New

Resotel

  donderdag 10 juli 2014
  2 Replies
  2.5K Visits
  Subscribe
Wij zijn een reis van 3 weken naar Thailand aan het voorbereiden waarvan 3 nachten in het http://www.riverkwairesotel.net

Van daar uit willen wij een ritje maken met de slow train, Erawan watervallen, bridge over the river kwai en het Yeath war museum bezoeken.

Wij zijn met 6 volwassenen en 2 kinderen van 3 en 1,5, hoe regelen wij dit het makkelijkst wat betreft het vervoer. Rijden er alleen taxi auto's of kan je ook een taxi busje nemen?

Omdat de kinderen 's middags slapen willen wij begin van de middag weer terug in het resort zijn. Redden wij dit in 1 ochtend of moeten we het in 2 ochtenden doen?

Groeten, Arina
Waardeer dit bericht:
9 jaar geleden
·
#16136
Er gaan inderdaad ook taxibusjes dus dat is geen probleem.
Ik zou zeker twee ochtenden uittrekken als je in de middag terug wil zijn anders ga je het niet redden.
Wat ik me nog wel afvraag is, wil je de kinderen elke middag laten slapen? Ik ben bang dat dit op gezettetijden toch tegen gaat vallen omdat je nooit weet waar je bent, soms duren bepaalde tripjes veel langer dan je had verwacht, ik vind het moeilijk om in Thailand op uur en tijd te leven.
9 jaar geleden
·
#16137
Bedankt voor je antwoord. We zullen de dingen die we willen zien in 2 ochtenden doen.
Wat betreft het slapen van de kinderen zullen we heus niet op een uurtje kijken, maar we zullen geen excursie boeken waarvan we weten dat die een hele dag duren. Oververmoeide kinderen gaan huilen en dat is voor niemand gezellig, toch?
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!