vrijdag 19 juni 2009
  15 Replies
  10K Visits
  Subscribe
Bangkok lijkt me nou niet de beste stad om met de rugzakken op naar een hotelletje te zoeken. Navalai en zo lijkt allemaal leuk, maar voor twee kamers betaal je ook meer dan 5000 baht. Bij greenwood kun je een 2 bedroom suite in Prince Palace voor 2350 baht boeken. Is dat iets??
Waardeer dit bericht:
14 jaar geleden
·
#5471
Hoi,
Ik vond het prince palace hotel het geld meer dan waard.
Wij zaten in de nieuwe toren, prima kamer! ontbijt goed en uitgebreidt.
Enig minpunt vond ik de locatie, dat was 's avonds redelijk uitgestorven...
Met de tuktuk is dan daarintegen alles wel in de buurt.
Uitzicht is fantastisch, leuke markt tegenover het hotel. En natuurlijk altijd de 7/11 om de hoek.

Groetjes Jurma

ps als je via greenwood boekt, in euro's op hun thaise rekening betalen, dit scheelde mij destijds enorm veel geld op de gehele reis. Wisselkoers door de thaise bank is vééél beter!
14 jaar geleden
·
#5472
Dankjewel Jurma,

Wordt het toch PP. dat er 's avonds niet zo gek veel te doen is, is niet erg met kinderen van 7 en 8.

Wij beginnen in Chiang Mai zonder al te vast plan. Ik bel ze een dag of twee drie voordat we in bangkok aankomen wel. H\betalen we ook pas als we aankomen denk ik.

hans
14 jaar geleden
·
#5473
Wij zaten ook de laatste twee nachten in het PP (geboekt via greenwood). Op de zelfde reis zaten wij eerder in het Navalai. Navalai is intiemer , de sfeer van dit hotel spreekt ons meer aan. Het is alleen wel lawaaierig (tenminste als je aan de straatkant zit). Dat probleem heb je niet als je in het PP zit, vaak zit je erg hoog, wat een prachtig uitzicht geeft over BKK. PP is een enorm groot hotel waar ook veel congressen plaatsvinden, maar het stoorde ons niet. Het ontbijt buffet in PP is erg goed en super uitgebreid. Het ligt natuurlijk verder van k. san road , maar met de tuk tuk ben je er zo. P.P beschikt over twee zwembaden. kortom wij vonden het prima om hier te zitten. De ruimte met eigen huiskamertje vonden we heerlijk.

Groet Greetje
14 jaar geleden
·
#5474
Toch maar wel dus. Uit de reaktie van greenwoord begreep ik dat er in juli eigenlijk ook altijd wel plek is, dus hij gaat hem worden.
7 jaar geleden
·
#5475
Weet iemand of de Southern busterminal makkelijk te bereiken is vanaf Prince Palace Hotel. Is dit met openbaar vervoer te doen?
Bevinden er zich eetkraampjes in de omgeving van dit hotel? Of restaurants?
Is Chinatown lopend te doen?

Ik lees dat er niet veel te doen is in de omgeving van dit hotel, is dit echt zo? Is het overal erg ver vanaf. Ik wil liever niet met Tuktuk en taxi reizen maar geef de voorkeur aan het openbaar vervoer of boot (is dit in de buurt van dit hotel)
7 jaar geleden
·
#5476
Je kan gelijk vanuit je hotel de boot nemen maar voor een €1,50 kom je al heel ver met de metertaxi. Verder kan je er in de buurt ook eten en ook in het hotel kan je goed eten.

Wij zijn er nu een paar keer geweest en vinden het een prima hotel, zeker voor die paar tientjes die je er voor betaald.

Kamers zijn prima, eten is goed, het uitzicht is fantastisch, het zwembad is best mooi en eigenlijk ben je vanuit hier in een mum van tijd overal
7 jaar geleden
·
#5477
Bedankt voor je reactie. Is dit 1.50 euro pp? Weet jij ook of het in de buurt van chinatown is (lopend)?
7 jaar geleden
·
#5478
De taxi kosten is gewoon voor een volle taxi, wel op de meter rijden, dit doen ze niet graag hoor maar scheelt enorm veel geld.

