woensdag 12 november 2008
  4 Replies
  3.6K Visits
  Subscribe
Mocht iemand nog interesse hebben in de aanschaf van een Patapum? Ik heb net de baby- en peuterversie (nieuw) via Ebay besteld en inmiddels in huis.
Op Ebay is een verkoopster uit Engeland die ze verkoopt voor toch zo'n 15 euro minder dan in NL. Als je, zoals ik er 2 moet aanschaffen, scheelt
dat toch behoorlijk en de handeling is uiteraard hetzelfde, dus ik dacht ik tip de ouders die deze draagzak nog willen gaan aanschaffen.
Voor mij wel even wennen omdat ik een draagdoek gewend ben, maar wel een kleiner pakketje, dus dat is gunstig.

Gr,

Chila
Waardeer dit bericht:
15 jaar geleden
·
#4598
Heb je voor mij dat adres?
Gr Marjolein.
15 jaar geleden
·
#4599
Op Ebay.nl wereldwijd selecteren; patapum intoetsen, en dan zie je meerdere advertenties uit Verenigd Koninkrijk, ik heb zelf de spullen gekocht bij iemand met ebaynaam laurababyroo, maar zie net ook aangeboden door given_lemons (zelf iets goedkoper nog). Beide verkopers hebben positieve beoordelingen. Succes ermee!
15 jaar geleden
·
#4600
Is die patapum even goed als de ergo baby carrier?
15 jaar geleden
·
#4601
Ik heb geen ervaring met de Ergo baby Carrier, evenals de Patapum. Ik heb de Patapum aangeschaft omdat die toch een stuk goedkoper is en ik op dit forum positieve
berichten erover las. Ik heb wel de Ergo Baby Carrier laatst live gezien en ze lijken verschrikkelijk veel op elkaar wat betreft model. Nu moet het blijken of ik de Patapum als fijn ga ervaren! In ieder geval vind Ace het geweldig leuk op m'n rug!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!