vrijdag 15 juli 2011
  2 Replies
  3.2K Visits
  Subscribe
Beste allemaal,

Wij zullen over 3 maanden naar India afreizen met onze dochters van 2 en 4 jaar. Gezien het sanitair in India anders is dan in Nederland, denken we erover om een potje mee te nemen. Ik kwam de potterte tegen. (http://www.debabykraam.nl/potette-plus- ... potje.html) Lijkt me erg handig wanneer er even geen europees toilet voorhanden is. Ik vraag me dan ook af of iemand van jullie hier ervaring mee heeft.
Waardeer dit bericht:
12 jaar geleden
·
#9250
Yes, wij hadden er één die hier erg veel op leek alleen kon deze niet op het toillet geplaatst worden.
Ze zijn echt ideaal, we mikte het potje onder in de buggy en onze dochter (nu 6) heeft tot twee jaar geleden op de meest ongure plekjes gezeten, zelfs in de dierentuin als het te druk bij de toiletten was, op het strand toen ze net zinderlijk werd, ook handig voor in de auto als er geen benzine pomp in de buurt is, gewoon naast de auto wel een beetje afgeschermd natuurlijk.
Ik heb het potje zelf bij de DA drogist gekocht voor 1 euro in de opruiming, en wat die zakjes betreft je kan er vanalles in doen wij hebben ook de zakjes van de action gebruikt of een pendaalemmerzak je gooit ze gewoon in de prullebak.
Echt een aanrader.

Groetjes,
Danielle
12 jaar geleden
·
#9251
Hij is inmiddels in ons bezit. Heel handig ding. Mijn ouders hebben hem mee gehad naar de camping met onze kinderen. Aanrader.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!