zaterdag 21 april 2018
  4 Replies
  2.5K Visits
  Subscribe
Hoi,

Het is weer zover. De reiskriebels maar meer in dit geval reisangsten slaan toe.

En dan vooral over Khao Sok. Wij hebben al een acco geboekt maar niet zulke beste recensies dus we zijn op zoek naar iets anders.

Maar goed, die kriebels. We slapen drie nachten in Khao Sok, nog geen idee of we overnachting op het meer gaan doen. Maar ik maak me druk over de wandelingen die we sowieso gaan doen.

Voor onze komende reis is Khao Sok denk ik het meest avontuurlijk. De rest van de reis kunnen we volstaan met teva's, slippers en een enkele lange broek.
Maar ik zit met die bloedzuigers. Dichte schoenen worden geadviseerd, ik lees over speciale sokken. Ik lees over hoofdlampjes voor in de grot. Kortom allerlei jungle benodigdheden. Wat hebben we hiervan echt nodig? Alleen vier paar dichte schoenen meenemen voor die drie dagen Khao Sok is zo'n gesleep. Die speciale sokken zijn best prijzig, en hoofdlampjes hebben we ook nog niet. En we zijn met zijn vieren.

Oh ja, en soms zie ik foto's van resorts zonder zwembad maar met een soort stenenstrandje aan een riviertje. Kun je daar dan veilig in kledderen met water?

Kortom twijfels, twijfels. Help me even mijn twijfels weg te nemen.

Bedankt alvast.
Waardeer dit bericht:
5 jaar geleden
·
#27000
Wij hebben deze geboekt voor khao sok

https://www.tripadvisor.nl/Hotel_Review ... vince.html

We gaan ook komende zomer, dus nog geen ervaring hoe het is.
Wij gaan denk ik niet overnachten in de hutjes en ik twijfel over een grot bezoek. Onze dochter is 8 en ik denk dat ze niet wil.
We willen wel gaan rivier tuben. Dus ik denk dat jeer ook wel in kunt zwemmen.
5 jaar geleden
·
#27001
Geen bloedzuiger gezien in khao sok! Wij waren er 2 jaar geleden begin mei. Wij hebben bij het meer een bootje gehuurd, wandeling door jungle over breed pad naar coral cave (ook nog stukje varen met bamboe vlot), wandeling door grot met hoofdlampen (van de gids). Dat alles op slippers / teva’s. Was prima te doen, geen moeilijk pad. Deze grot is makkelijk te bereiken, jongens waren toen 7 en 8 jaar.
Overnacht in Rock and tree house. Geloof dat dat nu wel duur is geworden, wij vonden het prima plek, wel beetje eftelinggevoel door aangelegde waterval en alle lichtjes. Jongens vonden het prachtig;)
5 jaar geleden
·
#27002
Bedankt voor jullie reacties. We hebben ieder geval Khao Sok Nature resort geboekt en gaan even kritisch kijken naar een excursie.
5 jaar geleden
·
#27003
Wij hadden wel dichte schoenen aan en hebben onze enkels ingespoten met deet, die sokken die konden we huren maar dat hebben we niet gedaan omdat we ook al een lange broek en dichte schoenen aanhadden. Die lampjes koop je voor heel weinig bij de action maar misschien volstaat een simpel zaklampje ook wel.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!