zondag 02 januari 2011
  9 Replies
  5K Visits
  Subscribe
Wij gaan begin februari voor 3,5 week naar Thailand met onze dochter van dan 21 mnd. Nou zijn wij opzoek naar een klein gezellig guesthouse liefst met zwembad en op loopafstand van alles. Wie kan hier verder mee helpen want ik zie door het bomen het bos niet meer. Je komt zoveel tegen op internet.

Alles is welkom.

Gr. Sanne
Waardeer dit bericht:
13 jaar geleden
·
#8380
Wij hebben afgelopen zomer in 2 guesthouses geslapen:
Het eerste guesthouse Changmai Thai House [url:2i8z1scx]http://www.changmaithaihous.com[/url:2i8z1scx]was erg mooi qua uiterlijk, maar het personeel was onvriendelijk zodra je te kennen gaf geen tour bij hen te willen boeken (die echt 3 of 4x te duur waren). Als je 's avonds om 9 uur op het terras zat werd je er uit gepoetst. Na onze tour naar de bergdorpen wilden we nog één nacht terug, maar er was geen plaats. Toen zijn we naar onze 2e keus gegaan: M.D. House [url:2i8z1scx]http://www.thaimdhouse.com/[/url:2i8z1scx] De eerste ligt het dichtbij de avondmarkt, de tweede zo ongeveer AAN de weekendmarkt. En er was ook nog een marktje om de hoek. Eettentjes, 7eleven, reisbureau, ATM om de hoek. Maar alles is eigenlijk dichtbij in Chang Mai!
MD House doet wat meer basic aan, maar wij vonden prima. Het was nog goedkoper ook en het ontbijt was inclusief (bij de 1e niet) Het personeel was erg aardig ook voor de kinderen en last but not least: een zwembad!
succes met de voorbereidingen! Als ik nog een keer terug zou gaan, ging ik terug naar MD House!

P.S. Voor info kun je ook nog ons reisverslag lezen, zie blog - klikken naar Noord-Thailand en Koh Chang.
13 jaar geleden
·
#8381
Wij zijn in het Laithai geweest. Prima bevallen. Met zwembad en zelfs een speeltuintje met schommel, klimrek etc. Achter staan hele grote regentonnen met guppy's. Personeel was meer dan behulpzaam. Is centraal, wel aan een grote weg. Het eten in het restaurant vond ik wel stressvol omdat mijn dochter toen 19 mnd steeds de grenzen opzocht en dus naar de weg liep. En de prijs was 590 bath. We hadden de achterste kamer. Niet luxe, maar prima. Er is gratis wifi in het restaurant. Ik zou er zo weer heen gaan.
13 jaar geleden
·
#8382
Wij waren eerst gaan kijken bij de Awana guesthouse (vraag even niet uit hoe die precies het). Maar die vond ik tegenvallen. Klein zwembadje, ik voelde mij bij de receptie niet welkom en geprijsd voor Chiang Mai. Vervolgens eindigden wij in het Smile house <!-- w -->http://www.smilehousechiangmai.com/<!-- w --> . Het heeft twee zwembaden; 1 voor kinderen en 1 diep bad. De sfeer is heel gezellig, het is rustig en de kids kunnen vrij overal spelen. Ik hou normaal gesproken niet van kamers met gedeelde badkamer, maar deze was zo verschrikkelijk schoon en lag tegenover onze kamer. Wij betaalden maar iets van 250bht. Supergoedkoop dus. Wij zijn er langer gebleven dan verwacht.
13 jaar geleden
·
#8383
Nou we hebben er een gevonden hoor! Het was wat zoek werk maar ben wel tevreden zeker voor de prijs, zwembad, locatie en tuintje
Het is het Riverside House geworden. Hopelijk bevalt het goed maar als ik de reacties mag geloven op tripadvisor en the LP dan moet dat wel goedkomen. We zullen het uitproberen en ik laat het wel weten.
13 jaar geleden
·
#8384
Hallo Sanne,

Bedankt, goede tip, ik heb hem ook bij ons lijstje van mogelijke overnachtingen toegevoegd.

groeten,

Rob
13 jaar geleden
·
#8385
Graag gedaan Rob,

Ik heb per mail een booking gedaan en kreeg gelijk een reactie terug. Wij gaan ook gebruik maken van hun pickup service van het vliegveld dus ik hou je op de hoogte!
13 jaar geleden
·
#8386
We zijn heel benieuwd naar je ervaringen. Wij gaan begin juli naar Thailand, en zullen in het noorden waarschijnlijk naar Chiang Rai of Chiang Mai gaan, en daar ook met het vliegtuig aankomen.
Laat je even weten hoe het beviel?

groetjes,

Rob
13 jaar geleden
·
#8387
Rob, we zijn weer terug!!

Guesthouse was echt wel een aanrader. Prima service er stond netjes iemand te wachten op het vliegveld. Mooie ruime kamers die erg schoon waren. Was een heerlijke oase van rust midden in Chiangmai. Het zwembad was wel erg koud maar volgens mij hoor je dat wel vaker in Chiangmai. Was wel lekker om er gewoon lekker bij te relaxen. Personeel was heel vriendelijk.
Maar wat wij vooral heel erg makkelijk vonden was dat je alleen de brug over moest steken en je stond midden op de Night Bazaar met al zijn kraampjes en lekkere eettentjes. Dus niet eerst weer een taxi of tuktuk in om ergens te komen. Wij reisde ook met vrienden en als ons dochtertje moe werd dan liepen wij zo terug naar het hotel ideaal. Wat ook erg makkelijk was dat er een reisbureau bij was waar je alle tours kon boeken. Wij hebben zelf een paar dagen een scooter gehuurd waarmee we de omgeving van Chiangmai zijn gaan verkennen.

Tip: er is ook een grote supermarkt om de hoek waar ze echt vanalles verkopen!

Nog meer vragen laat maar weten.
13 jaar geleden
·
#8388
Hallo Sanne,

Dank je wel voor je feedback, dit bevestigt de tripadvisor reviews. Het gaat waarschijnlijk de eerste keus voor in Chiang Mai worden. Ook het reisbureau en de supermarkt erbij kinkt goed.

Hebben julie een leuke vakantie gehad?

groetjes,

Rob
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!