dinsdag 10 september 2013
  9 Replies
  8.8K Visits
  Subscribe
Eind februari zijn wij in Orlando met onze 2 kinderen, 1 en 4 jaar.

Ik heb ergens iets op het internet gelezen over goedkopere toegangskaarten voor Disney World (Magic Kingdom, Animal Kingdom etc.)
Iemand hier ervaring mee?
Als je een meerdagen kaart koopt ben je ook al goedkoper uit zag ik.
Maar dit was iets van een jaarkaart ofzoiets, waar je dan gebruik van zou kunnen maken.
Mijn onderbuik gevoel zegt me dat er een luchtje aan zit maar misschien heeft er iemand wel goede ervaringen mee?

Andere vraag:
Is 1 dag per park te doen? Of sta je zó lang in de rij dat je maar het halve park kunt zien?
Zeker als we om en om moeten aansluiten in de rij.(onze jongste van 1 mag nog nergens in ben ik bang, dus een van ons zal bij haar moeten blijven)
Zag wel dat je een pas kon kopen dat je vooraan in de rij mocht, maar die is wel een stuk duurder dan een gewoon kaartje.
Als het de ervaring waard is, is het het overwegen waard.
Ook hier op zoek naar iemand met ervaring hiermee.

Groetjes,
Susan
Waardeer dit bericht:
10 jaar geleden
·
#14173
Leuk! Het is voor ons alweer een aantal jaren geleden.
Ben totaal geen disneyfan/fanaat, maar het heeft me aangenaam verrast toen wij daar waren (met dochter van 1). Niet te vergelijken met Parijs.
Wij hebben destijds een hopperticket aangeschaft bij een ticketbureau bij de ingang voor een aantal dagen waarbij we voor 3 dagen een extra dag gratis erbij kregen. (buy 3 get ONE Free...Je kent het wel). Maar de hopper was uiteindelijk niet nodig. Een baseticket volstond. Uiteindelijk bleven we per dag maar in 1 park. Je kan per dag echt wel een goede indruk van het park krijgen. Alleen ben je wel kapot als je dat 4 dagen achter elkaar doet....

Je kan een [u:3q4psjue]base of hopper[/u:3q4psjue] ticket kopen voor het aantal dagen dat je in de parken wilt vertoeven. Het verschil is dat een base je toegang geeft tot 1 park per dag en een hopper je wanneer je maar wilt een ander park kan bezoeken.
De aangesloten parken zijn: Magic Kingdom,® Theme Park, Epcot®, Disney's Hollywood Studios™ and Disney's Animal Kingdom®. Vooral voor je kinderen is magic kingdom en animal kingdom fantastisch! (neem een zwembroek voor de kleintjes mee, want overal zijn waterspeeltuinen. Ze worden geheid kletsnat;). Dit zijn ook de enige parken waar wij met haar zijn geweest. Voor de andere was ze gewoon te klein.
Verder kan je voor de meeste attracties een fastpass trekken bij de ingang, waardoor je niet echt in de rij hoeft te staan. Wij waren er destijds in mei. Temperatuur was perfect, niet te warm, niet te heet;-)

Tot 3 jaar is het park gratis.

Verder vonden wij Seaworld het leukste! Het was een verrassing dat daar ook gewoon achtbanen waren....

Succes!
10 jaar geleden
·
#14174
Wij zouden naar Disney's Magic Kingsdom gaan en naar seaworld, uiteindelijk zijn we op advies van andere naar Universel en seaworld gegaan omdat onze kinderen (jongen van 12 en meisje van 8) dat waarschijnlijk leuker zouden vinden ivm hun leeftijd, dit was uiteindelijk denk ik ook wel het geval, ik zou dus in jou geval zeker niet voor Universel kiezen, seaworld is wel heel erg leuk, ook voor de kleintjes.

Ik zou ook een meerdaags ticket nemen en dan gewoon het base ticket, ik geloof niet dat je op 1 dag 2 parken aan wil doen, die parken zijn behoorlijk groot.
Wij waren er ook in mei, temperatuur super en in de parken goed te doen, het lijkt wel erg druk maar je bent vrij snel aan de beurt.
De fastpas is waarschijnlijk best duur, ik heb er in Orlando niet naar gekeken maar bij moviepark Germany kost dit tussen de €15 en €35 pp, dit is dan een verschil qua aantal attracties, de goedkoopste 3 attracties en bij de duurste bijna alles, ik denk niet dat Disney hier goedkoper in is, eerder duurder.

