woensdag 26 maart 2014
  4 Replies
  3.3K Visits
  Subscribe
Na een aantal jaar Azie willen we in 2015 (ja ik weet, erg voorbarig, we hebben onze aankomende Azie-reis nog niet eens gemaakt!), de andere kant op. We denken aan Ecuador, Peru, Colombia of Brazilie. Het maakt me eerlijk gezegd niet zo heel veel uit, ik wil graag een eerste Zuid-Amerikaervaring. Ik ben me nu aan het orienteren op vliegtickets en schrik daar wel van wanneer je zoals wij (en ik neem aan velen van jullie) afhankelijk bent van de zomervakantie. De prijzen die ik nu zie liggen tussen de 1200-1400 euro per ticket en niet bepaald een rechtstreekse route. Nu boeken we Bangkok ook altijd 11 maanden van te voren en komen dan tussen de 700/800 euro uit, dus ik weet niet hoe dat zou zijn wanneer we eerder boeken, heeft iemand er ervaring mee? Een prijsverschil van 400/500 euro per ticket is een dermate grote aanslag op het budget dat de gebruikelijke 5 weekse vakantie dan wel heel erg duur gaat uitvallen, want volgende mij is het verblijf daar ook duurder. Wie weet welke vliegtuigmaatschappijen aantrekkelijk zijn (wellicht een handigheidje met bepaalde vertrek of overstapcombinaties), want wanneer het veel meer dan 1000 euro per ticket gaat kosten dan zullen we toch moeten herbezinnen en dat zou wel heel jammer zijn.
Waardeer dit bericht:
10 jaar geleden
·
#15386
Dag Cathelijne

Ben je er al uit met ticket boeken, wij zijn nu momenteel ook aan het zoeken naar gunstige prijzen voor naar Panama te vliegen. We willen 4-6 wkn in Nicaragua rondtrekken met onze 2 kids (1 en 3 jr

Mvg Hanneke
10 jaar geleden
·
#15387
Hallo Hanneke, nee, ik ben er sowieso nog niet uit waar volgend jaar heen te gaan. Heb nu hier boeken liggen van Peru, ecuador en twijfel ook aan Brazilie, maar veel hangt af van vliegtickets en de prijzen.
10 jaar geleden
·
#15388
Redelijke tickets zijn best te vinden. Wij vliegen op 18 juli naar nicaragua en terug in aug voor ongeveer 800,- per ticket.
2 jaar geleden voor 900 Naar Colombia, voor 800,- Naar Colombia en Peru......
Ff goed zoeken.
Succes!
Gr Hugo
10 jaar geleden
·
#15389
Dag,

Wij vliegen nu met american airlines voor 2350 euro met 2 volwassenen, 1 kind 4 jr en 1 kind 1. Jr. Met tussenstop van 11. Dagen in miami vanaf dusseldorf.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!