dinsdag 23 oktober 2012
  10 Replies
  3.7K Visits
  Subscribe
Hey

Via de site <!-- w -->http://www.thairailticket.com<!-- w --> probeer ik tevergeefs de nachttrein te boeken van Bangkok naar Chiang Mai.Ik boek net 60 dagen op voorhand en kan al de namen opgeven en bedden kiezen ging vlot.Maar de betaling wil maar niet lukken. Zowel beide visa's en maestro zitten proberen. Heb al dikwijls online betalingen gedaan met mijn Visa en zit deze maand ook nog niet aan mijn limiet bedrag dus daaraan kan het niet liggen.
Na enkele uren proberen zijn bijna al de bedden bezet of toch niets meer om mett 4 samen :-(
hebben sommige van jullie dit ook al tegengekomen?
Heeft er iemand tips voor de betaling of kan je nog via een andere site boeken

Groeten
Karoline
Waardeer dit bericht:
11 jaar geleden
·
#11839
Misschien dat er een storing is, ik zou het zeker nog eens proberen, ik heb er zelf nog geen problemen mee gehad.
11 jaar geleden
·
#11840
Zelf via <!-- w -->http://www.thailandtrainticket.com<!-- w --> lukt het zelf niet om te reserveren.
Kan alle gegevens invullen en moment dat hij alle gegevens wil verzenden valt alles plat...
Hopelijk lukt het mij om morgen te reserveren
11 jaar geleden
·
#11841
Ik heb ook geen problemen ondervonden met thairailticket. Wat betreft de plaatsen, het zou me erg sterk verwonderen dat alle compartimenten nu al ineens allemaal bezet zijn... Toen ik wilde boeken (ook precies 60 dagen vooraf) waren er ook zogezegd maar 4 bedden vrij, maar in werkelijkheid stonden heel wat compartimenten nog leeg toen wij met de trein reisden naar Chiang Mai.

Bij blijvende problemen kan je eventueel eens via hun facebookpagina kijken en contact opnemen?
11 jaar geleden
·
#11842
Ik ben uiteindelijk naar de bank geweest om te laten controleren dat er niets mis was met mijn visa. Alles was in orde met mijn kaart. Uiteindelijk hebben ze in de bank zelf ook zitten proberen en daar hadden ze hetzelfde probleem. Zij hebben dan contact opgenomen met de visa card company want zij kunnen zien waar blijkbaar het probleem ligt. Uiteindelijk is het uitgekomen dat er technische storingen zijn bij de banken in Bangkok. Want ze hadden de laatste dagen al veel telefoons ontvangen voor mensen die betalingen naar bank Bangkok wilden doen. hoelang dat die storingen nog gingen duren wisten ze niet maar kon noog lang duren.
Heb nu een mail gezonden naar thairailticket in de hoop om zo mijn treintickets te reserveren want via de website lukt het nog steeds niet.
11 jaar geleden
·
#11843
Gelukkig weet je nu wat het probleem is, hopelijk is het snel opgelost.
11 jaar geleden
·
#11844
Ik heb datzelfde gehad in 2009. Toen heeft onze vriend die op Koh Chang een duikschool heeft het uiteindelijk voor ons geregeld. Toen kon het blijkbaar alleen met Thaise bankpassen. Ditzelfde vorig jaar februari gehoord van vrienden die het ook wilden boeken.
Blijkbaar is het echter niet altijd zo, want er zijn blijkbaar wel mensen die het wèl kunnen boeken... Succes!
11 jaar geleden
·
#11845
Als je enige tijd hebt in Bangkok vooraf dan kan je ook overwegen om even langs het station te rijden en ter plekke die tickets te regelen.
Ik heb dat zelf zo gedaan 1 dag voor vertrek. Alleen met feestdagen loop je echt een verhoogd risico. Normaal gesproken zou er wel plek moeten zijn.
11 jaar geleden
·
#11846
Heb eindelijk mijn tickets voor de trein BKK- chiang mai!!! Heb uiteindelijk een berichtje achtergelaten op hun facebookpagina (ik zag dat er nog mensen met hetzelfde probleem zaten). Zelfde dag nog antwoord op gekregen. Inderdaad een probleem met hun betalingen. Maar in de plaats van VISA of mastercard aan te klikken moet je gewoon Karnikon bank aanklikken en dan kan je ook je betaling met VISA doen. En inderdaad alles ging van deze keer supervlot.
11 jaar geleden
·
#11847
Misschien een alternatief voor sommige.

Via Seat61 beland bij een locale partij waarbij je hun de tickets kan laten boeken.
Hun website is http://www.lcc-travex.com/" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.thailandtrainticket.com
Wij hadden nogal wat wensen en waren met een grote groep. Enkele weken voor de 60 dagen grens hun opdracht gegeven. Betalen kan via alle cc en ook gewoon bank. Hebben ons goed advies gegeven en hebben ook slim geboekt voor ons zonder te vragen. Slim = de personen met korting (kids) op de duurste plaatsen zodat de totaal prijs het best uitkomt.

Handeling fee is 200 thb pp. Maar ik vind dit het wel waard omdat zij exact op 60 dagen voor vertrek alles regelen zodat je zelf niet achter de computer hoeft te kruipen. Volgens Seat61 krijgen zij ook direct veel plaatsen toegewezen van thai rail en hebben daarom bijna altijd de mogelijkheid ze voor je te boeken.

Mvg
Maarten

Ze bezorgen ze gratis naar ieder hotel in Thailand of voor 300 thb komt iemand met een bordje op het station staan. Naar huis opsturen kan ook, maar is duur en niet nodig vinden wij. (Kunnen ze alleen maar kwijtraken)
11 jaar geleden
·
#11848
Ik vroeg mij af of er mensen zijn die op de laatst genoemde manier kaarten geboekt hebben voor de trein...
En hoe dit bevallen is :-)
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!