zaterdag 19 september 2009
  3 Replies
  3.1K Visits
  Subscribe
Lijkt me inderdaad wel een dilemma. Zelf hadden wij voor onze zoon van (toen 6 weken) naar het zonnige zuiden van frankrijk ook de wagenbak meegenomen. Echt een must met een kleine baby om mee te hebben. (vergeet niet een muskietennet voor de kinderwagen mee te nemen!). Natuurlijk hadden we in de auto ook een maxicosi, maar om dat inderdaad allemaal in te checken in het vliegtuig...
je kunt de kinderwagen tot aan de gate meenemen. In het vliegtuig zo'n babybasket bestellen, waarin je baby kan liggen. Aangezien je familie hebt op het eiland, kan je schoonzus vast wel een maxicosi regelen zodat je daar ook veilig je baby in de auto kunt vervoeren. Scheelt je een hoop gesleep.

groet jurma
Waardeer dit bericht:
14 jaar geleden
·
#5922
Bedankt voor je reactie Jurma. Goed idee ook van dat muskietennet voor in de kinderwagen, staat meteen op mijn lijstje! :-)
14 jaar geleden
·
#5923
Hoi Meryl,

Wat een heerlijk vooruitzicht!

Ik zou ook een buikdrager meenemen, dat is vooral handig op het vliegveld als je je kinderwagen al hebt ingeleverd en voor bij aankomst op Curacao (je kinderwagen zal pas op de bagageband terugkomen, denk ik). Eventueel ook een klein tentje waar je baby in kan slapen als jullie bij het zwembad of op het strand zijn. Misschien laat je jullie kleintje wel in de kinderwagen slapen, dat kan natuurlijk ook. Bijv. op het strand van Porto Mari kan je met je kinderwagen over een houten wandelpad naar de ligbedden op het strand. Voor in het vliegtuig vond ik een klein verschoontasje met daarin wat luiers, een verschoonmatje, luierdoekjes en billencréme heel handig. Hoef je nl. niet met de grote luiertas de kleine wc in om te verschonen.

Groetjes, Diana
14 jaar geleden
·
#5924
Bedankt voor de tips Diana!

Ja, geweldig he Porto Mari, daar waren we 2 jaar geleden ook! :-)
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!