Ook leuk om naar toe te gaan is Kellypark, even googlen.

Veel plezier
10 jaar geleden
·
#14175
https://disneyworld.disney.go.com/guest ... fast-pass/

De fastpass is in Orlando gratis. (Parijs heeft ook deze fastpassservice) Deze staan naast veel attracties naast de ingang van deze attractie. Het geeft je een aparte ticket met tijdstip waartussen je de attractie via de fastlane ingang kan bezoeken waardoor je veelal zeer verkort in de rij staat. Wij gebruikten deze alleen maar;-).

Over de besproken speedypass 'gold' van het moviepark in duitsland moet je inderdaad bijbetalen, maar die mag je dan ook de hele dag voor alle attracties gebruiken.
10 jaar geleden
·
#14176
Met die speedpas heb je bij moviepark keuzes, je mag ze bij de goedkopere versies niet bij alle attracties gebruiken, de attracties die gelden voor de kaart worden afgeknipt, dus als je er voor de tweede keer ingaat dan moet je gewoon in de rij.
Wij hebben een abonnement van moviepark vandaar dat ik dit weet.
Hoe dit precies in Orlando gaat weet ik niet, ik ging ervan uit dat dit hetzelfde princiepen zou zijn.
10 jaar geleden
·
#14177
Wij zijn daar niet al te ver van orlando ook met een airboot door de everglades gevaren met 'Bill airboat Adverture'. Dat was heel cool!
Verder was eten in 'BubbaGump Shrimp&Co' hilarisch en lekker, aanrader voor diegene die met de film van forrest gump zijn opgegroeid.

De link in het berichtje hiervoor van mij geeft complete informatie over het gebruik van de fastpass. Via de site van disney kan je ook tickets aanschaffen, maar die hebben een beperkte geldigheidsduur. Wij hadden de tickets terplekke via een touristenbureau, die de aanbieding deed van koop voor 3 dagen en krijg je 4dag er gratis bij. Een package deal ;-). Dat werkte prima!
10 jaar geleden
·
#14178
Mocht je naar Seaworld gaan, net na de ingang er is rechts een klein kantoortje waar je je ticket kunt inwisselen voor een gratis ticket voor nog een dag....

Gr. Jose
10 jaar geleden
·
#14179
Mag ik hier even inpikken? Moest je maar 1 park willen doen met kinderen rond de 7 jaar oud, welk zou dat dan zijn? Wij vinden 3 dagen pretpark echt te veel, maar kiezen is natuurlijk ook heel moeilijk...
10 jaar geleden
·
#14180
Hoi

Wij maakten vorig jaar met Pasen met onze jongens (van 4, 8 en 10) een rondrit van twee weken door Florida. Ook wij vonden 2 parken zeker genoeg. We kozen voor Seaworld en Magic Kingdom en hebben er echt van genoten. De parken zijn heel verschillend.

De shows in Seaworld zijn superknap. We hebben ook roggen geaaid en dolfijnen gevoederd. En er zijn ook echt spannende rollercoasters. Enkel de oudste durfde er in.

Magic Kingdom kozen we omdat de attracties prima geschikt waren voor onze twee jongsten. Heel spannende rollercoasters zijn er niet, maar de oudste vond het toch ook de moeite. Magic Kingdom is echt magisch... Bovendien zijn we nog nooit in Disneyland Parijs geweest, dus voor ons was het allemaal nieuw.

De dag tussen Seaworld en MK, hebben we gerust. 's Namiddags zijn we een kijkje gaan nemen in het Art of Animation Resort en daarna in de Animal Kingdom Lodge, waar we een reservatie hadden in het restaurant Boma. We logeerden dus niet in een Disney hotel, maar hebben zo toch kunnen genieten van de knappe Disney decoratie. En het lekkere eten. Prima voor een rustdag.

De dag na MK hebben we eerst wat gewinkeld en daarna genoten van het strand van Cocoa Beach zodat we de volgende dag fris en monter naar het Kennedy Space Center konden.

Veel plezier!

Katrien
10 jaar geleden
·
#14181
Het hangt ook van de belangstelling van jullie kinderen af. Als ze gek zijn van Disney, is Magic Kingdom het leukst.
Persoonlijk ben ik een Seaworld fan en als jullie van zeedierenshows houden, zou ik dat zeker aanraden.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!