maandag 02 oktober 2017
  8 Replies
  3.4K Visits
  Subscribe
Met het heerlijke vooruitzicht van een Thailand/Cambodja reis, hoor ik graag jullie niet te missen pareltjes langs de Thaise kust van PATTAYA naar het eiland KOH CHANG....op doortocht naar Cambodja.

Onze voorkeur gaat uit naar een uitzicht 'to die for'.... heel blauw helder water, heel wit zandstrand en een relaxte sfeer voor een paar dagen in semi-luxe en comfort hangen in de hangmat en flaneren.....

Wie verklapt aan mij de pareltjes die niet mainstream te vinden zijn op 'Google' ;-). Of van de grote steden, juist wel Pattaya/Jomtien of Koh Chang-Kai Bae/Klong Prao?

(Accommodatietips ook welkom)
Waardeer dit bericht:
6 jaar geleden
·
#25303
Ooo, dat is inderdaad goed nieuws! Ik had tot nu toe enkel op fora en in reisgidsen gelezen. Op de site van het instituut voor tropische geneeskunde (itg.be) zag ik dat dit nieuwe reisadvies inderdaad pas sinds 22 september in voege is.

Dit opent heel wat nieuwe perspectieven, tof!
6 jaar geleden
·
#25302
zelfde kaartje voor Thailand: http://www.vaccinatiesopreis.nl/malaria-thailand/
6 jaar geleden
·
#25301
Volgens het kaartje van 'vaccinatie op reis' is Cambodja inmiddels overal alleen 'noodmedicatie mee'. Net als de hele kust in Thailand...

zie Cambodja: http://www.vaccinatiesopreis.nl/malaria-cambodja/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ik krijg een foutmelding op mijn bericht, ik mag maar max 1 URL opnemen in dit berichtje??

Dus volgens mij maakt het dan niet meer uit of je in Thailand je strandvakantie gaat doen of in Cambodja (of zie ik iets over het hoofd??)
6 jaar geleden
·
#25300
Ik volg hier ook even mee, want wij twijfelen om in Cambodja een strandbezoek te doen omwille van het risico op malaria...
6 jaar geleden
·
#25299
Wij hebben genoten van Chao Lao bij Chantaburi. Totaal andere ervaring dan een strand voor westerse toeristen, maar het was heerlijk! Als je wat anders wilt echt een aanrader. Wel puzzelen af en toe, want geen menukaart is in het engels :-). Ook een leuke manier om met de 'echte' Thai in contact te komen.

In Cambodja kan ik Koh Rong Samloen aanraden. Dat is weer een echt paradijs.
6 jaar geleden
·
#25298
Ik vond er de stranden niet mooi, te druk en inderdaad het publiek vond ik er verschrikkelijk, ook die kleine kinderen op straat 's avonds laat, terwijl moeder haar geld aan het verdienen was met oudere mannen vond ik ook niet om aan te zien.
Zou koh samet geen optie zijn? Hier is het over het algemeen droger dan op koh chang en er is volgens mij nog behoorlijk wat te doen.
6 jaar geleden
·
#25297
Bedankt voor je reactie.

Zou je kunnen aangeven waarom je beide stranden op die locatie verschrikkelijk vond? Ik voelde aan de reacties op internet dat beide locaties de laatste jaren aan het veranderen zijn qua publiek. Pattaya heeft natuurlijk een zeer slechte naar mbt de oudere heren op zoek naar jonge dames.... Maar gezien de afstand BKK is het wel een korte afstand om na een vlucht gelijk door te reizen. Om vervolgens richting Koh Chang af te zakken is ook een zeer aangename afstand van 5/6 uur....ik probeer het reizen in makkelijk blokjes te knippen....waarna we wellicht op de standen van Cambodja verzeilen...( Koh Rong e.d.).

We hebben 2 tieners bij ons, hoe meer vertier...de meer plezier....in hun ogen dan;-)
6 jaar geleden
·
#25296
Wat een leuk vooruitzicht weer!
Ik heb alleen ervaring met Pattaya en Jomtien, beide vond ik echt verschrikkelijk dus die zou ik overslaan. Koh Chang en Koh kood moeten heel erg mooi zijn, nadeel is alleen het weer tijdens onze zomers in die hoek. Weet je dat Cambodja ook hele gave stranden heeft?
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!