zondag 10 november 2019
  2 Replies
  2.4K Visits
  Subscribe
Route ongeveer uitgestippeld, maar hoor toch graag tips van de pro's!

We beginnen 2 dagen bij familie - Sanur 4 - Sidemen 4 - Nusa Lembongan 5 - Nusa Penida 3 - Ubud 4 - Canggu 3 - Uluwatu 2
4 weken de tijd en we reizen door om de 3/4 dagen. We reizen met tieners en ik heb bewust groen met strand afgewisseld. We boeken niets van te voren, alhoewel het hoogseizoen is, heb ik dat bij al onze reizen altijd zo gedaan. Kan dit op Bali ook?

De gili's uiteindelijk toch vervangen voor Nusa vanwege de veelzijdigheid aan opties strand/snorkel/duik en wandel/klim op deze eilanden. Lovina lees ik ook zeer afwisselende meningen over. En zou niet graag jagend achter de dolfijnen aan willen bijdragen aan enig dierenleed.
Sla ik ergens een briljant pareltje over?
Waardeer dit bericht:
4 jaar geleden
·
#29716
Wij vonden lovina wel erg leuk. Waren wel met jonge kinderen. En we zijn niet achter dolfijnen aan gaan jagen. Het noorden biedt genoeg andere dingen en absoluut minder toeristen wat ik echt een plus vind.
4 jaar geleden
·
#29720
Ik zou Munduk zeker nog toevoegen, is een mooie omgeving.
Ook kun je naar de aling, aling waterval, vonden onze kids erg leuk en misschien dat de omgeving bij Menjangan/Permuteran ook leuk is, ik hoor er goede berichten over maar ben er zelf niet geweest.
Uluwatu vonden wij erg tegenvallen maar misschien is het met 4 weken ook de moeite om naar Lombok te reizen, is veel authentieker dan Bali.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!