woensdag 14 februari 2018
  5 Replies
  5.3K Visits
  Subscribe
Komende zomer gaan we met ons gezin (ouders plus 2 zoons van 1 en 4) voor het eerst ver weg, met KLM naar Maleisië. Wij nemen sowieso de buddy mee voor de kleinste, maar wij twijfelen erg of we ook de rugdrager mee moeten nemen. Hebben anderen hier ervaring mee en meer specifiek: hoe hebben jullie die ingecheckt bij het vliegtuig?
Waardeer dit bericht:
6 jaar geleden
·
#26484
Wij hebben ooit een grote, met stalen frame, rusdrager meegenomen op vakantie en die moesten we apart inchecken, bijzondere bagage. Dat ging prima maar was wel naar Lanzarote.
Daarna hebben we verschillende keren de Patapum meegenomen, die heeft geen frame, draagt fijner en kon gewoon in de tas gepropt.
Nadeel van rugdrager is dat het erg warm is op je rug en je dan geen rugtas op je rug kunt. Voordeel is dat je je handen vrij hebt.
6 jaar geleden
·
#26485
Wij hebben bij een reis in 2013 zowel een rugdrager (Deuter) als een Tula meegenomen. De rugdrager hebben we met wat bandjes aan de buitenkant van de rugtassen vastgemaakt. Daarom heen de flight bag en dat ingecheckt. Dat ging op zich prima. Dochter was toen 18 maanden (woog ongeveer 12 kilo). Maar tijdens de vakantie bleek de Tula wat beter inzetbaar; we gebruikten de tula om dochter in vliegtuig in slaap te krijgen, maar ook om haar in een taxi of bus veilig tegen ons aan te houden terwijl je zelf je handen vrij had. Tijdens de 4 maanden hebben we de deuter maar 2-3 keer gebruikt en de tula meerdere keren per dag... En ik vind in zuid oost azie een rugdrager (welke dan ook) vaak handiger dan een buggy ivm de soms slechte stoepen. maar buggy heeft ook wel weer voordelen ;-)
6 jaar geleden
·
#26486
Wij hebben de rugdrager wel (MacPac Vamoose) meegenomen naar Bali. De buggy hadden we ook bij ons.
We hebben gewoon ingecheckt als bagage en bij het airport weer opgepikt.
We hebben er mooie lange wandelingen door de rijstvelden meegemaakt. Maar ook stadswandelingen.
Onze zoon vond het wel leuk om alles vanaf een bepaalde hoogte mee te krijgen.

Het is wel een groot ding, maar eerlijk gezegd is het ook niet veel last.
Je gooit het ding een taxi in en uit, en tijdens de vluchten hebben we hem ingecheckt.
6 jaar geleden
·
#26487
Wij hadden ook gewoon zo'n doek rugdrager (dus zonder frame). Gebruikten het ook in taxi's zodat ze toch wat vast zitten. Dan uiteraard op de buik (en als er een riem is jezelf vastmaken met de riem onder de draagzak langs)
6 jaar geleden
·
#26488
Iedereen superdank voor de handige tips! Mede nav deze tips bedachten we ons ineens weer dat we zelf ook nog de 360-graden drager van Ergobaby hebben en dat die ideaal is om mee te nemen, naast de buggy. Dus het gaat waarschijnlijk die combi worden!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!