!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!