New

Pattaya

  donderdag 25 juli 2019
  2 Replies
  2.7K Visits
  Subscribe
het valt me op dat berichten over Pattaya hier op dit forum vooral negatief zijn. Omdat het goed uitkwam in onze route zijn wij toch voor een paar dagen gegaan. En het bevalt prima. Daarom plaats ik iets voor andere families die overwegen om een (tussen)stop in Pattaya te maken.
Wij verblijven in Atlantis condo resort in Jomtien. Dit is een groot complex met kleine en grote apartmenten. Tussen de gebouwen ligt een fantastisch zwembad. Zo groot heb ik het nog niet gezien in Thailand. Compleet met piratenboot, waterspeeltuin en glijbanen. Onze kinderen (5&6)vermaken zich opperbest. En €30 per nacht. Het strand van Jomtien is prima. Genoeg streetvendors met lekkere hapjes om de schreeuwerige restaurants te vermijden. Het strand tegenover Koh Larn is werkelijk wonderschoon. Maar pattaya is ook net Torremolinos, met drukke bars en foute restaurants. De sekstenten hebben wij prima weten te ontlopen door niet naar Walking street te gaan. Voor een dag of drie is Pattaya dus echt helemaal prima. Vanuit hier kun je de ferry naar Hua Hin nemen, voor een klein driehoekje met Bangkok of zoals wij, doorreizen naar Koh Chang en/of Koh Samet.
misschien heeft iemand er iets aan!
Verwijzing
  1. https://B
Waardeer dit bericht:
4 jaar geleden
·
#29432
Tsja, Bangkok kun je ook op verschillende manieren bekijken. Goed om te lezen dat het jullie bevalt en 30 euro is een nette prijs (voor een vierpersoonskamer?).
4 jaar geleden
·
#29429
Wat goed om eens een andere ervaring te lezen!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!