New

Pacsafe?

  donderdag 03 november 2011
  5 Replies
  3.8K Visits
  Subscribe
Wij gaan naar India nu lezen wij overal dat je beter op de trein je rugzak vastlegt. Na wat opzoekingswerk kwam ik uit bij pacsafe.
Iemand die er ervaring mee heeft?

http://www.asadventure.com/index.cfm/pr ... 52/level/2
Waardeer dit bericht:
12 jaar geleden
·
#9776
Ziet er goed uit. Wij gebruiken een flexibele metalen staaldaard met plastic eromheen van 1.20 meter uit de fietsenwinkel. Vastgezte met een standaard hangslot. Werkt niet met een fiets, maar voorkomt wel dat een rugzak wordt meegegrist. Dat pacsafeding lijkt me zeker niet onhandiger. Wel even aan gaan hangen in de winkel zou ik zeggen.
12 jaar geleden
·
#9777
Wij gebruiken ook gewoon een kabel slot voor een fiets deze kost maar een paar euro, ik hang het tijdens het reizen gewoon aan het handvat van onze koffer.
Als je slot lang genoeg is en er is geen mogelijkheid om je koffer of tas ergens aan vast te maken dan verbind je ze met elkaar dan heb je toch een onhandige bundel kilo's om even op te pakken.

Danielle
12 jaar geleden
·
#9778
Hoi Kelly,



In 2004 heb ik een jaar rondgetrokken in SO Azië en toen was de packsafe voor mij echt een geruststelling. Regelmatig moesten we overnachten op luchthavens en dan is het heel erg geruststellend te weten dat je spullen letterlijk achter slot en grendel steken. Ook tijdens lange busritten, vaak lag de rugzak dan op het dak gebonden, was het een geruststelling dat echt niemand erin kon!

Nu maak ik met mijn gezin echter nog maar trips van een maand en gebruik ik hem niet echt meer... Vooral met een peuter erbij is een trolley waar je makkelijk in en uit kan én die vastkan met een slot heel erg praktisch :-).


Als je nog interesse moest hebben in de packsafe mag je me altijd contacteren. Ik wil de mijne eventueel wel verkopen voor een prijsje...

Groetjes,
Petra
12 jaar geleden
·
#9779
Hallo,

Wij hebben intussen twee pacsafe 200 Retracta-Safe gekocht zeer compact en ideaal om onze twee backpacks vast te leggen op de trein, bus, station enz.

Groetjes
12 jaar geleden
·
#9780
Hi Kelly,

Ik gebruik al een aantal jaar de pacsafe travelsafe. En die bevalt super goed. Groot genoeg om paspoorten en evt telefoon, kleine camera etc in te stoppen. Ik laat soms ook gewoon dit pakketje goed vastgemaakt in hotelkamer achter, maar zeker ook bijv op strand of bij zwembad als je er wat langer zit is het erg handig. Omdat ik vaak alleen met mijn zoontje reis zijn er toch vaak momenten waarop je niet en je spullen kunt bewaken en je kind aandacht kunt geven. Ideaal dus. Onderweg is de kabel lang genoeg om de belangrijke spullen en de kleine rugzak in de busof trein mee vast te zetten aan bijv stoel/voetensteun oid.
De uitrolbare kabel kende ik nog niet maar ziet er ook prima uit.
Succes

Paulien
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!