zondag 30 mei 2010
  3 Replies
  2.9K Visits
  Subscribe
Hoi allemaal,

Kan iemand mij vertellen hoe het gaat als je spullen vanuit Vietnam naar huis wilt versturen?

groet

Christel
Waardeer dit bericht:
13 jaar geleden
·
#7510
Ik ben ook erg benieuwd.

Ik wil ook weten of het leuk is om bv stiften voor de kinderen mee te nemen voor wanneer we naar het noorden gaan.


groetjes
Ynes
13 jaar geleden
·
#7511
Wij nemen potloden en balpennen mee. Wat de bergvolken (vrouwen) ook leuk vinden zijn van die kleine staaltjes parfum en rode lippenstift!
Ballonnen nemen wij ook altijd mee neemt niet veel plaats in en vinden die kinderen ook vast leuk.
13 jaar geleden
·
#7512
Ha Vietnamgangers,

Even voor jullie opgezocht wat wij schreven over het versturen van paketten vanuit Vietnam. Is overigens goedkoper dan vanuit Thailand.

Post
Pakketjes naar Nederland versturen vonden wij opvallend goedkoop. Oma’s en opa’s kun je tijdens een lange reis niet blijer maken dan tussendoor tekeningen en knutselwerkjes van de kinderen toe te sturen. Bij het internationale postkantoor in Hanoi werd ons pakketje goed verpakt, en zo’n tien dagen later werd het bij de familie bezorgd. Prijs is uiteraard afhankelijk van het gewicht. Wij betaalden zo’n 15,00 USD. Voor waardevolle zendingen kun je beter gebruik maken van een koeriersdienst. Bijvoorbeeld <!-- w -->http://www.worldcourier-express.com<!-- w -->. Hier betaal je wel meer voor. Een pakket (koffer/rugzak) van 28 kilo versturen kost je 268,00 USD (per vliegtuig). Voor grote zendingen kun je beter gebruik maken van zeepost, via het postkantoor. Dan duurt het zo'n drie maanden voor je pakket aankomt in Nederland.

En wat meenemen betreft, wij hebben ook meestal balonnen bij ons. Al zijn die in meest primitieve gehuchtjes vaak ook verkrijgbaar, wel van een schrikbarend slechte kwaliteit. Wat wellicht ook leuk is, maar neemt meer ruimte in: kleine flesjes bellenblaas. Ik zag laatst bij Blokker kleine flesjes in de vorm van bruidstaartjes. En misschien ansichtkaarten van Nederland/België? Voetbalplaatjes? Wat kinderen hier leuk vinden, zal bij de kinderen daar ws ook aanslaan.

Ik zal voor het item 'meenemen om weg te geven' even een nieuw topic aanmaken. Leuk onderwerp, maar in dit lijntje gaat het over postpakketten.

Groet,
Els

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!