donderdag 08 juli 2010
  6 Replies
  3.1K Visits
  Subscribe
Hallo,
Wij gaan binnenkort naar Costa Rica en het is er regenseizoen. Nu hebben we in geval van een tropische bui zelf wel een goede poncho en evt paraplu etc, maar wat is het handigst om mee te nemen voor onze dreumes van 1,5 jaar?
Ik zag bij de hema wel van die leuke jip en janneke poncho's, maar deze leken me zo dik en dus warm (zweten!). Zijn er evt ook van die wegwerpponcho's in kleine maatjes (heb je dit soort dingen überhaupt al zo klein?). Hij is toevallig vandaag gemeten op het CB, 86 cm.
Hebben jullie goede tips?!

Alvast bedankt!

Groetjes Hilde
Waardeer dit bericht:
13 jaar geleden
·
#7749
Als je de regenjasjes die de hema nu ook verkoopt te warm vindt (kan ik me voorstellen) is het denk ik het meest praktisch om zo'n volwassen (of kinder, als die bestaan) heel kort te knippen. Het is in feite natuurlijk gewoon een plastic doek met een gat. Alleen is het gat dan misschien te groot... Zelf maken van een dunne vuilniszak? Ik zou denk zelf wat fabriceren als ze niet kant en klaar bestaan. Succes!
13 jaar geleden
·
#7750
Wij wonen in België en bij ons verkopen ze wegwerp poncho voor kinderen! Ook online ben ik ze al tegen gekomen. Ik vind ze persoonlijk wel veel te plakkerig! Wij verkiezen gewone regenjasjes vb type kway of regatta ...

Ik zie mijn kapoen toch niet in een vuilnis zak lopen :p

Groetjes
13 jaar geleden
·
#7751
We hebben net besloten de K-WAY's nooit meer mee te nemen. Je wordt toch net zo nat door het zweten. We kopen ter plekke een goedkope paraplus (die vervolgens in het hotel ligt als het regent), wachten even tot de bui voorbij is. Of we laten ons lekker warm nat regenen en trekken wel droge kleren aan in het hotel.
13 jaar geleden
·
#7752
Moet zeggen in Noord Vietnam met name Sapa gingen wij niet zonder regenjassen gekunt hebben! Hebben daar 2 dagen stortregen gehad en dan kun je niet blijven w8 tot het gestopt is hé!
13 jaar geleden
·
#7753
@ Kelly; ik weet ook zeker dat we er de volgende keer spijt van hebben als we ze niet meenemen ;-) , maar de afgelopen jaren waren de jassen "dead weight"
13 jaar geleden
·
#7754
Hallo allemaal,

Wij hebben nog nooit een regenjas meegenomen tijdens onze reizen (met en zonder kind). We zijn regelmatig ergens in de regentijd geweest maar hebben de regenjassen nooit gemist (eerlijk gezegd hebben het zelfs nooit in overweging genomen om ze mee te nemen ;)!!
Moet er ook niet aan denken om in die hitte een regenjas aan te doen. Vaak is het helemaal niet erg om eens nat te worden.

Natasja
http://www.dewereldreizigers.com
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!