maandag 27 mei 2013
  5 Replies
  4.1K Visits
  Subscribe
Hoi,

Vaude, Deuter, Mammut of gewoon Decathlon.. we hebben nog 2 fijne rugzakjes nodig voor onze jongens. Voor onze jongste van bijna 4 hebben we nog de Donald van Vaude, 7l. Deze hebben we jaren geleden gekocht en is erg fijn. Maar voor m'n andere 2 jongens willen we een grotere aanschaffen. Mijn oudste is dan 7 en de middelste is 5,5.

Mammut first ascent of de Puck is misschien wat.. iemand ervaring of met andere merken/modellen? Vereiste is in ieder geval dat er een borstbandje aan zit..

Groetjes
Merel
Waardeer dit bericht:
10 jaar geleden
·
#13481
Wij hebben de gewone Eastpack schoolrugtassen altijd mee. In een rugzak passen royaal 1 lange broek, 7 korte broeken, 10 shirts en tig onderbroeken. Genoeg dus voor twee jongens. De andere schoolrugtas wordt dan de speelgoedtas. Ik vind het prima te doen. Na de vakantie gaan ze in de was en daarna weer mee naar school. Misschien helemaal geen antwoord op je vraag...
10 jaar geleden
·
#13482
Wij hebben met succes de rugzakjes van Tatonka (Baloo 22l) gebruikt voor onze jongens van 6 en 7 jaar. Onder de 6 jaar hebben onze kinderen geen rugzak gedragen (wel mee vertrokken maar uiteindelijk naar huis gestuurd) We vonden een rugzakje alleen maar een extra last (extra stuk bagage waar op gelet moest worden waar maar heel weinig in kon)
Voor de grotere jongens (eerst 7 en 9 jaar en nadien 9 en 11 jaar) hebben wij de rugzakken van Jack Wolfskin (supertramp 36l) in gebruik. Natuurlijk wel opletten dat je het meeste gewicht bij jezelf steekt ;-)
10 jaar geleden
·
#13483
Hi,
Wij gebruiken al jaren de rugzakjes van Decathlon, zoveel keus, altijd wel eentje die echt goed zit. Prijs-kwaliteit verhouding vind ik prima en na de vakantie doen ze dienst als schooltas, sporttas, dagje uit tas....

Groetjes, Jose
10 jaar geleden
·
#13484
Los nog even van het merk: de vuistregel is:

Kinderen magen de helft van hu n leeftijd dragen en het dubbele lopen.

Dus:

Een kind van 4 mag een rugzak met een gewicht van maximaal 2 kilogram en kan een wandeltocht maken van 8 kilometer.
10 jaar geleden
·
#13485
Vorig jaar dochter van net 4jr een ''kinder-travel-rugzak'' van de ANWB. Gewoon handig en alleen voor eigen speelgoed etc.
En zoon van ruim 7jr had een 35ltr dagrugzak van Active Leisure voor volwassenen. Omdat deze prima paste en er weinig kg inging was dit prima te doen voor hem. Was nog niet eens voor de helft gevuld met lichte kleding, en o wat vond hij het stoer! ;-)
Voor volgend jaar weer een trip op de planning, dan is hij eind 9jr en zal ws dezelfde rugzak meenemen. Voor mn dochter dan 6jr moet ik dan ook nog iets passends en geschikts gaan vinden..
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!