dinsdag 04 december 2012
  6 Replies
  6.4K Visits
  Subscribe
Ik was aan het uitzoeken wat we nog qua reisverzekering moeten aanpassen en las in de voorwaarden dat alle verzekerden in Nederland moeten wonen. Bij een andere maatschappij stond zelfs letterlijk dat de verzekerden ingeschreven moeten staan in het gba. Met de lpa hebben we afgesproken dat we de kinderen en 1 van de ouders uitschrijven uit het gba. Dus dat wordt dan een probleem met de reisverzekering.

Weten jullie een verzekering waarbij je niet ingeschreven hoeft te staan? Kom je dan terecht bij globetrotterverzekering etc?

groeten, Kirstin
Waardeer dit bericht:
11 jaar geleden
·
#12152
Wij hadden dit met de zorgverzekering. Eerst 5x e-mail, daarna 2x bellen, nee niets kon, lastige vraag, hadden ze nog niet eerder bij de hand gehad etc. Wij gingen in januari dus net daarvoor konden we switchen van zorgverzekeringsmaatschappij. Toen ik dat had uitgesproken ging het heel snel. Kreeg iemand hoog in de boom te spreken, ze konden voor ons een uitzondering maken, polis op mijn naam en mijn man met de 3 uitgeschreven kinderen bleven gewoon meeverzekerd!!! Direct een bevestiging van dat gesprekje via de mail ontvangen: klaar was Klara. Dus: klant is koning en stel je ook zo op, dan gaat er een wereld voor je open!!

Gr. Saskia
11 jaar geleden
·
#12153
Goh, bij de zorgverzekering. Daar had ik nog niet aan gedacht. Maar ik kan in de polisvoorwaarden niets vinden hierover. Dus er vanuit gaan dat dat wel goed zit?
Vrijdag belde de verzekeringsmaatschappij van onze doorlopende reisverzekering. Alleen de verzekernemer moet ingeschreven staan in het GBA. De andere verzekerden op de polis niet, want dat zijn de reisgenoten(?). Ik heb een schriftelijke bevestiging gevraagd. Tot nu toe nog niet gekregen.
10 jaar geleden
·
#12154
Ik heb dit ook een keer gehad bij mijn reisverzekering. Blijkt inderdaad een probleem te zijn, maar NatNed dee gelukkig niet moeilijk met uitbetalen. Was wel eenmalig.

[url:29i3bs90]https://www.nn.nl/Particulier/Verzekeren/Op-reis/Doorlopende-Reisverzekering.htm[/url:29i3bs90]
10 jaar geleden
·
#12155
Ik heb trouwens die bevestiging nog wel gehad van FBTO. En zelfs ook nog gemaakte kosten (taxi naar ziekenhuis in Sydney) gedeclareerd. Ze betaalden zonder vragen uit.
10 jaar geleden
·
#12156
Bij ons een heel ander verhaal. Wij hebben reisverzekering, woonhuis en aansprakelijkheid bij 1 verzekeraar ondergebracht en die zeiden doodleuk: 'nee, gaat niet, zal ik de verzekering meteen maar stopzetten?'
Zorgverzekering idem.
Dus bij deze beide maatschappijen helemaal geen 'klant is koning' beleid. Ik was zelf nogal verbaasd over deze reactie, zeker omdat we juist door de gecombineerde verzekeringen nogal een groot pakket afnemen m.i.
Enfin, wij sluiten nu voor man en zoon een alternatief af voor de 2 maand dat we weg zijn bij verzekeraar die ook veel doet voor mensen die bv. jaar rondreizen. En de rest laten we dan gewoon op mijn naam staan als hoofdverzekerde. Ik heb dit idee overigens zelf moeten opperen, vanuit de verzekeringsmaatschappij alleen het antwoord dat ik hierboven beschreef...
Groeten, Marieke
10 jaar geleden
·
#12157
Klant worden bij de concurrent?
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!