woensdag 01 november 2017
  2 Replies
  2.2K Visits
  Subscribe
In augustus vlieg ik naar BKK. Tot nu toe wist ik niet zo goed welke kant we daarna op zouden kunnen gaan, maar inmiddeks ben ik er wel uit denk ik.
Hieronder mijn prille reisprogramma. Wat vinden jullie ervan? Tips?

3 aug vliegen naar BKK 4 augustus aankomst
5 augustus neem ik Arda over van zijn vader (Arda is dan al drie weken in Thailand)
5 augustus vliegen naar Luang Prabang
5-9 aug Luang Prabang
9-16 aug (ongeveer) naar Noi Kiauw,Luang Namtha, Muang Ngoi
Ik heb gelezen dat mensen die hier komen er niet meer weg willen, dus ik heb er ongeveer bij gezet :) Ik zie het dan daar wel.
16-19 aug Siem Reap
19-21aug ??? (iets aan het strand ergens?) Of langer in Noord Laos en daarna 3 dagen Siem Reap en dan door naar Bangkok?
22 augustus vliegen we via BKK terug dus 21ste in Bangkok zijn is wel belangrijk.


Ik wil niet naar Pakse omdat daar Malariatabletten worden geadviseerd en dat wil ik niet.
Anders was ik van Noord Laos doorgevlogen naar Pakse en dan BKK als eindbestemming.
Waardeer dit bericht:
6 jaar geleden
·
#25552
Chippi, je hebt helemaal gelijk. Het is te kort tijd allemaal. Ik zit nu te kijken of ik Siem Reap helemaal moet skippen (ik wil zelf heel graag Angkor Wat zien maar mijn zoon maak je niet meer blij met twee dagen lang tempels bezichtigen).
Misschien moet ik ongeveer 12-13dagen in Noord Laos vertoeven en dan een strandbestemming. Echter, ik kom er maar niet uit waar ik dan naartoe kan zonder al te veel te reizen. Ik wil wel vliegen naar een bestemming maar niet daarna nog uren in een bus zitten.
Ik heb ook al naar Thailand gekeken voor een strandbestemming na Noord Laos. Ik kwam dan uit bij bv. Koh Samed. Via het vliegveld van BKK makkelijk te bereiken.

Iemand nog tips?


Ik heb inderdaad geen familiekamers nodig. Dat is wel makkelijk bij het boeken van hotels.
6 jaar geleden
·
#25551
Je reist op de 16e naar Siem Reap (dus even snel: die dag ben je kwijt) en de 19e vertrek je ook weer (die dag ben je dus ook kwijt). Houd je effectief twee dagen over voor Siem Reap. Dat is (te) weinig.
Daarna heb je effectief alleen 20 aug voor een strand, want de 21e moet je alweer weg. Tja, zou ik niet de moeite vinden.

Ik kan je alleen helpen met Siem Reap. Je hebt minimaal twee dagen nodig voor tempels. Ik ken een heel leuk goede doelen project. Misschien wel de mooiste reisdag van die reis. Er zijn overheerlijke restaurantjes, kookcursus en veel kleine ander edingen. De tempels zijn fantastisch maar alleen tempels zou jammer zijn.

Wij zaten trouwens in La Niche d'Angkor: ideaal vanwege de familiekamers (in jouw geval niet nodig). Vriendelijke, behulpzaam personeel, lekker ruim zwembad.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!