donderdag 28 augustus 2014
  1 Replies
  2.6K Visits
  Subscribe
We hebben een knoop doorgehakt en een ticket geboekt. Het is Panama geworden in feb 2015. Onze dame is dan bijna 2 (ze is in mrt jarig).

We dachten ook aan Cuba maar dat is op een drieweekse vakantie alleen aan tickets, autohuur al 800 euro duurder. We willen in ieder geval een auto huren voor een deel van de vakantie en verder openbaar vervoer. We houden van natuur, duiken, cultuur en mooie steden (al zijn de laatste twee er wat minder in panama). Onze dochter is gek op dieren en zand. We zouden eventueel ook nog een stukje Costa Rica mee kunnen pakken als dat de moeite is.

Voor de voorpret ben ik op zoek naar leuke tips, reisverhalen, kindvriendelijke hotels etc. Hier op de site kwam ik er maar een verhaal tegen en die kids zijn wel wat ouder. Uiteraard google ik ook maar dan krijg je lang niet alles naar voren.
Waardeer dit bericht:
9 jaar geleden
·
#16459
Leuk hoor midden-Amerika! We zijn net terug van 4 weken Nicaragua met onze 2 jongens.
10 jaar geleden zijn we wel in Costa Rica en Panama geweest. Maar naar ik nu begrijp is Costa Rica erg veranderd, wij vonden het toen al behoorlijk toeristisch, maar dat is nu nog veel erger naar het schijnt. Verder vonden we het wel mooi qua natuur en dieren, maar er is weinig cultuur. We zijn toen ook een dag of 5-6 naar Panama geweest. We zijn toen alleen in boquette en Bocas del toro geweest. Boquette erg leuk voor de hikes (hopelijk kan jullie dreumes op de rug) en warmwaterbronnen. Bocas mooi voor het Caraïbische sfeertje, strand, dolfijnen en snorkelen. Openbaar vervoer was prima te doen.
Succes met plannen!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!