Wij hebben China town niet gedaan vanaf daar maar ik denk dat dit lopend te ver is.
Misschien kan je wel met de boottaxi gaan die voor de deur ligt, dit weet ik echt niet maar het vervoer binnen Bangkok, eigenlijk in heel Thailand, is zo spot goedkoop dat je dat niet kan weerhouden om er niet met een taxi oid heen te gaan.

Met de boottaxi betaalde wij vorig jaar richting MBK, 10 Bht pp, dit is iets van €0,26 pp, bijna voor niks dus. Een tuk-tuk is relatief duur maar wel leuk en lekker luchtig :)
7 jaar geleden
·
#5479
Ik vond prince palace ook zeker een aanrader, maar idd opletten met de prijs want hadden dit geboekt via booking. com....toen omgerekend naar euro kwam dat neer op 70 euro maar door wisselkoers uiteindelijk 100 euro per nacht betaald:-(...desondanks zijn prijs meer dan waard...mooie propere kamer, fijn zwembad, lekker ontbijt, .....enfin zalig om tot rust te komen na een lange vlucht en het hectische Bangkok!
7 jaar geleden
·
#5480
Voor wie het interesseert:

Expedia heeft vandaag zeer fijne prijzen voor Prince Palace. Ik boekte zojuist de executive suite (want ja, dat moeten we toch eens in ons leven een keertje doen?!) voor eind januari 3 nachten incl. ontbijt: € 124. Hetzelfde op Booking.com vandaag € 199, dat scheelt dus nogal!
De suite met 1 slaapkamer heb ik vandaag gezien voor € 102.

En uiteraard nog te annuleren, dus weet niet of we het gaan doen. Heb voor die nachten nl ook nog gereserveerd bij Four Sons Place (aanrader van vriend) ;-) . Scheelt veel geld, maar misschien toch niet genoeg om de luxe te laten schieten. ;-)
7 jaar geleden
·
#5481
Ik weet natuurlijk niet of dat jullie van plan zijn om heel veel tijd door te brengen op jullie hotelkamer :) wij doen dat nooit.
Wij boeken eigenlijk altijd het prince palace hotel, het is niet duur, heeft 1 mooi zwembad en 1 groot zwembad, het ontbijt is er erg goed en heel erg uitgebreid, het zit vrij centraal en we kennen inmiddels goed de weg in de omgeving.
Uiteindelijk ben je toch haast niet op je hotelkamer, het meest van de tijd heb je, je ogen toch dicht. Wij vinden het belangrijk dat het schoon is, een zwembad heeft, een beetje centraal ligt en niet te vergeten dat de prijs goed is.
7 jaar geleden
·
#5482
Nee, wij zijn niet van plan veel op de kamer te zijn, maar voor nog geen tientje verschil per nacht vind ik het wel een grappige afsluiting van de reis. Voor ons doen is het wel duur: normaal gezien slapen wij in hostels zonder zwembad. Nu V groter wordt is een zwembad wel lekker, maar een grote emmer met water zal ook nog wel prima zijn! (en dat lukt in de meeste hostels ook wel!.

Was meer bedoeld als melding omdat anderen wellicht ook willen (om)boeken, dan is dat nu wel interessant!
7 jaar geleden
·
#5483
Ja dat is waar, dan is het verschil wel heel erg klein, kijk gewoon waar je, je het best bij voelt, ik ken alleen het prince palace dus ik weet het niet.

Als ik nog iets durf te boeken zonder zwembad of WiFi worden ze boos hoor :) 1 of 2 nachtjes kan nog net maar het mag niet te lang gaan duren :)
7 jaar geleden
·
#5484


Als ik nog iets durf te boeken zonder zwembad worden ze boos hoor :) 1 of 2 nachtjes kan nog net maar het mag niet te lang gaan duren :)


Haha... wat herken ik dat ... wij boeken ook alles praktisch met zwembad.
Het leuke van PP is trouwens ook dat je 's avonds bij het zwembad kan eten.. de kleine man had weinig trek in zijn spaghetti maar toen we zeiden dat hij dan alsnog mocht zwemmen ging het bord in hoogtempo leeg.

En wij... zaten aan het tafeltje, met een biertje, met uitzicht op de skyline van BKK... terwijl de kleine man met vriendjes speelde in het zwembad.
Dat is toch vakantie!
7 jaar geleden
·
#5485
Ja dat uitzicht is ook wel super natuurlijk!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!