maandag 07 februari 2011
  7 Replies
  4.5K Visits
  Subscribe
In de telegraaf van vandaag: http://www.telegraaf.nl/reiskrant/89475 ... ten__.html

Vinden jullie dat vliegmaatschappijen kindvrije vluchten mogen invoeren?

Els

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

Waardeer dit bericht:
13 jaar geleden
·
#8582
Als ik dit soort berichten lees moet ik altijd een beetje glimlachen.

We willen wel onderdeel van een maatschappij zijn (waar nu eenmaal kleine kinderen ook in voor komen) maar wee o wee als er wat geluidsoverlast is. Natuurlijk kunnen kinderen lastig zijn, maar licht ook vaak aan ouders die het niets kan schelen.

Krijgen wij straks ook zones in vliegtuigen zonder jongeren, voetbalsupporters, vrijgezellenfeesten, oma’s die maar over kleinkinderen blijven praten, etc, etc. ??

Zit zelf vaak in het vliegtuig voor werk. Gewoon een goed setje in-ear oordopjes kopen. Dan hoor je niets meer.
13 jaar geleden
·
#8584
mmm. Kan ook inderdaad alleen maar glimlachen. Leuk om een vliegtuig in de lopen en de gezichten van de overige passagiers, zuchtend, en hardopdenkend, oh nee niet die kinderen hier...
En na landing, met twee voorbeeldige koters aan de hand het vliegtuig verlaten. De enige geluidsoverlast die ze maakten was het lichte snurken....

Verders maak ik me helemaal niet druk om huilende kinderen in het vliegtuig. Inderdaad kwestie van oordopjes in. Vaak zijn die ouders wanhopig in de weer het kind stil te krijgen. Ik heb er in ieder geval totaal geen last van.

Misschien kan er ook een verbod komen op volwassenen die zonder melding ineens de stoel laten zaken ;-)
13 jaar geleden
·
#8583
Als ik zelf in het vliegtuig stap en ik zie veel kinderen dan baal ik ook een beetje, en dat gaat dan niet om die vreemde kinderen maar meer om mijn eigen kinderen.
Mijn kinderen zijn lange afstanden gewend met zowel auto, bus als vliegtuig en dat geeft zelden problemen, ze zeuren niet, zijn thuis al goed geïnstrueerd (als we er zijn dan merk je het vanzelf wel), we hebben genoeg snoepjes,speeltjes en spelletjes bij om ze zoet te houden en dat gaat eigenlijk altijd goed behalve op een charter in de zomer vakantie richting Turkije, dan lijkt het wel of dat er alleen maar kinderen in zo'n vliegtuig zitten en dat ze elkaar expres op moeten zoeken het is dan behoorlijk rumoerig en mijn kinderen doen net zo hard mee.
Ook als ouder vind je dit dan niet prettig maar je stelt je er gewoon op in, maar bij het idee dat ze ook op lange trajecten alle kinderen bij elkaar gaan zetten, dan ben ik bang dat ik voor dat we geland zijn weer toe ben aan vakantie, dus mijn plan is ze zo ver mogelijk uit elkaar te plaatsen. Of ze zouden er een knutselhoek of iets dergelijks bij moeten maken incl begleiding (eigenlijk niet eens zo gek).
Wat hele kleine kinderen betreft, ze huilen even om de oortjes en omdat ze honger hebben of zo, maar dat is toch bij iedereen bekend lijkt me, ze krijsen echt niet de hele reis.

Groetjes Danielle
13 jaar geleden
·
#8585
Het gaat wel erg ver om kindvrije vlluchten aan te bieden. TEnzij ze de vluchten met kdis dan enorm in de uitverkoop doen.Kunnen wij mooi met zijn alle op pad.
Nee zonder gekheid. dat gaat wel heel ver.

Ik moet wel zeggen, dat ik van de zomer ook niet echt heel blij was. Wij zaten achter een klein kindje van ik schat 2 à 3 jaar tijdens een nachtvlucht. Dat kindje heeft 6 uur aan een stuk door zitten huilen. Dat is niet echt prettig. Aan de andere kant... wat is zes uur op een mensenleven en we hebben vakantie.

Als je veel vliegt voor je werk kan ik me wel voorstellen dat je het wel eens zat bent.

Christel
12 jaar geleden
·
#8586
oordoppen op!
12 jaar geleden
·
#8587
Onzin. Want er zijn ook genoeg of zelfs meer "volwassenen" die zich meer misdragen
12 jaar geleden
·
#8588
Ik heb meer last van windende volwassenen dan van een huilend kind.

Ik vloog laatst alleen met zoon een vlucht van in totaal 14 uur en bij de overstap kwamen er mensen naar me toe dat ze niet wisten dat er een kind in het vliegtuig zat en dat ze er niks van gemerkt hadden. Hij was toen drie en met een beetje tijd en moeite gedraagt een kind zich echt prima. Geen probleem!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!