zondag 16 december 2012
  10 Replies
  3.9K Visits
  Subscribe
Ik hou al een tijdje de prijzen van binnenlandse vluchten in de gaten... Ze stijgen nu!!! Wij kijken naar tickets in de periode augustus.

Arghgh... we dachten dit weekend even onze laatste binnenlandse vlucht te boeken.... (Foz - Campo Grande). Voor ons gezin (2V+2K) kwam deze half november op 290 euro. Afgelopen periode was deze gestegen naar 309 euro (dit was afgelopen vrijdagochtend nog zo). Vrijdag avond was deze vlucht 460 euro (boehoe...). Gelukkig kunnen we dit stuk ook de bus nemen :)

Andere prijsstijgingen (wie weet is dit in de toekomst handig voor iemand om te weten):
Rio - Foz was steeds (half/eind november) rond de 50 euro (voor ons gezin in totaal 142 euro), nu (half december) is er een lichte stijging naar 60 euro. Echter de ochtend vlucht die wij hebben geboekt voor in totaal 142 euro kost nu 145 euro PER ticket (maar er is dus nog wel keus voor andere vluchten die nu 60 euro is).

Campo Grande - Natal: half november was deze 470 euro, eind november - half december was deze 507 euro, dit weekend is die gestegen naar 542 euro (voor ons gezinssamenstelling).

Natal - Rio is sinds half november tot half december maar heel licht gestegen (30 euro meer voor ons gezin dus niet echt schokkend).

Els, heb jij al vluchten geboekt/prijsstijgingen gezien? Ik weet niet hoe het met de vluchten in de maand juli is...
Waardeer dit bericht:
11 jaar geleden
·
#12238
24/12/12, tickets 2 volwassenen en 2 kinderen

Omdat we nog steeds kijken naar tickets Foz Iguassu - Campo Grande (deze is inmiddels 500 euro geworden voor ons gezin...) hierbij tevens een update van enkele binnenlandse vluchten:

Rio - Foz Iguassu:
Deze is flink gestegen: de goedkoopste rechtstreeks is nu 97 euro per ticket! Voor 64 euro per ticket kan je ook nog maar dan heb je 1 overstap (in mijn vorige berichtje had ik voor dit stuk alleen prijzen genoemd van rechtstreekse vluchten)....

Campo Grande - Natal:
Deze is minimaal gedaald naar 538 euro voor ons gezin. (168 euro per ticket 1 tussenstop, reisduur 5 1/2 uur, er zijn nog goedkopere tickets maar dan zit je aan minimaal de dubbele reistijd).

Natal - Rio
onveranderd t.o.v. vorig berichtje
11 jaar geleden
·
#12239
Geboekt! Na twijfels vanwege de oplopende prijzen, zag ik vandaag dat GOL ook een rechtstreekse vlucht aanbiedt van Rio naar Foz de Iguazu voor 62,- euro pp. Geen kinderkorting. Wij hebben de vlucht die vertrekt om 10.10 uur en arriveert om 12.10 uur. Direct op de website van GOL geboekt en betaald met creditcard.

Leuk. We gaan dus echt ook naar de watervallen!

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

11 jaar geleden
·
#12240
Wat goed!!

Ja, ik zie hem er nu ook bij staan op de dag waarop ik steeds de laatste stand van zaken bij hou (via skyscanner, rechtstreekse vlucht te boeken bij GOL voor 62 pp. Jammer dat deze maatschappij geen kinderprijzen hanteert...).

Meteen even naar Iguazu - Campo Grande gekeken maar die is helaas nog steeds 500 euro...
11 jaar geleden
·
#12241
Ja, toch wel erg leuk. Wordt het toch de bus naar de Pantanal...

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

11 jaar geleden
·
#12242
Nog steeds duur maar er is een daling te zien!!

Foz do Iguazu - Campo Grande nu 456 euro.
11 jaar geleden
·
#12243
Als dat zo door gaat, kunnen we over een paar weken boeken! Voor het huidige bedrag kun je (bijna?) een auto huren en naar Campo Grande rijden.
Ik begin vrijdag de 25e met m'n cursus Braziliaans Portugees!

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

11 jaar geleden
·
#12244
Ja hopelijk is het een kwestie van wachten :)

Mocht ie opeens drastisch wijzigen dan stuur ik wel een PM!

Overige prijzen zijn overigens niet veranderd met dat verschil dat die directe vlucht van GOL (voor Rio - Foz Iguazzu) niet meer in mijn lijstje verschijnt...

En? Vakantiebeurs was echt geweldige info voor Brazilië he? Sjonge jonge welgeteld 1 stand en daar verkochten ze eigenlijk alleen die beroemde cocktails.... O ja, en 3 kleine tafeltjes met hele kleine folders met zeer weinig blz en vooral veel tips over Braziliaanse restaurants in NL!! GRRRR
10 jaar geleden
·
#12245
We zijn met de laatste voorbereidingen bezig voor Brazilië. Ik zie dat ik vergeten ben een update te geven van de tickets waar wij lang op hebben geaasd (traject Foz - Campo Grande).

Op 20 februari 2013 (ja, ja, half jaar geleden dus) daalde dan eindelijk de prijs van de tickets. We hebben ze kunnen kopen voor 350 euro voor ons gezin (2V+2K).

Op dit moment zijn de tickets 630 euro....
10 jaar geleden
·
#12246
Ik ben blij met jullie ervaring!
Hoe hebben jullie de informatie van alle opties voor binnenlandse vluchten uitgezocht?
Is dat letterlijk alle websites van alle maatschappijen afstruinen?

Bedankt alvast!

Dorith
10 jaar geleden
·
#12247
Hoi Dorith,

Wij hebben voor de binnenlandse vluchten gewoon via skyscanner gekeken. Daar kwamen twee vliegmaatschappijen uit: TAM en GOL.

Uiteindelijk bleek dat je bij GOL zelf nog iets meer kon kiezen uit tijden en hebben wij onze vlucht van GOL direct bij GOL geboekt.

Alle overige vluchten hebben we via skyscanner gedaan en daar kwam steeds op uit dat TIX de goedkoopste aanbieder was van de TAM vluchten.

Maar er zijn meer binnenlandse vliegmaatschappijen....
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!