donderdag 04 december 2014
  9 Replies
  5.9K Visits
  Subscribe
Volgende week vertrekken wij met onze dochters van 2 en 3 naar Azie voor 2 maanden.
We starten in Hong Kong, daarna een maand Bali, daarna aantal dagen Singapore om af te sluiten met een paar weken Maleisie.

Alle tips welkom, het reisverslag komt hier: http://4opreis.wordpress.com
Waardeer dit bericht:
9 jaar geleden
·
#17388
Wat een heerlijke wintermaanden gaan jullie tegemoet! En een hele mooie tijd gewenst.

Hebben jullie al veel vastgelegd of wordt het meer op de bonnefooi?
9 jaar geleden
·
#17389
Dank je!
Vluchten en accomodaties allemaal geboekt, waarbij we een aantal accomodatiesnog kunnen annuleren.
Vroeger deden we dat absoluut niet, maar nu met de kinderen wil ik op safe spelen, zeker ook omdat het hoogseizoen is daar...
Ik denk dat de reis op zich voor ons al avontuurlijk genoeg is ;-)
9 jaar geleden
·
#17390
Klinkt goed! Heb vandaag een eerste bericht op dit forum geplaatst. Ook wij hebben twee meiden en hebben het plan opgevat om 2-3 maanden samen weg te gaan. Azië dit keer?! Wij zijn die kant nog nooit opgeweest... Onze oudste is 4 en jongste dan bijna 2 jaar. Ben heel benieuwd naar jullie ervaringen.
En kijken of we deze dagen de knoop door kunnen hakken qua bestemming.
Heel veel plezier!
9 jaar geleden
·
#17391
Hey! Wij zitten nu in zuid-Afrika en vliegen 5januari naar hong kong , waar we 6 nachten verblijven en 2 dagen naar Disneyland willen (Sint en nieuwjaarscadeau) dus tips zijn welkom al ga ik jullie blog zeker volgen!! Onze kids zijn 5 en bijna 4

Indonesië staat in februari op het programma
9 jaar geleden
·
#17392
Wat leuk om te lezen dat jullie allemaal ook het avontuur tegemoet gaan! Heel inspirerend en dat geeft nog meer moed om donderdag het vliegtuig in te stappen (vooral op sommige momenten waarop je kan denken, jeeemig waar beginnen we aan!)

Reden voor ons om naar Azie te gaan is het makkelijke reizen, niet te duur, vriendelijke mensen, prachtige landen, lekker eten, veilig en niet zo ver als bv Australie. Plus het voelt voor ons wel prettig om met onze kleintjes naar een voor ons vertrouwd werelddeel te gaan. Dat we min of meer weten wat ons te wachten staat qua cultuurshock en dynamiek ;-) en er zitten nog een paar nieuwe landen bij voor ons dus dat is qua avontuur een mooie balans.

Als ze iets groter zijn staat Australie/nieuw zeeland op het lijstje, maar dat vond ik nu te ver vliegen en te prijzig voor zo'n lange periode.

Ik zal zoveel mogelijk verslag uitbrengen!
Leuk om ook jullie te volgen.

Groetjes!
9 jaar geleden
·
#17393
Hey! ja, de wereld is zoooo groot!! Wij maken ook veel keuzes :-) en plannen nog niet veel op voorhand! Enkel ben ik nu Hong kong aan het plannen en ben eigenlijk heel benieuwd in welke wijk jullie slapen, of jullie 6 dagen in hetzelfde hotel blijven en wat jullie plannen daar zijn :-)

Mocht je nog tijd hebben voor vertrek wil je dan linken van jullie verblijf posten? thanks!!
9 jaar geleden
·
#17394
Een hele fijne reis gewenst!
9 jaar geleden
·
#17395
Dank je Tikva!

@Genja: helaas is ons vertrek uitgesteld vanwege de waterpokken van onze jongste dochter :-(((( In plaats van vandaag vertrekken we aanstaande maandag. Dit betekent dat Hong Kong drastisch ingekort wordt, namelijk van 5 nachten naar 1. Omdat de dag erop, woensdag al de vlucht naar Bali gepland staat. We zullen waarschijnlijk overnachten in het Marriot hotel op het vliegveld.

Ik kan je natuurlijk wel alvast over onze geannulleerde plannen vertellen. We hadden geboekt in het Bishop Lei International House hotel, een zogenaamde Harbour suite, dat bestaat uit 2 vertrekken, (wel heel klein hoor) dat leek ons wel fijn met de kinderen. Ik had dan het plan dat zij in hun tentjes in de woonkamer ruimte zouden slapen en wij in het slaapgedeelte. Met grotere kinderen kan dat niet denk ik qua ruimte met extra 'echte' bedden. Dan kun je 2 kamers boeken denk ik. Lokatie van het hotel was ook goed, namelijkl Hong Kong Island en dan in de midlevels, naast de zoological garden en vlakbij allerlei restaurantjes en de roltrappen die je naar beneden richting Central brengen.

Succes met verder plannen!

Groetjes Do
7 jaar geleden
·
#17396
Hi Do, ik ben al twee daten je reisverslag aan het lezen.
Superleuk geschreven!
Wil je niet vaker schrijven? Over jullie andere reizen?
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!