zaterdag 18 november 2017
  5 Replies
  1.6K Visits
  Subscribe
Ik heb op het forum al gezocht maar het is zoeken naar een speld in de hooiberg... in zoveel posts wordt het woordje 'Phuket' gebruikt maar helaas geen info...

dus...

Bij deze de vraag: wie is in/op Phuket geweest en heeft daarvoor tips?

- hoe makkelijk van Phuket naar Karon beach te gaan?
- leuke uitstapjes (ik zie dat Pang Nga Bay super mooi is om daar langs/onder rotsformaties te kayakken maar ook dat het er super toeristisch is. (Eén voordeel: wij gaan aan het begin van het laagseizoen...). Iemand daar geweest? Zelf gedaan of met organisatie?

Ik vind het lastig zoeken op TA. Soms zie je laaiend enthousiaste reviews maar als ik dan kijk waar ze verder zijn geweest dan zie je dat ze niet veel reiservaring hebben... dus of wij er dan ook zo enthousiast over zijn is dan maar de vraag. Vandaar graag jullie ervaringen!!

Op dit moment hebben we Novotel Karon Beach op het oog om te verblijven. Tips om dit vooral wel/niet te doen zijn welkom!

We verblijven er 5 dagen ter afsluiting van een korte vakantie (meivakantie). We starten met aantal dagen in Bangkok, aantal dagen in Siem Reap en sluiten dus af op Phuket. Vooral om even lekker niets te doen en te genieten van zon, zee strand en zwembad maar om nou 5 dagen niets te ondernemen... dat kunnen wij niet :-)
Waardeer dit bericht:
6 jaar geleden
·
#25612
Ik heb aantal acco tips gevonden onder: <!-- l --><a class="postlink-local" href="https://www.verrereizenmetkinderen.nl/Forum/viewtopic.php?f=96&t=340&p=4421&hilit=karon#p4421"; onclick="window.open(this.href);return false;]viewtopic.php?f=96&t=340&p=4421&hilit=karon#p4421[/url]<!-- l -->
6 jaar geleden
·
#25610
En deze tip kwam ik ook op forum tegen (uit post van 2014):

Hey,

Als jullie landen op de luchthaven in Phuket word je bijna overvallen door taxichauffeurs die je 'for good price' naar je bestemming willen brengen.
Doe dit niet!
Als je buitenkomt rechts heb je een hutje waar je een taxi kunt nemen.

Veel plezier en geniet!
6 jaar geleden
·
#25611
Kijk hier eens, het forum is niet meer zo heel erg actief volgens mij maar hier zitten zeker tips bij voor in Phuket. We hebben dit forum een aantal jaar geleden opgezet maar het was best lastig om nieuwe mensen te werven helaas.
Enne, je ziet zo wie ik ben en ik ben niet de enige bekende daar.......:)
6 jaar geleden
·
#25608
Kijk hier eens, .....


Waar?!?
6 jaar geleden
·
#25609
Oeps! Ik zat duidelijk te slapen :)

http://www.thailandkenners.nl/index.php
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!