vrijdag 09 maart 2018
  5 Replies
  3.5K Visits
  Subscribe
In december gaan wij 4 weken naar Thailand en Laos met onze kinderen van 7 en 9. Hieronder ons voorlopige reisschema wat ik op de een of andere manier in een handomdraai in elkaar geflanst heb. Dat gaat de meeste reizen toch moeizamer... Tips zijn welkom! Over route, accommodatie, etc. Bolaven en Vientiane wordt waarschijnlijk nog andere accommodatie trouwens.

Oja Luang prabang, Nong Khiaw, Phonsavan en Vang vieng slaan we bewust over omdat ik daar al ooit geweest ben. Phongsali staat nog wel op het lijstje, maar is fris in december.

[attachment=0:dg8tnypr]<!-- ia0 -->Knipsel.JPG<!-- ia0 -->[/attachment:dg8tnypr]
Waardeer dit bericht:
5 jaar geleden
·
#26704
Ziet er goed uit. Wij vonden Laos erg leuk, maar hebben de meeer nordelijke kant gedaan. Lees onze blog voor tips over Vientiane.
5 jaar geleden
·
#26705
Thanks Hans. Inmiddels ziet de route er weer iets anders uit :-). Het thema is blijkbaar natuur geworden. Ik twijfel nog of ik het niet te eentonig vind.. Ik mis een beetje een centrale plaats van waaruit veel te doen is.

De reis is nu veel relaxen (Ko Chang, Don Det) afgewisseld met 1 week Tha Khek/Kong Lor in de natuur (karstgebied, rivieren, grotten). Als afsluiting Bangkok 3 nachten (inclusief oudjaar!) en nog ergens een tempel ook (Wat Phu bij champassak). Als ik het zo opschrijf klinkt het ineens wel heel afwisselend :-). Grootste minpunt is toch wel de afstand van Kong Lor naar Champassak (10 uur verdeeld over 2 dagen). Ik heb flink zitten puzzelen maar krijg het niet anders georganiseerd. Alternatief zou zijn om na Tha Khek/Kong Lor heel ergens anders heen te gaan....

Tips zijn welkom!

[attachment=0:2ucv9mar]<!-- ia0 -->Knipsel.JPG<!-- ia0 -->[/attachment:2ucv9mar]
4 jaar geleden
·
#29269
hallo Francine,
Ik ben zeer benieuwd hoe jullie reis naar Laos bevallen is en wat de uiteindelijke route is geworden. Heb je ook een blog bijgehouden?
groet Rachel
4 jaar geleden
·
#29271
Wij hebben echt een heerlijke tijd gehad in laos. Vooral de thakhek-loop is een aanrader. Echt prachtig.

Edit: ik heb mijn reisverslag weer weggehaald. Als iemand geïnteresseerd is stuur ik het graag via pb.
4 jaar geleden
·
#29272
Bedankt Francine! Ik ga s lekker lezen vanavond!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!