zaterdag 12 januari 2019
  2 Replies
  2.4K Visits
  Subscribe
Wij zijn maart/april/mei 6 weken in Sydney waar we familie gaan bezoeken. We willen 3 weken met de familie doorbrengen (en dan ook Sydney en omgeving verkennen). De andere 3 weken willen we met camper of tent rondreizen. Wij dachten eerst Sydney-Melbourne te doen (en terugvliegen) , maar er is ons verteld dat het dan al redelijk slecht weer is in Melbourne en we beter naar Brisbane gaan. Maar ik lees dat het stuk Sydney-Brisbane niet zo de moeite is... Wat zouden jullie aanraden? Tasmanië is ook een optie maar ook regenachtig heb ik gehoord. In elk geval willen we niet te veel rijden (ca. 3u/dag en ook regelmatig een dag niet rijden). Onze kinderen zijn bijna 2 en 4j. Voor hen is vooral zwemmen en dieren zien leuk denk ik. Alle ideeën welkom!
Waardeer dit bericht:
5 jaar geleden
·
#28947
Je kan naar Brisbane of omgeving vliegen en van daaruit een camper of auto huren. Of naar Cairns, echt heel veel te doen in 3 weken zonder uren te hoeven rijden.
5 jaar geleden
·
#29053
Ik vond het stuk Sydney-Brisbane best ver rijden, als je ook nog dingen wilt doen onderweg en regelmatig een rustdag wilt inlassen. En inderdaad is er op het stuk van iets zuidelijk van Brisbane naar Cairns meer te doen. Nadeel is wel dat je er niet in zee kunt zwemmen gedurende een flinke periode van het jaar.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!